- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Sziasztok,
anyósom gépén Leap 15.0 van telepítve. Facebookon a barom Flash-es játékokat szeretné játszani, de már egy ideje nem megy neki sem Chrome-ban, sem Firefoxban. 64-bites vmi laptop, KDE.Edit@linux-r6ot:~> rpm -qa | grep -i flash
flash-player-ppapi-32.0.0.156-release.x86_64Mit lehet tenni?
-
agy73p
senior tag
-
agy73p
senior tag
Hadd kérdezzek: a lapopon másik két disztro szépen fut (manjaro, mageia), suse alatt viszont folymatosan minimum közepes fordulaton forog a ventillátor, nem áll le a terhelés nélküli üzemben úgy, mint a másik kettő vagy a windows. Mit nézzek meg? Kellene a laptop típusa, kernel és a pontos verzió is?
-
agy73p
senior tag
openSusera nem tudom feltenni az mplayer-t.
Webkamerához a korábban, más disztróban használt
" mplayer tv:// -tv driver=v4l2:width=1024:height=768:device=/dev/video0 -fps 30 -vf screenshot "
mplayer helyett mit ajánlanátok? -
agy73p
senior tag
Nálatok ilyen tapasztalat esetleg? Egyébként a netinstaller - amit eddig én még nem próbáltam - nagyon frankó dolog, ha ez a problémám nem lenne, őszintén meg lennék vele elégedve.
-
agy73p
senior tag
A Leap a 13.2 utódja?
-
agy73p
senior tag
Yast ezt írja ki, amikor szoftvert szeretnék tallózni, de nem indul el:
/usr/lib/YaST2/bin/y2base: symbol lookup error: /usr/lib/YaST2/plugin/libpy2Pkg.so.2: undefined symbol: _Z16should_be_loggediRKSs
Friss a rendszer. Mi a gondja? -
agy73p
senior tag
XFCE menüjét meg lehet vhogy variálni?
Valami ilyenem már volt egy másik disztrónál, de Suzi alatt nem találom. -
agy73p
senior tag
Legtöbb szoftver telepítésekor (https://software.opensuse.org/package/) hibaüzenetet kapok, hogy hiba lép fel és sérült a letöltött file (Package is broken, integrity check has failed.). Nem egy klikkest szoktam választani, hanem a 32 bitest letöltöm és telepítem a Yasttal. Aztán a skip-pel átugrom és telepít, de zavar ez az üzenet.
Mai, Skype ezt írja:
Error: INVALID:skype-4.3.0.37-23.9.i586(file-efdd9a22): Signature verification failed [4-Signatures public key is not available]
Header V3 RSA/SHA1 Signature, key ID ac067fb8: NOKEY
Header SHA1 digest: OK (bf112a1ec67424e7aa8ad6518c26889d9bfccfcd)
V3 RSA/SHA1 Signature, key ID ac067fb8: NOKEY
MD5 digest: OK (c10488989194538a16077e12d0549098)Mi a gondja?
-
agy73p
senior tag
13.2-ről Tumbleweed-re frissítettem. Vannak bizonyos videók a Facebookon és a Youtube-on, amit nem tudok lejátszani Chromiumban. Mi lehet a gond? Adobe Flash nincs fent.
-
agy73p
senior tag
válasz
#82679040 #3648 üzenetére
Erre meg elfelejtettem válaszolni. Nem sikerült az 5 telepítése, mert a választható bejelentkezési opciók közt csak Openbox, XFCE, volt, KDe nem lett. Többször próbáltam, oda-vissza tettem a négyet és az ötöt, de aztán meg be sem jött. Sajnos, nincs hozzáértésem, h tudjak ilyenkor javítani....
-
agy73p
senior tag
.
-
agy73p
senior tag
Plasma ötöt hogy tudnám feltenni? Fel lehet?
-
agy73p
senior tag
Laptopon a bekapcs gomb megnyomására szeretném, hogy kikapcsoljon a gép (ahogy windowsban is teszi). Hogy lehetne ezt beállítani?
Amilo Pro V3505 - SUSE 13.2.Hol van a diszto hibajelentője? Nem tudom telepíteni a Teamviewert, ami eddig simán felment. Azt írja, ott nézzem meg a hibát.
-
agy73p
senior tag
Feltettem a Razor DE-t, nekem tetszik az egyszerűsége, kipróbáltam, hogy itt is problémzik-e... Ign, itt is kérte a jelszót.... ami eddig is be volt írva és hiába mentettem, mindig hitelesítést kért. most már tudom, azért, mivel nem vettem észre a kis legördülő lehetőséget, hogy "jelszó mentése minden felhasználónak".... eddig csak egynek volt.... Most már, úgy tűnik, hogy jó lett.
bob.zxr: köszi, ezt így ki sem kellett próbálni.
-
agy73p
senior tag
OpenSuse-n utólag tettem fel a wifi csatlakozást, ezért minden újraindítás után kéri a jelszót hozzá, addig nem indul el a net.... Hogyan tudnám ezt kijavítani? Szájbarágósan, ha lehet, mert kezdő lennék.... Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest