- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztupidka
tag
válasz
zeeland66 #7854 üzenetére
Ismet csatlakozom hozzad
Ugyanez a szitu, mar vagy 50-szer probaltam.
Viszont ma elövettem jotallasi jegyemet es felhivtam a rajta szereplö Neon Kft mobil szamat. Azt mondtak ugorjak be es pillanatok alatt megcsinaljak, de mivel en nem Budapesten lakom es hogy ne kelljen egyböl postazni meg van egy lehetöseg amit kiprobalhatnek. A fentebb mar linkelt Synology forum-os utasitasokat kell pontrol pontra követni, de a vegen azt a kb 50 sort ne egyben hanem 5 reszletben kell bemasolni. Allitolag több Nas-t javitott a napokban a frissitesi bug miatt es egynel csak igy tudta megoldani. A miertet nem tudom es nem is kerdeztem gondoltam egy probat meger. Nekem csak holnap lesz idöm kiprobalni, de gondoltam szolok hatha tudok ezzel segiteni.
Ha nem sikerül igy sem müködesre birni akkor el kell juttatnom a szervizbe es megcsinaljak.
Mellesleg nagyon rendes es segitökesz volt az Uriember! -
Sztupidka
tag
válasz
zeeland66 #7820 üzenetére
Komolyan mondom hihetetlen. A Nemet szamot nem tudtam elerni ezert felhivtam a Synology magyar elerhetöseget. Azt mondtak ezt en otthnon illetöleg tavsegitseggel nem tudja megoldani, mert a frissiteskor NAS belsö tarhelyen valami össze gubancolodott es ezt en nem tudom resetelni. Postai uton kellene elküldenem es elöre lathatolag 15000 forintba kerülne + ha kerek adat mentest akkor az meg hozza jön.
-
Sztupidka
tag
-
Sztupidka
tag
válasz
zeeland66 #7803 üzenetére
Ha elinditod a Synology Assistant-ot mit latsz ready? Vagy connection lost mint a kepen?
Most vettem csak eszre, hogy a linkelt kep utan van meg egy pont a forumon:
6.Az állapot oszlopban a „Konfiguráció elveszett” (Configuration lost) üzenetet kell látnunk.
Kattintsunk kétszer a NAS sorára, hogy a telepítő varázsló elinduljon és az operációs rendszer újratelepítése megkezdődjön! A telepítéskor ajánlott a Synology.com-ról letölthető legújabb firmware-t használni. -
Sztupidka
tag
válasz
zeeland66 #7789 üzenetére
Hat ezt a frissetest sajnos en is benyaltam (DS 112j). Este elinditottam majd mire visszaertem fürdesböl nem tudtam csatlakozni a szerverhez. Probaltam resetet is de nem segitett. Gondolkodtam rajta, hogy a telepitö lemezröl ratelepitem a 4.3-as verziot de atol felek, hogy igy minden adatom el fog veszni. Mivel olvastam a hozzaszolasodat igy nem probalkoztam letölteni a Synology oldalrol a legfrissebb DSM verziot es installani. Varok holnapig es ha addig nem jön segitseg akkor felhivom a Nemet Support szamot.
Amugy esetleg te ha mar ugyis formataltad a vinyot megprobalhatnad a telepitö lemezröl installani a DSM-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest