- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
No oszt jóó van!
-
WiZARD
addikt
Nekem ez az egyik legszebb SMP, durva milyen áron megy... (bár nyilván hirdetni bármennyiért lehet, kérdés mennyi lesz a vége)
-
g0n21
senior tag
válasz
trassher #75940 üzenetére
A Citizenem (67-9119) napi +20 sec körül tud, 1975 márciusi, a Seiko 6138 1977 májusi, pedig hosszas finomszabályzás után kb napi +7 sec. (múlt hét csütörtökön -1percre állítottam, és most jár kb -25 sec-nél, a stopper csak akkor fut ha időt mérek, tehát ritkán, a perc mutató állásából látom ezt) De ez akár szerencse is lehet, főleg, hogy Dzsana suckvéleménye, hogy elég kopottacska a werk. Ahhoz képest végképp fasza
Szóval én nem érzem hátrányát egyáltalán annak, hogy vintage órák, saját használati szokások melletti finomhangolással szerintem ezek a régi órák is belőhetőek egész jól (Dzsana mondta, hogyan állítsak, ha mindenképpen buzerálni akarom).
A titán Citizen Eco-Drive-om csak azért van, hogy legyen egy quartz, vízálló órám. De ha valaki egy Seiko Vader-t (mint Péé, vagy Wg5113-é)), vagy egy Seiko Pogue-t ajánlana érte, hát, nem szaroznék...
(#75941) ds podium Hova lehet menni értük?
-
trassher
addikt
g0n21: Nézegettem őket ebay-en és elég jól tartják az árukat. A mindennapokban van esetleg valami hátránya annak hogy nem mai darabok?
Pé: Szépnek tűnik bár nekem jobban tetszene valamilyen sötét számlappal hogy legyen egy kis kontraszt.
ds podium: Ez sem kutya.
-
Takuun
aktív tag
Valaki vállal közületek óra indexeinek a bevonását foszforeszkáló anyaggal?
-
Ereshkigal
őstag
válasz
JackFeryll #75930 üzenetére
Szintén.
-
Miamiquake
aktív tag
Dzsana gyűjteménybe???
-
JackFeryll
őstag
Csak en nem szeretem a mikiegereket ? Amugy a dizajn tetszik, csak a tok nem.
-
Pé
senior tag
válasz
vadászcsiga #75925 üzenetére
Saját werkes, nagy méretű, acél tokos, búvár, baromi jól tartja (ha nem növeli) az árát, és bármikor 2 perc alatt el lehet adni. Meg mert szeretem.
-
Pé
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz
trassher #75916 üzenetére
Ezekben az a szív dobog, ami az enyémben, és ugyanakkor is készültek (6138A vagy B).
Nagyon jó kis werk, én szeretem, az órák pedig 100-150.000 környékén felújítva megszerezhetők.
A Bp-i seiko szervizben van egy bullhead kívül-belül tökéletesen felújítva 220-ért.Az Autodromo pedig a Seiko VK 62 ás 63-as szerkezetét használja, WUS-on van pár topic, de semmi extra.
-
tankraid
aktív tag
válasz
Ereshkigal #75918 üzenetére
-
donpe
aktív tag
válasz
trassher #75904 üzenetére
Szépek ezek a Speedmasterek. A hétvégén a Bretyó helyett majdnem egy Speedmaster 4.5-t vettem. Nekem nagyon bejön, szerintem egy kifejezetten dögös speedmaster, a vastagabb indexek, és számlaprajzolat miatt. A feleségem szerint kissé régimódi, az én szememben nagyon menő karon egy ilyen óra.
Én 1,5 milla körüli keretből valszeg kutatnék egy elérhető Day-Date President után.
-
Tusuka
tag
válasz
bigdaddylaza #75902 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
vadászcsiga #75903 üzenetére
Az direkt van ott...
-
trassher
addikt
válasz
vadászcsiga #75903 üzenetére
Biztosítanám neki a csuklóm.
Ezen a képen is van piros homály 1 óránál. -
bigdaddylaza
tag
válasz
bigdaddylaza #75901 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest