Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
ncc1701 #47425 üzenetére
Lehet élni nélküle, maradjunk ebben, az a "jó ha van és működik is" kategória, de a rozsdamentes padlólemez az már "must have", mindenki úgy vesz autót ahogyan akar, de szerintem ne áldozzuk fel a biztonságot a budget oltárán...
@laca891: Igen, emlékszem még hogy neked van ilyened, ezért is tudom mit írsz, de lássuk be, aki eladja annak alapos oka van rá, hiszen piaci értéke nincsen, a használati is erősen hanyatlik, nem biztonságos, klíma nincsen, komfortosnak sem merném nevezni, olyan guruló esernyő érzete van... pénzt nem adnék érte, hogy a feleségem és a gyerekem testiépségét rábízzam... na azt végképp nem.
Igen, hobbinak, márkaszeretetből okés, vagy csak azért mert fun még okés. De venni már te sem vennéd meg szerintem... 500k-ért meg főleg, plusz átíratási költség, esetleg gumicsere, egy-két apróság, folyadékok, szíjak, máris 1M környékén járunk. Akkor jobban megéri anyagilag venni egy olyat amit linkeltem és azt rendbetenni, még akkoris ha így 1,5M körül járunk, mert az 5 év múlva is autó lesz és talán még tisztességes pénzért el is lehet adni. (7-800 környékén) Van benne klíma, 4 lufi, ABS, ESP, 2 rendes fotel elől, hátul is egészen kényelmes... szóval néhány 100k-val több ráfordítással a végeredmény klasszisokkal jobb lesz.
(Most nem lefosozom az autódat, csak ahogyan írtad, számodra a használati értéke több mint a piaci jelenleg és Te is tudod hogy a végét járja, még pár év és menthetetlen... ilyenbe pénzt ölni nem a legjobb döntés anyagilag, főleg ha közbejön egy műszaki amin amúgy jelenleg elhasalna a rozsda miatt...)@hundai: igen, azokra gondoltam amik a neppereknél állnak, ha azokon még nem koszos és kopott az alvázvédő annak csak egy oka lehet...
Erre mintha lett volna valamilyen visszahívás, vagy eltájoltam magamat megint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest