- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariner
tag
Nézelődtem,google-ztam de semmi eredmény...Ezekkel a honlapokkal az a baj,hogy nem hitelesebb mint ha megveszek egy Tissot-ot és kiszedem a werket.Az ebay-en van rotor meg felhúzótengely és korona is,de az sem árul el semmit egy komplett összeállított nyers szerkezet áráról,mint ahogyan a másikon is csupán alkatrészeket találtam(lehet,hogy rosszul kerestem?).Egy billegő,esetleg egy motorrugó áráról,hogyan következtessek a werk árára?Ennél az is pontosab eredmény,ha veszek egy occsó ETA werkes órát,majd a használatlan tokot szíjjal/csattal,számlappal mutatókészlettel eladom,és kivonom a vételárból.Lehet,hogy ha így számolom akkor 162ft maga a werk...Engem az érdekelne,hogy ha jogosított órás lennék(vagyis az ETA kiszolgálna)mennyibe kerülne csak a szerkezet.Azt hiszem sokan meglepődnének mennyire olcsó az ugynevett svájci szerkezet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest