- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Tudsz olyat is, h mondjuk a saját mappákat mindenki látja, akkor is ha más, de az almappáknál külön tiltasz meg engedélyezel. Azonban ehez rendszerezni kell őket. S teszem azt lesz egy feltöltött mappa is, ami az utoljára feltöltött, de még a mapparendszerben be nem rendezett mappákat tárolja s ezt adod meg a telefonokon a ds photoban, amit csak a feltöltő láthat - így a még be nem rendezett képek nem kerülnek automatikusan mindenki által láthatóvá - hiszen a saját gyökérkönyvtárában az lenne.
Miután amugy is célszerű dátum vagy helyszín alapjájn rendezni, s bizonyos mappákat megosztani, szerintem ez nem olyan kompromisszumos megoldás.
(#22457) Magnat De ha nem indexeli, akkor a photo station sem látja, nem
?
Amúgy erről jut eszembe egy furcsaság: anyámnál is beszereltem egy DS216+-t, médiaszervert feltettem, s az okostvje automatikusan látott mindent root jogokkal (szóval valszeg igazad van) ami azért vicces mert semmit nem adtunk meg a tvnek, egyszerűen csak 1 hálón voltak. Namost azért ez érzékeny adatok esetén elég vicces helyzeteket tud azért létrehozni szerintem
-
Madwe
nagyúr
A fotók mappán belül hozz létre almappákat, ahol mindenkinek csak a saját mappájához van olvasási és írási joga, a többi mappára tiltva van minden. Telefonon a ds fotón állítsd be h automatikusan töltse fel oda a fotókat ha wifin van. A megosztás már kérdésesebb, mert az nem elég h csak a kérdéses fotóra ad olvasási jogokat, hiszen ha a befoglaló mappára nincs olvasási joga, akkor nem fogja látni a benne levő képet se - e miatt a mappának is olvashatónak kellene lennie valamint minden egyes fotónál külön kéne tiltani a láthatóságot - ez fotófeltöltéseknél újra és újra előjönne ugye.. Ez macera, ennél szerintem egyszerübb ha csinálsz egy közös mappát ahova lehet pakolni a megosztani kívánt képeket.
(#22454) Sanya Fotó stationben igen, de ha böngészel mondjuk webes felületen vagy felcsatolva, akkor mindenki képét láthatod, nem? vagy rosszul emlékszem?
-
MrCsiT
addikt
hát még ugyanebből a webdav leírásból a magyar változat milyen szuper?!
-
biker
nagyúr
akkor jó
osx-en eleve a "szokásos" szívás van az afp vs smb miatt, yosemite alatt megint nem afp-zik, hanem smb3, amit nehéz észrevenni, mert régen smb2-nél a file színezés és tagelés nem működött, most smb3 alatt igen. és csak onnan tudod, hogy smb, hogy egyes unicode filenevek hibásak lesznek. Már el van mentve miatta a connect to server afp://........ mert ha az oldalsávból kattintok, mindig smb-zne
ja, meg hálózati legkisebb gebasznál leakad smb-n, és nem éri el a finder míg nem kill-eled ki -
Mykl
tag
Na nem teljesen értettem ezt a webes dolgot de egy tényleg működik!!!!! és ez az igazi megoldás
WebDAV protokol!!!!
Itt egy nagyon szuper leírás hozzá!!!
https://www.synology.com/en-global/knowledgebase/tutorials/610#t2_2És ezzel bármikor bárhonnan elérem a NAS-t mint egy hálózati meghajtót!!!
-
Mykl
tag
Ennyire bonyolult lenne a megoldás?
Sziasztok!
Lehet nagyon egyszerű a megoldás de jelenleg nem tudom milyen Synology NAS megoldással tudom megoldani.
van kb 500GB dokumentumom szerződésem amit fel szeretnék rakni a NAS-ra úgy hogy bárhonnan bármikor el tudjam érni tudjam szerkeszteni. De a problémám az hogy ha felrakom és DS Cloudot használok az foglalja a gépemen a helyet. Nem beszélve arról hogy a Mac Bookomba összesen 128GB SSD van.
Ráadásul egyes könyvtárakat szeretném ha mások is tudnák szerkeszteni ugyan ilyen módszerrel.
A DS Cloudnak nem lehet valahogy megadni hogy minden csak a NAS-on tároljon és ha meg akarom nyitni szerkeszteni csak akkor töltse le. MAjd ha pl nem használom az adott filet 14 napig akkor törölje, és továbbra is csak a NAS-on maradjon. -
redwhite78
aktív tag
Köszi, de nekem így sem működik.
Illetve az természetesen megy, ha a figyelt torrent mappába bemásolom a torrent fájlt, akkor letölti a beállított könyvtárba. De ehhez nem kell DS Crome plugin. Én azt szeretném, hogy a plugint használva jobb klikk a torrent fájlon > Synology DS > letöltés itt: 192.168...(nas ip) és ne a torrent.php-t szedje le, hanem a tényleges tartalmat. (+így a letöltés helyét is egyedileg meg tudnám adni)
A BT-keresőbe az ncore.dlm-et feltöltöttem (nevet-jelszót megadtam).
Neked hogy sikerült beállítani? -
GrofUr
csendes tag
Sziasztok!
Ha a kameráról próbálod tölteni a tárhelyre a dolgokat akkor nem tudsz semmit sem csinálni. A kamerákban lévő szoftverek nem alkalmasak erre. A másik oldalról kellene megvalósítani a dolgot. A Nasról kellene a kamerát támadni. Ha ez lehetséges akkor a Surveillance Station megoldja ezt a dolgot. Abban lehetőséged van napra vagy helyre is megmondani, hogy meddig történjen a rögzítés. Ebben az esetben a Surveillance Stationnek ismernie kell a kamerát.
-
Varszegig
veterán
-
Borisz76
nagyúr
DS Chrome Plug In-t letöltöd , engedélyezed, beállítod.
Töltögetős oldalon a torrent fájlt nem kell letölteni csak JOBB KLIKK rá :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest