- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Nem tartanam kizartnak, ha ezt a gagyi Monster jatekot is ugy eltorolne a nepharag, mint a "legyenek fizetosek a Skyrim modok" zsenialis otletet.
-
Assimilator
őstag
válasz
noorbertt #78842 üzenetére
Nem neked szol, csak innen ugrott be.
Mit eszik mindenki a L4D2-n?
Gagyin nez ki. A fegyvereknek semmi fizikaja. Se a zombiknak. Illetve a fegyverek zombikra gyakorolt hatasa eleg erdekesen nez ki. Meg csak nem is hangulatos.Tenyleg kivancsi vagyok. Nem fogok belekotni.
-
Assimilator
őstag
Asszonyt pont a napokban tiltottam le errol a szarrol.
Erre a ez a SteamSale legnagyobb attrakcioja. -
Assimilator
őstag
Tudtam jatszani a Monsterrel. Nem sokat, mert aztan meghalt.
De ha most ez tenyleg igy megy, hagyom az egeszet.
3 eger is tonkre megy mire elerek valamit.Ryder: Szornyek jelennek meg a kijelzon es azokon kell kattintgatni. Van 30.000 eletuk es egy kattintas 10-et vesz le.
Ha meghalnak az aranybol tudsz venni upgradeket. Tovabb nem jutottam, lehalt.[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
Meddig van Steam Sale? Csak, mert a kidobott kartya 22-ig korlatos. Bravo. Sok ertelme van. De legalabb csak 20 gemet er...
-
Assimilator
őstag
Nekem nem nyitja meg a GTA V oldalat. Azt latom, hogy £17, de nem nyitja meg.
-
Assimilator
őstag
A Monster Game mar nem megy.... xD
Akkor masnal se.
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
Kivancsi vagyok, hogy csak sale indulaskor vagy a sok turelmetlen ember miatt mar joval korabban lehal a Steam.
-
Assimilator
őstag
CS:GO-nal most mi a maximum learazas? 50% vagy 66%?
Mert hat azert gondolom most sem marad ki a szorasbol. -
Assimilator
őstag
Avatar kepet akarok feltolteni, de mindig EZ fogad. Tipp?
-
Assimilator
őstag
Most mar teljesen osszezavarodtam. Ha en most kapok egy (TF2, CS:GO) kulcsot, akkor az marketolhato egybol vagy korlatot kap?
-
Assimilator
őstag
válasz
DrTechnoid #78320 üzenetére
91 euro, bezzeg az afrikaiak....
-
Assimilator
őstag
Szintemelő SteamGift trainer.
Gugli dobja egyből. -
Assimilator
őstag
válasz
cskamacska #77747 üzenetére
Szerintem ha egy "donate" gomb lenne ott akkor az egy kicsit maskepp esne. Lehetne tamogatni a moddereket es a masik tabor is megnyugodna, de ez csak szereny szemelyem szemelyes eszrevetele.
-
-
Assimilator
őstag
válasz
#57919488 #77688 üzenetére
Azt nem értem, hogy amit eddig mindenki ingyen csinált, azt hirtelen most miért nem akarja senki csinálni némi pénzért cserébe? Eddig is születtek rendkívül igényes modok, nem is kis számban, csak hobbiból.
Meg azért ne felejtsük el, ha valaki valami tényleg kimagaslót tesz le az asztalra, az nem 1 dollár lesz.
Nem 25 centet fog kapni utána. -
Assimilator
őstag
-
Assimilator
őstag
Soha nem lesz olyan kód amit ne lehetne feltörni. Ami szabályok szerint épül fel az mindig is megkerülhető lesz.
A kérdés, hogy ebbe mennyi pénzt hajlandó beleölni valaki. De szerintem mindennek van ésszerű határa.
Annak idején a Sony is verte a mellét, hogy a PS3-at nem tudják feltörni.
Igen csak emiatt a fejlesztés is rohadt nehéz volt rá, hosszabb távon pedig többet buktak vele, mint nyertek.
Na és persze azt is feltörték. -
Assimilator
őstag
válasz
NyMRooD #77088 üzenetére
No offense, de leírtam:
"Gondolom valahol le van írva a szabályzatban, hogy a gifteket aktiválni kell, bevallom nem tudtam."
"A szabály az szabály, de az eljárás egy komédiát is lepipál 10x."
Nem akartam kibújni alóla, csak leírtam, hogy szerintem elég viccesen jártak el.
Egyébként ha valamire többször jelentkezel és ez két sync közé esik akkor annyiszor nyerheted meg ahányszor jelentkeztél rá, technikailag, nem szabályzatilag.Csapoati:
De, persze, mint mindenki más, gondolom.wwenigma:
Köszönöm, már világos.mate3553:
1. A giftek egyik pozitív tulajdonsága a sok közül, hogy akármikor aktiválható.
Attól, mert nem aktiváltam egyből, nem jelenti, hogy nem akartam játszani vele.
Gondolom mindig mindenki egyből beaktiválja giftjét, soha nem felejti el stb.
2. Az, hogy piaci értéke nincs, nem jelenti, hogy értéktelen számomra.Csapoati, mate3553, xsanyi77 gondolom ti maga vagytok a tökély.
Mindent megvásároltok, mindent aktiváltok. Soha nem jelentkeztetek semmire a plusz egy sorért vagy pl. adott cucc kártyás és még millió egy indok ami minden csak nem az, hogy éppen nagyon vágytatok arra a játékra.
Nem kábítsatok kérlek. Ezt az álszent kicsinyeskedést is lehet hanyagolni.Semmi mást nem szerettem volna leírni, csak azt, hogy miként jártam figyelmetlenségemnek köszönhetően. Talán másnak hasznos infó lehet.
4 éve vagyok tag és még soha ilyen nem volt. Pedig volt olyan, hogy nem aktiváltam valamit és a legjobb barátomnak odaadtam. (Skyrim)
Meg az eljáráson egy kicsit felháborodtam de nem írtam, hogy ártatlanok vagyok, pontosan ezért: "nem ismered a szabályokat nem mentesítenek alóluk" -
Assimilator
őstag
Kissé off, de azért érdekes lehet.
Steamgiften 2 hétre felfüggesztettek, mert én a gift ajándékaimat nem aktiváltam.
Mert én biztos eladtam vagy regifteltem....
Az alábbi igen kemény csere és pénzalap okozta vesztem:
Defy Gravity Extended
LYNE
Takedown: Red SabreEzzel aztán szarrá kerestem magam.
Főleg, hogy mind ott rohad a raktáramban, persze arra nem vették a fáradtságot, hogy megnézzék.
Ja s mivel a Defy-ból kettőt nyertem, így csak fokoztam a bajt.
De nagyon precíz volt az admin, mert linkelte a szóban forgó tételek lapját, kár, hogy akkor se tölt be, csak a suspension felirat....
Gondolom valahol le van írva a szabályzatban, hogy a gifteket aktiválni kell, bevallom nem tudtam.
De azért poén, hogy utólag lettem lemeszelve. A legfrissebbet is vagy 1 éve nyertem.
Ja és a 4 tétel össz értéke az 1 eurót sem üti meg. Csak nevetni tudok az egészen.
A szabály az szabály, de az eljárás egy komédiát is lepipál 10x. -
Assimilator
őstag
válasz
tomsolo #77076 üzenetére
Sokan azt elfelejtik, talán egy kicsit te is, hogy ezt a játékot mindenkinek bőven volt ideje kipróbálni.
Szóval annyira azért ne kidobott pénz, főleg nem előre.
A legnagyobb kérdés gyakorlatilag, hogy mekkora lesz a valós gépigény illetve kezdetben mennyi buggal kell megküzdeni.
Én soha semmit nem rendeltem még elő, nem is fizettem 5.000 forintnál többet egy játékért.
De boldogan konvertáltam a £40 font kártyapénzemet GTA 5-re. -
Assimilator
őstag
Ha "funds"-ot szeretnék hozzáadni a walletemhez Paypal-ről 10 font értékben, akkor azt egyből levonja és megjelenik a walletemen?
-
Assimilator
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Webes felületen egy játék adatlapján a videó vezérlő nincs ott. Csak elindul a videó de nem tudok beleszólni.
-
Assimilator
őstag
válasz
wjbhbdux #76412 üzenetére
Mint a témában szakavatott de pártatlan ember, néhány gondolat szemet szúrt.
"És ráfogod a szerverre, a fejlesztőkre"
Mégis kire foghatná az ember, ha teljesen abnormális módon kell célozni és lőni, ha nem a fejlesztőkre?
Mégis kinek a hibája, ha egy tár után, vérrel a falon azt írja, hogy 1 HP-t sem sebeztem, ha nem a szerveré? (és a fejlesztőké)"A CS-ben a CoDhoz képest a játékosok között hatalmas tudásbeli különbség lehet, mert itt annyi megtanulni való van, annak ellenére hogy az egyszerűségét hangoztatod"
Pedig szerintem is egyszerű, mint egy faék. A komplexitását az aberrált módon megírt játékmenete adja. Nem összetett, hanem olyan elvont, hogy tanulni kell.
Ha pedig nem lenne benne "valódi pénz", nagyságrendekkel kevesebben játszanának. Valszeg inkább kúltjáték lenne, mint zászlóshajó.
Mindazonáltal élvezhető játék. (számomra kis mennyiségben) S megtalálja a célközönségét. De az általad említett alfa-omega státusztól fényévekre van.
-
Assimilator
őstag
Ingyenes játékok szintje lassan olyan mélyre süllyed, hogy jobb lenne ha nem is adnád. Még akkor is ha ingyen van és amúgy sem kötelező. Ez a M. Sharpshooter is. Gyak. az emberek 98%-ánál csak egy újabb sor lesz, ha egyáltalán aktiválja. Ennek mi értelme? Elmondhatjuk, hogy mi hetente adunk egy ingyen játékot?
Poénos. -
Assimilator
őstag
Aki megvette már a GTA V-t Steamre, az már megkapta a San Andreas-t? Vagy ez az ajándék San Andreas meg ingame lóvé, hogy működik. Mármint, mikor kell megvenni, hogy megkapjam ezeket?
Bocsi, ha nagyon alap kérdés. Angolul nem volt egyértelmű a by Feb 1 -
Assimilator
őstag
válasz
szami777 #75042 üzenetére
Na most pl a szintkorlátozást feloldotta.
Asszonynak volt két kitűzője, de azt írta 0. szint.
Ezt most már megoldódott.
Ami viszont érdekes, hogy a korábban kiesett kártyái untradable-ben maradtak.
Most a beaktivált méltán híres Defy Gravity-t elindítottam, hogy akkor szedjük már ki a kártyákat.
Megérkezett az első kártya és hirtelen minden tradable lett az inventory-ban.
Ez nagyon érdekes.
Gondoltam leírom hasznos infónak, aki esetleg még nem járt így. -
Assimilator
őstag
válasz
maddionmax #74958 üzenetére
Szerintem ez életképtelen. Így is lefut a script a vírusirtótól függetlenül. Nem lenne nagy különbség ha a vírusirtó a Steambe lenne integrálva. Itt magán a Steamen kéne módosítani.
-
Assimilator
őstag
válasz
blaca83 #74904 üzenetére
Vagy ajánlom még esetleg a ReignMaker nevű játékot.
Match3 városépítéssel, fantasy körítéssel, RPG elemekkel. Ráadásul kártyás! -
Assimilator
őstag
válasz
cskamacska #74898 üzenetére
Nem baj az, a Match3 játékokkal nagyon el lehet csapni az időt.
Sok a szemét, de néhány nagyon el van találva. -
Assimilator
őstag
válasz
ChingChang #74829 üzenetére
Ezer hála és köszönet!
-
Assimilator
őstag
Valaki nem tud olyan oldalt vagy toolt vagy valamit, ami kiírja miből van duplakártyám és mi nincs meg?
Kártyatradinghez nagyon hasznos lenne.
Ha nincs, akkor most feldobtam egy ötletet. -
Assimilator
őstag
Ki ez a torzszülött akiről szó van? Linkelje már be valaki a csilliárd szinten profilját, ha kérhetem.
Köszönöm szépen! -
Assimilator
őstag
Vettem egy Max Payne Bundle-t, meg eladtam az összes kártyát. Micsoda sale volt.
-
Assimilator
őstag
válasz
TheProb #74696 üzenetére
Én csak focihoz, autóversenyhez és Mortal Kombathoz használok.
Én is úgy vagyok, hogy amiben lőni kell ahhoz soha.
Sokkal kevésbé pontos és gyors, nekem meg ne segítsen senki célozni.
Ha egy GTA-hoz pl. kontroller kéne használnom, fel is húznám magam.
FPS-re inkább nem is írok semmit, nem tudom addig fokozni. -
Assimilator
őstag
válasz
DrTechnoid #74689 üzenetére
Ennyi ideig tényleg nem.
-
Assimilator
őstag
Nem jön be a raktáram. Kliensben és weben is hibára fut.
Megnéztem a Steamstats-ot de ott rendben írja a dolgokat.
Más tapasztalt hasonlót? -
Assimilator
őstag
válasz
BigBlue69 #74535 üzenetére
Szerintem ha anyagi érdeke fűződne a Valve-nak a témához, akkor a SAM rég lehúzta volna rolót, a készítői meg valahol csücsülnének a hűvösben, mert kártérítést nem tudnának fizetni.
Szerintem ez a olcsóboltos sztori is megmutatta, hogy minden csak addig működik amíg a Valve nem ránt egyet a nadrágszíjon. -
Assimilator
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest