Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Siriusb #63874 üzenetére
"Mondjuk azt nem értem, miért probléma, ha valaki a külső sávban 110-zel megy az autópályán."
Mert nem fog ott maradni, ugyanis ma Magyarországon (sőt, igazából bárhol az EU-ban) 5km-en belül tuti lesz egy kamion ami 85-el "ballag", és amint ez bekövetkezik ki fog jönni előzni és ugyanezzel a 110-el tervez besorolni a belsőben 140-150-el érkezők elé...
Ha sétakocsikázni és a tájat élvezni szeretné, akkor rossz helyen van, az autópálya azért van hogy relatíve gyorsan és biztonságosan haladj rajta, éppen ezért is fizetős, mert különben nem nyernél vele semmit, ha kifizeted a pályamatricát akkor nem 1-2 lehajtót fogsz megtenni rajta. Legalábbis ez a nagy globális elmélet mögötte, de a gyakorlat nyilvánvalóan mást mutat.A magyraok nem tudnak autópályán közlekedni, ha tetszik ha nem, nyeljétek le a békát, jobb lesz mindenki napja.
Nem vagyok morcos, csak nem szeretem amikor olyan emberek szakértenek akik életükben nem vezettek egyben 800km-t autópályán több országon keresztül hogy legyen egy reprezentatív mintája arról hogyan is kellene ezt csinálni és hogyan lehetne, ha nem lennénk ilyen korlátoltak és sötétek...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest