- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Feltettem a Razor DE-t, nekem tetszik az egyszerűsége, kipróbáltam, hogy itt is problémzik-e... Ign, itt is kérte a jelszót.... ami eddig is be volt írva és hiába mentettem, mindig hitelesítést kért. most már tudom, azért, mivel nem vettem észre a kis legördülő lehetőséget, hogy "jelszó mentése minden felhasználónak".... eddig csak egynek volt.... Most már, úgy tűnik, hogy jó lett.
bob.zxr: köszi, ezt így ki sem kellett próbálni.
-
szundybence
aktív tag
"Szerintem fényévekkel jobb mint az Ubuntu, mondom annak ellenére hogy Fedorát használok ami még jobb."
Ha nem gond, mondj rá néhány példát, hogy miben jobb a Fedora. Ha megtetszik, esetleg ki is próbálom majd. Talán meg is fogom szeretni. De egyetlen mondatodból még nem derül ki, hogy mi okom lenne rá. Segíts!
-
törölt tag
A packman kell neked de itt a link ,mazsolázz.
[https://en.opensuse.org/Additional_package_repositories]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest