Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz joysefke #45128 üzenetére

    A tank+marine+medivac, az teljesen használható taktika. WoL idejében néztem több bajnokságot is és ott is használták. Nem mondanám hülyeségnek.
    Ha nem vagy jó több frontos támadásban (alacsony ligában általában nem jók az emberek ebben) akkor üti az MMM-et.

    "Előre mész támadsz, bármiféle ellenséget látsz, azonnal nyomod Steampack hotkey-t, támadás közben meg ugyanúgy gyártod a M/M/M-t."

    Ez egy nagyon hatékony taktika, de nem tudja végrehajtani egy bronzligás. A legfőbb gond a megfelelő utánpótlás gyártása lesz. Ha ráérez, akkor viszont pillanatok alatt goldban találja magát. Viszont, ha csak ezzel jut odáig, akkor meg ott fog szívni, mert mást nem tud és ott már tudják counterelni. A másik az MMM igazi előnye a mobilitás, ha kevés az APM-ed ezt nem tudod igazán kihasználni. (Hányszor buktam el a seregem, mert egy pillanatra nem figyeltem, mert a bázison csináltam valamit és betámadtak egy rossz pozícióban?! Tank esetében nincs ilyen gond.)

    Én mindig azt mondom, hogy úgy játsszon az ember hogy élvezze a játékot. Magamból kiindulva 1 max 2 taktikát ismételgetni és tökéletesre begyakorolni rohadtul nem élvezetes, hiába hatékony.
    Arra viszont készüljön fel, hogy ha a fene fenét eszik is kb minden második meccset bukni fogja. (A top liga megint egy más kategória.)

Új hozzászólás Aktív témák