Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Ave
hogy dolgozol a heten? este game? cenzura megy tornazni, vagy hova.... -
-
kutga
félisten
Annyit olvasom a topikot hogy kedvet kaptam én is a játékhoz, fel is teszem ha hazaérek.
Amikor kijött toltam egy ideig multiban de nem voltam túl jó, fejlődni meg nem volt időm.

Gondolom terran lenne a legjobb kezdésnek mert annak vannak a leginkább 'klasszikus' egységei, aztán jöhet a P és a Z.
MOD
Tudom resetelni a bnet accountomat hogy tiszta lappal az elejéről induljak? -
Eyesis
őstag
Tegnap egymás után megvertem kétszer nfteamMate-t
(Igaz, hogy 50%on játszott és zerggel volt
) -
DarthPeeter
aktív tag
válasz
szilva01
üzenetére
Üdv!
Az early gamed, viszonylag ok, de egy pár dolog amire figyelj oda: ha korai expre mész én inkább több marine-t gyártanék, mint 1 tankot, annyival nem mész sokra, ha van esze az ellennek nem hátrál meg. Tényleg az volt a szerencsétek, hogy az ellen is expelt, meg enyhén szólva nagyon noobok voltak.
Mikor nyomtál egy droppot, a kék a saját cc-ét lőtte nem is a te sereged...
. Figyelj oda a MULE használatára, mihelyst tudod ereszd rá a minerálra, és ne csak 2 barrackod legyen meg 1 factoryd, mert az édeskevés. Egész végig annyiból gyártottál. Minimum 5-6 barrack, én 3-4-re reactort, a többre tech labot szoktam rakni, és 2 factoryd legyen.
Jó az, hogy fejlesztesz, de megálltál 1/1-nél, a marinejaid meg csupaszak voltak, se steampack, se upgrade, erre figyelj oda.
A Tank-marine kombó jó dolog, az különönösen, hogy hoztál banshee-t, hogy felláss az ellenhez, csak a támadásod nem volt jól kivitelezve ( ami sokszor velem is előfordul...)
Ha elindulsz támadni, mindig a marine-ok legyenek elől, a tankok hátul, hiszen azokat akarják először kilőni, ez nagyon fontos.
Ja és figyelj arra is, hogy ne gyűljön fel a sok mineral, ontsd a marine-t
Ez már csak személyes megjegyzés a meccshez: a csapattársadon nagyon jókat röhögtem, mikor írtad neki, hogy go? attack? a válasz: ATOOOOOOM
És valóban, atomon kívül sok mást nem is csinált... 
-
szilva01
őstag
Itt van egy egész jó kis game. Csak azért tartott eddig mert meg kellett keresni egy lebegő barrackot. Tudom hogy a mid game-től már nem gyártok scv-ket meg sok mineralom van úgyhogy inkább csak azt kérdezem hogy az early milyen benne

-
-
szilva01
őstag
Kezdek belejönni már néha nyerek is ha összejön egy tank rush viszont ha elhúzódik a game teljesen szétesek
Nem tudok egyszerre 2-3 bázist menedzselni védeni meg támadni meg egy nagyobb sereget irányítani
Ez javulni fog ha gyakorolok vagy ilyen suta maradok örökre

-
AlyArkhon
őstag
Újra fent sc2-ben , erre Ákos akkor már toljunk egyet . Itt az eredménye . [replay] Teljesen korrekt.

-
zuzu000
őstag
Teamgame, valaki?
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, már cél újra platinába kerülni
megbántam a sok kilépést 
-
Eyesis
őstag
na ki esett le gold ligába?

Már csillagos gold vagyok
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon helyes, itt az ideje, gyere ts-re

-
zuzu000
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Itt vagyok, mikor?
-
Winner_hun
félisten
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Lassan kéne már játszani mert szerintem 1 hete el se indítottam a játékot..
-
DarthPeeter
aktív tag
Esti kockulásra valaki/k?

-
killerjohn
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
szívemből beszéltél
dia3 rulez! az lesz az sc2 helyett a kikapcsolódás, míg sc2 bepozícionálja magát nálam a "ha kihívás kell, ezt tolom" kategóriába 
-
föccer
nagyúr
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ne aggódj, szerintem itt mindenki csak amolyan hétvégi gamer. Nincsenek kialakult párok, csak amolyan "akinek van éppen kedve/ideje funolni" csapatok alakulnak.

Üdv, föccer
-
DeckardCain
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
Csak ilyen hétvégi gamer vagyok, örülök hogyha D3-ra lesz időm.
Tomiie#562 Aki akar azért vegyen fel 3v3ba, 4v4be szívesen részt veszek.
Mondjuk a játékom teljesen szétesett, köszönhetően ennek a sok szar meccsnek az utóbbi időben.Rajtam kívül van olyan mazochista aki random team-mel szívatja/szívatta magát?

-
föccer
nagyúr
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ne random társakkal játssz és minden bajod megoldódik
Ha tudtok beszélni közben, az már önmagában 1 ligányi előnyt jelent, így ha ezüst szinten vagy RT-ben, akkor fix csapattal gond nélkül hozod az arany szintet. 
üdv, föccer
-
DeckardCain
senior tag
Komolyan mondom, tököm kivan a team game-mel. Nem baj még két hét és jön a dio3

Ellennél 4 terran, de nálunk a 2 zerg b*szik banelinget hozni, pedig scoutból látszott, hgy mass marine lesz

Meg amitől agyvérzést kapok az a nuke-ra techelés...Képtelen vagyok silver ligában az első 5be bejutni

-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
ez mekkora duma már ?

-
zuzu000
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Az elsőnél azért megizzasztottál az eleji speedlingekkel
. -
mikromanus
veterán
-
zuzu000
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nagyszerű, nekem az első 10 perc nem megy
. -
zuzu000
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Gold, szóval mehet. /fentebb irtam/
Milyen fajjal játszol?Vegyél fel. Első hsz.
-
zuzu000
őstag
Valakinek nincs kedve 1v1-et gyakorolni? Valamiért mostanság egy faj ellen se megy.
-
zuzu000
őstag
PVZ. Warp prism-mel 4 sentry drop, rámpa zár, mass warp. Ha nem látja tudja egyáltalán fogni? katt
(amikor felengedtem, akkor egy nagy lagg jött közbe, és nem tudtam FF-elni a rámpát.) -
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Újabb zseniális félreértelmezése a forrásnak, a verseny természetesen a WoL-al lesz, a HotS csak kipróbálható lesz
-
DarthPeeter
aktív tag
Valaki kora reggeli teamgame?

-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kíváncsian várom
Tudnám értékelni, ha még idén kijönne a végleges. -
Winner_hun
félisten
-
rt06
veterán
stephano vs nestea - 500+ apm
-
föccer
nagyúr
válasz
szilva01
üzenetére
1-1 jól begyakorolt, pontosan végrehajtott, erős BO-val platináig el lehet jutni, szóval hajrá.

Délután D1rectel játszottam 2 laza 1v1-et. Igaz csak félig figyeltem a játékra, mert közben telefonon melóztam, meg figyeltem a kislányra, így ki is kaptam tőle mindkétszer. Holnap majd jól felszívom és várom a visszavágókat.

üdv, föccer
-
szilva01
őstag
Ma gyakoroltam egy kicsit a standard terran bo-t egy kis tank rush-al megfűszerezve easy bot ellen csak hogy beleégjen a fejemben milyen sorrendben kell építkezni meg techelni aztán most lealáztam valakit

-
szilva01
őstag
gúgliéknél unatkoznak

-
rt06
veterán
google-ben keressetek ra a "zerg rush" kifejezesre
lustaknak itt a link -
föccer
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére
Nem, nem, kizárt dolog. Én pl masszívan tartom magamat az ezüst szinten. Sőt! Időről időre megpróbálom magamat lejjebb verekedni, de sajnos nem mindig jön össze. Egy tegnapi 2v2-ben is muszáj volt nyerni, mert az ellenfél a 17. perben tette le az első GW-t.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
D1Rect
üzenetére
Friss husi, nyamnyamnyam

Üdv, a fedélzeten. Ha lesz időm/kedvem/energiám, akkor szívesen játszom veled is. Ha 0 tudású ellenfél elegendő, akkor T-vel vagy P-vel jönnék ellened. Z-vel már elértem a 2-es szintet a 100-as skálán

Első hsz-be mehet a neved/karakter kódod?
üdv, föccer
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Haverral játszottam kettőt, de ő elpics*zott.
A practice viszont jól megy. Csak nyertem.
-
DIRect#852
Ha valakinek van kedve játszani 1v1-et vegyen fel.Ismerkedem a játékkal, Terrával játszom.
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
Gyere. Vladi szervere valamiért nem megy, gyere a Dragstonra.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Teamplay valaki?
Apropó, a HotS-ról nincs valakinek bármi infója?
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez se hallott még a kihangosításról úgy látom

Amúgy most Alg aláírásáról jutott eszembe, nem lesz közös a battle.net azonosító szám majd sc2 és diablo3 ban?
-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
I make phone call and I defense it

-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
d
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ABCD

-
Eyesis
őstag
Eyesis menni Lancraft holnap

-
oxox
addikt
Sracok kosz a tegnapi jatekokat...jok voltak..

sajna most vasarnapig nem nagyon leszek gep elott....Peti, jovoheten, hogy dolgozol?
-
adrian360
őstag
válasz
mhmpista
üzenetére
csak sebesség, de az adott esetben nagyon sokat ér. stimes marine el tud futni a baneling elől ha az nincs creepen, de creepen nem tud. hellion - speedling esetben is sokat számít. A queen iszonyat lassú creep nélkül légvédelmi szempontból az elején döntő lehet. spine szintén. azon kívül map visiont ad a creep tumor.
-
-
mhmpista
aktív tag
Zergnél milyen előnnyel jár a creep? Csak a sebessége gyorsabb ha trutyin mozog? Vagy esetleg van más pozitívuma is? Gondolok itt a nagyobb sebzés gyorsabb regenerálódás?
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Figyelj oda a MULE használatára, mihelyst tudod ereszd rá a minerálra, és ne csak 2 barrackod legyen meg 1 factoryd, mert az édeskevés. Egész végig annyiból gyártottál. Minimum 5-6 barrack, én 3-4-re reactort, a többre tech labot szoktam rakni, és 2 factoryd legyen.
Nem tudok egyszerre 2-3 bázist menedzselni védeni meg támadni meg egy nagyobb sereget irányítani
Ez javulni fog ha gyakorolok vagy ilyen suta maradok örökre

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.......... nem igaz .....