Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Autókám ideiglenesen megkapta a BÚGbaru álnevet, hála a jobb első kerákcsapágynak.
-
Qru
MODERÁTOR
Érkezik az új Impreza: [link]
-
Omli85
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Lakcím ,autó szín, teljesítmény, életkor és talán még a jogsi megszerzésének ideje is befolyásolja a kötelező díját. Nekem 26K az éves a Lega GT-re a kis 1.4-es Civic-re meg 21K mindkettő B10 teljesítményben meg azért kicist nagyobb difi van mint az az 5K ...

-
Qru
MODERÁTOR
Az combos novekmeny, nekem is kb annyit igertek. Mondjuk sietni mar nem szoktam de azert nem szivesen ulnek at egy gyengebb autoba...

Hasmagassag viszont jol jonne mert egyre vacakabb a foldut felenk. Igazabol az XV is tetszik de azok meg tul dragak nekem.SG/SH Fori vagy a 4-es OBK ami tetszik es meg is fizetheto szamomra.
-
mondjuk nyilván a tiédnél nehezebb forit a tiédnél gyengébb 2.0 relatíve rosszul mozgatja. de igen, szerintem egy programmal dögös lehet, ugye nekem ajánlgatta is a srác, hogy a mittoménkinél 140k, és akkor lesz kb. 185 ló, meg el lehet dönteni, hogy hol legyen nyomatékosabb (nekem nyilván inkább alul, mint felül).
amúgy ez a fori nagyon szépen elmegy vízmosásokon is, jók a terepszögei. jó az obk is, de az kevésbé ügyes valódi terepen emiatt, imho, cserébe 2009 után jóval fejlettebb technika lett, a fori 2013-ban újult meg igazán, 2008-ban csak méretre...
-
egy picit jobb automatával azt mondanám, hogy elég. mert a motor nem rossz, 2500 fölött erős is, ha a váltó azonnal tálalná a megfelelő fokozatot, kifejezetten kellemes lehetne. nyilván nem rúg hátba, nem tol erőset, de nincs hiányérzetem vele, pontosabban úgy nem lenne.
el tudom képzelni, hogy ha nem kellett volna az emisszió miatt eleve szekálni ezt a motort (egr, hajszárítós melegítő hidegindításkor stb.), hanem helyette lett volna mozgástér akár jobban elengedni, 150 helyett 180 ló és kicsit agresszívebb görbével, akkor még mosolyognék is vezetés közben.
-
na, srácok, lejöttem velembe, itt is megyek fel a hegyre, le a hegyről, meg ugye majd haza is, és nem olyan vészes a fori automatája, tulajdonképpen már így ahogy van is kibírható. működik. határozottan nem annyira rossz, mint az olajcsere előtt volt.
valamikor kap még egy cserét és most már reménykedem, hogy ennyi elég is lesz. amúgy meg roppant jó kocsi, mokány dög

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen. Es B7-ben vagyok ha jol emlekszem.
Nem jol, mar B9-ben vagyok. Es 35k az eves dij +5k a minicasco dija.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
71 448Ft. Drágább lett, 4K-val.
-
czanga
őstag
Nagybátyámnak volt egy ilyenje, CTR kezdetű rendszámmal. Ezüst volt aztán fehérre lett átfújva, amiben még kiskamaszként segítettem neki a Törökbálinti műhelyben. Minden felirat lekerült róla, egyedül elöl a Subaru badge maradt meg. Egy fori STi ülései voltak benne asszem, valami késöbbi WRX váltója volt alatta miután lerúgták a hármast róla, meg egy STi VF turbója, mert a gyárija megadta magát. Ő maga szerelgette amit tudott, amit meg nem, azt főképp Érden, Bálna csinálta neki. Jártunk ki vele a régi PestiSTi találkozókra a Hősökre. Szép idők voltak nagyon. Ez az egyik olyan fő momentum az életemben amitől becsípődött nekem nagyon a dolog. A Supersprint kipu miatt pedig nagyon szép, öblös, mély, nem bántó hangja volt.
Sajnos az enyém köszönőviszonyban sincs, de majd alakítok rajta.Amikor el lett adva, akkor rozsda miatt akart tőle megválni. Aki megvette azt mondta, hogy ki lesz lakatolva, és visszaállítva eredetire. Ennyit tudunk, aztán nagyjából két éve, egy Kovács robi féle hírdetésben láttuk meg az autót. Összetörve, az motor nem a sajátja volt benne, a beltér se az, stb stb. Nagyon kótványul nézett ki.. Szomorú sorsa lett..

-
Qru
MODERÁTOR
A laptiming-os Legacy volt már (tudom régi)? [link]
-
Megjött a KGFB ajánlat, kellemes 39.336 HUF az éves, 3 ropival olcsóbb, mint az idei, igaz, B9 helyett B10.
-
czanga
őstag
Sajna nincs, mert nem elérhető a termék jelenleg, de rákeresve Alin annyira, hogy "car battery bracket" vagy "holder" és a legtöbbet eladottak alapján rendezve rá fogsz találni. Tipp: Nézd meg lyukközéptől lyukközépig milyen hosszú a gyárid, mert több fajta méret van. Nekem utolsó pillanatban jutott eszembe, még időben.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Bendix. Ennyit tudok.
Valami reszelgetésről esett még szó, de nem volt egész világos, hogy a régit reszelte jóra, vagy a megrendelt, de nem illeszkedőt reszelte bele végül? Nem is forszíroztam, nekem az a lényeg, hogy pöccre indul.
-
Megtekintette a szakember, a középső dob előtti flexibilis illesztés előtti részen fáradt meg a tömítés, ott a képen a pirossal jelölt exhaust gasket.
Viszont mivel valszeg még gyári a cucc, eléggé össze van rohadva, nem lehet oldani a csavarokat, ezért kivágja azt a részt, és betesz ilyen rugalmas izét. Szereléssel 40k.
-
czanga
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Kicsi a világ, na.
-
czanga
őstag
Köszi Qru. Sajnos ez a második kör, az első még oltatlanul a járvány beütésének legelején ért, na akkor majdnem kórház lett. A kormány cucc Aliexpress-ről van, asszem még írtam is ide róla. Azt hiszem nem bőr, mivel volt vagy 2500 Ft, és saját magam csináltam a felvarrást, vagy mit.
Amúgy én nagyon de nagyon elégedett vagyok vele, és ha tartós is lesz, az még jobb.Valami műbőr anyag lehet ez, de piszok jó tapintása / fogása van. Nagyjából 4 óra meló volt megcsinálni, de megérte. Kapott egyet a Suzuki is, annál már gyorsabban ment jóval, de az ilyen szivacsos belsős anyag és arról tudom, hogy 1 évet bír. Ez sokkal jobbnak tűnik annál, szerintem ez nem fog felületileg leperegni meg ilyenek.
-
czanga
őstag
Csatlakoznék én is, ha már erről van szó, mert a szeptemberi Nyíregyházi LEGO Gyárlátogatásra menet lépte át a bűvös 300.000-t a paripa. Párom vette észre 298-nál, hogy hoppá, minrdjárt (ciki, nekem fel se tünt), és szerencsére gyorsan előkapta a telefont, betette elém, meg csinált videót is pont mikor átléptük.

#12524MasterMark
Köszi, és mindenki másnak is.
Szerencsére már túl vagyok rajta. Már csak fennmaradt némi köhögés, post dolgok, de ezek is múlnak lassacskán.Munkálatok:
Kezdve az aprósággal, gondoltam a meglévő, az autóval jött csájníz olajsapkát feldobom kicsit némi körömlakk, és ügysség keretein belül.
Közben pedig beesett a gyári elég rozsdarágta akku lefogató helyére a "nyilván" eredeti CUSCO lefogató kínából.
Remélem nem veszitek zokon a sok képet, de a többit is haonlóképpen illusztrálva tudom majd elmesélni. Azok már rendes javításos dolgok.
-
Omli85
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Latszik, hogy hasznaljatok, az enyem meg csak garazadisz.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Mi most léptük át a 205k-t, amikor átparkoltam a másik házhoz.
Majd du levideózom a röfögést. -
Omli85
őstag
No én is beállok a sorba

Olajcsere volt mikor bontottam le az alját gyanúsan olajos volt a kartelvéddő mint kiderült az olajteknőnél szivárog az olaj... Ez ugye pasztás szóval a pasztázás pusztult meg. Csakhogy ahoz, hogy levegyem le kell bontani a kiput a kipucsonkot sőt ahogy néztem a turbónál is meg kell bontani meg kb mindent ami ezekkel összeköttetésben van.. Szóval lesz majd egy jó pár órás móka valamikor ha tudok fűthető műhelyt keríteni a szomszédban. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Kicsit röfög vhol.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Ritkan hasznalja, nem art neha ratolteni olyankor.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Én meg feltöltöttem az akksit, hogy szerdán el tudjam vinni kipushoz.
Aztán jobb első belső gumiharang csere és műszaki vizsga, aztán jöhet a hó. 
-
czanga
őstag
Egy picit eltűntem, de rengeteget foglalkoztam az autóval, kihúztam a listáról sokmindent. Azért lassan összeszedem ide az infókat, csak egy kis covid fertőzéses lázas fekvéssel egybekötött meló elhúzódással tarkított egyéb dolgok miatt nem volt sok időm/hangulatom posztolni.
#12517 Lacerta
Őrülök, hogy "csak" ennyi volt végeredményben a dolog. Pont olvastam, és reméltem, hogy nincs túl nagy gondja.#12516Qru
Ez jó cucc lehet. Olcsó verziónak nem a gyógyszertári glicerint szokták mondani még nagy csodaszerként gumikéderekre? -
válasz
Lacerta
üzenetére
bármikor, amikor a szervizes srác hív, hogy hozhatom... most valahol turbóextra el van havazva

viszont jövő héten lesz egy 600 km-es kör, legalább utána egyrészt tuti össze lesz dolgozva az olaj, meg én is megtapasztalom, hogy milyen most. előzni nyilván nem kezdek így...
-
Lacerta
aktív tag
válasz
Lacerta
üzenetére
No, a rossz hír, hogy utángyártott önindító van benne, nem létezik hozzá semmilyen alkatrész.
A jó, hogy némi lakatosmunkával még fel lehetett támasztani, és így olcsó is volt.Megy, ameddig megy, ha elromlik, észre fogom venni.

Közben megjegyezte a srác, hogy kellene előre két féltengelyszimmering, meg egy gumiharang.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Glicerni nem jól használható igen. Oldatként esetleg. Ez jó és kevés kell belőle, sokáig elég egy flakon. Pedig én használom mert fapados elég sok a fényezetlen műanyag a kocsin.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Autoglym Vinyl & Rubber Care-t kaptam ajándékba azzal.
Ez jó műanyagra és gumira is. Nagyon elégedett vagyok vele, az enyhén fakult fényezetlen műanyagokat nagyon szépen visszahozta feketére. Autógumira nem használom ahhoz kicsit drága mulatság lenne. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Gumiszőnyeg nekem is bent van. A kédereket akarom átkenni én is még a fagyok beállta előtt.
-
MasterMark
titán
Én beraktam a téli gumiszőnyegeket, meg greenstarral megtisztítottam az ajtókat, műszerfalat, középkonzolt. Még egy ikeás bőrtisztítás/ápolást megcsinálnék az ülésekre ha lesz jobb idő.
-
válasz
Lacerta
üzenetére
csupa izgalom ez az sh fori

az enyémet ma nyúztam hosszabban, egész jól váltott, a nap második felére lustult kicsit csak el, bármit is jelentsen ez, de összességében azért lehet használni az autót, ha nem is olyan, mint kéne.
úgyhogy most jobb híján megint bizakodó vagyok, hogy majd egy következő, alapos tisztításos olajcsere már megoldja.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Na ja, de kedd óta ott van.
-
-
Lacerta
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az elmúlt két télen nem volt ilyen probléma. De amúgy én is gondoltam a kenőanyagra.
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
városi lakszímmel valszin nekem is 10 K val több lenne kb.
Imprezanal csak az alap 1.5/1.6-os kapott felezot.
Elméletileg most lett B2, de nem tudom.
Szerencsére már túl vagyok rajta. Már csak fennmaradt némi köhögés, post dolgok, de ezek is múlnak lassacskán.
Mennyi km van benne?