- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
redwhite78 #19817 üzenetére
Szia.
Én használom a DS Chrome plud in-t.
Leszedtem, beállítottam és használom.
Semmi más nem kellett hozzá a rendes működéshez.Tény, hogy nálam is megjelent .php fájl...volt , hogy néha 2 db is.
Ezeket simán töröltem.
Nem tudom, hogy nálad miért nem indul el a letöltés. -
Mykl
tag
válasz
redwhite78 #19797 üzenetére
menj vissza kb 20 hozászolást ott mindenre megtalálod a választ!
-
metron
tag
válasz
redwhite78 #19475 üzenetére
erre lene a DS File. De loturot se er. Vegul feltoltottem egy macrol, hobatlanul es gyorsabban felment. Syno uploadert nem hasznaltam, csak ugy beledobtam egy folderbe.
Sajnos azt kell mondanom a mobil eszkozos tamogatas, legalabbis iphonera nem sokat er.. -
metron
tag
válasz
redwhite78 #19472 üzenetére
iphone-rol nem annyira egyszeru leszedni a fotokat, kicsit macera. Amit el akartam kerulni pont, hogy ra legyen kotve egy gepre a telo, de lehet ez lesz a megoldas.
Az a gond, hogy igazabol 2 iphone-rol mentek, mindketto 64GB es majdnem teleMost epp a DS File-al tolom fel a fileokat mindkettorol. 214play procija 99%, indexel es 2 streamben masol
A DS File mintha kevesebbet hibazna, de ez is kihagyogat par file-t.Csak azt nem ertem, hogy ha nem megy fel epp vmi wifi vagy egyeb miatt, miert nem teszi hatra a task listan es miert torli ki a task listabol? Azt hiszem a DS Cloud az teljesen hasznalhatatlan feature. A DS Photo mobil alkalmazasa meg egy fapad, erthetetlenul rossz, foleg ahhoz kepest hogy a webes felulete meg kezelhetosege k. jo. Igazabol ez volt a fo amiert megvettem a Synot. Filestationre biztos nem Synot vettem volna..
Ugyhogy most kicsit azert bosszant, hogy a mobil appok ennyire hasznalhatatlanok.Valahogy meg azt kellene kitalalnom, hogy tudom megnezni, hogy mely fileok hianyoznak a feltoltesbol.. Kozel 10 000 foto/videorol beszelek
(PAr ev csaladi termese, ugy a fele ugyis torlesre kerul, de mar a Photo Stationben akartam valogatni belole..)
-
jozsi252
veterán
válasz
redwhite78 #19370 üzenetére
Hát igen ez a problémám hogy nem tud. De emiatt nem fogok más Syno NAS-t venni, akkor én is át fogok térni erre a megoldásra.
Azt tudom hogy seedeli tovább, mivel a letöltött mappába csak linkeli (hardlink) az adott fileokat. Így nyugodtan lehet másolni, átnevezni, törölni, ugyanúgy fogja seedelni. Viszont szerkeszteni nem lehet, mert akkor a @download mappába (ami az ideiglenes mappa) is módosítja az adott file-t. Jól tudom hogy így van?Én amúgy másolgatni csak úgy szoktam hogy a hálózati meghajtóként felcsatolt mappába belépek, és másolok ha kell valami. Gondolom a DS akkor is seedeli tovább, nem csak akkor ha file station-be másolok, vagy törlöm, esetleg áthelyezem?
Amúgy átlagosan hány torrent fut neked egyszerre?
-
törölt tag
válasz
redwhite78 #19370 üzenetére
sőt, ha "letörlöd" akkor is.
-
jozsi252
veterán
válasz
redwhite78 #19365 üzenetére
Közbe írtam egy mailt Diaoul tagnak Synocommunity-nál, elvileg ő a fejlesztője TM-nek. Megkérdeztem hogy mikor lesz elérhető a 216play-re a TM. Ha visszaír akkor beírom ide.
-
Chrys_
addikt
válasz
redwhite78 #19344 üzenetére
Azt hiszem a BSPlayer is streamel androidon.
-
klaca1978
tag
válasz
redwhite78 #19334 üzenetére
Nálam nincs bekapcsolva, tv, laptop, tablet, okos telefon mind saját maga csinálja ezt.....szerintem. Ezeknek az eszközöknek saját proci van erre célra, minek terhelné a NAS-ét. A DSM fel is hívja a figyelmünket, ha ez be van kapcsolva a proci kihasználtsága keményebb lesz. Csak adatolvasás folyik a nasról, a többit az eszköz végzi. Nem is igazán értem a transzkódolás minek, talán amiknek gyenge a procija, ill, nem tud transzkódolni. Mik lehetnek ezek az eszközök?hirtelen nem tudok ilyet.....manapság. Pl amikor telefonról néztem avi-t a procihasználat alapon maradt. Vajon mi dönti el hogy kell e transzkódolni, ill melyik oldalon fog ez megtörténni, ha be lenne kapcsolva?
-
Varszegig
veterán
válasz
redwhite78 #19344 üzenetére
Androidos DSVideo
-
fogtunder
nagyúr
válasz
redwhite78 #19340 üzenetére
a Kodi nem transzkódol, simán SMB vagy NFS megosztásból játszik le, a dekódolás a lejátszón történik. transzkódolás Plexnél és a Video Stationnél van (ha a hardver támogatja), ha a végponton lévő kliens natívan nem támogatja valamiért a formátumot, vagy pedig lefelé akarod skálázni a minőséget, pl. interneten keresztül mobilra streamelés.
-
Varszegig
veterán
válasz
redwhite78 #19340 üzenetére
Nem tudom.
-
Varszegig
veterán
válasz
redwhite78 #19334 üzenetére
Szerintem automatikus, ha az eszköz felbontása eltér a videó felbontásától.
-
redwhite78
aktív tag
válasz
redwhite78 #19256 üzenetére
Közben megtaláltam a választ a Synocommunity fórumán. Úgy néz ki sajna várni kell.
The DS216play uses a new architecture (monaco).
No package will be provided as Synology has not released the toolchains.Akinek szempont a 3. party csomag használata és most áll vásárlás előtt, jó ha tudja.
-
kosarob8
aktív tag
válasz
redwhite78 #19237 üzenetére
Küldtem privátot!
-
Blaise
veterán
válasz
redwhite78 #19101 üzenetére
Más a processzor architektúra, kicsit erősebb, 4K-t is tud transzkódolni.
-
Varszegig
veterán
válasz
redwhite78 #18327 üzenetére
Nekem DS214play van, mondjuk 50-100 torrent nincs seedben, max 2-5 egyszerre, és volt már hogy 2 tv-n néztünk egyszerre más-más műsort róla, de soha nem volt semmi gondom.
Most meg beállítottam felvevőnek a kábeltv-ről, így a tv-ből felvett műsorokat is onann nézzük vissza, oda kerül felvételre, de meg sem kottyan neki. De azért ez kisebb felhasználás, mint a tiéd. -
gombi1967
csendes tag
válasz
redwhite78 #13775 üzenetére
Én a lejátszo.hu oldalrol szoktam vásárolni./azon belül a Szegedi üzletükből/.Eddig 2 popcorn médialejátszót.és nyáron egy nas-t vettem tőlük.Ja és mikor a médialejátszókat vettem.akkor egy 2 tb-os vinyóval vettem őket.A megbeszélt időre mire mentem belerakták a vinyókat.programokat feltelepítették rá.
A nas-nál is így volt.Az első samsung vinyót gariztattam velük./nem bírta a 0-24-et./ekkor mondták.hogy vegyek egy nas-t.Egyszóval le a kalappal előttük.. -
crissprivat
senior tag
válasz
redwhite78 #13765 üzenetére
Telón és tableten is az MX Player-t használom. A nasom 214+
Minden gond nélkül megy minden film,minden formátumban. Bárhonnan. Csakis a neten múlik. -
Arolotifar
őstag
válasz
redwhite78 #13765 üzenetére
Elvileg kellene, hogy menjen
-
Süvi
őstag
válasz
redwhite78 #13756 üzenetére
Inkább akkor jó a play, ha vannak mobileszközök pl IOS termékek és arra szeretnél transzkódolni.
Mi is ezért vettünk itthonra ilyet.(Ha nem otthon vagy, hanem bárhol a világon, akkor is tudsz filmet nézni a NAS-ról, mert elvileg képes a sávszélességnek megfelelő bitrátára lekódolni valós időben. )
AndrewTdi : Sajnos még nem értek ennyire a készülékhez, ebben nem tudok segíteni.
-
Digital
addikt
válasz
redwhite78 #13745 üzenetére
Szerintem Neked is elég lenne a 214! (bár nem írtad mire használnád)
Itt Szegeden a lejatszo.hu-nál az egész stúdiót egy 214+ szolgálja ki, és nem csak média tartalommal. (ezt egy ott dolgozó srác mondta)
Nekem jelen pillanatban 120/10-es T-s netem van, hozza a maximális letöltési sebességet.
Jelen pillanatban 2db 50Gb-os BD iso-t, és két mp3 albumot seedelek, a proci 8-11%-on jár. A RAM használat 30-36% között mozog. Szerintem még egy 213j is elég lett volna, de gondoltam a jövőre.
A play funkció a videó valós idejű átkódolását jelenti pl tablet, telefon felbontására. Nekem 4,5Gb-os mkv csont nélkül ment az ipad mini retinán. Hálózati lejátszást ezek LAN-on tudnak.
Különálló médialejátszó beszerzését javaslom, sokkal könnyebb vele az élet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest