- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nem kell annyi OW játék, én az AC: Odyssey-t a mai napig nem vittem ki és az oka az, hogy túl nagy lett a térkép, túl van nyújtva az egész. Igaz az sem tett neki jót, hogy egy évvel az Origins után kiadták, már ott is nagy volt a térkép, a fele nem is kellett egy kijátszáshoz. Bár ez tipikus Ubisoft betegség.
Az Origins-t még kivittem, élveztem, szerettem is minden percét, első AC volt, ami ismét annyira megfogott mint az Ezio trilógia, de az Odyssey túl hamar jött és túl nagy már a map.
A mostani Ubisoft bukdácsoláson látszik, hogy nem kell mindenhova tolni az OW-t mert a minőség rovására megy.
Az RDR2-t imádtam, csak a Rockstar egy évtized alatt kiad két játékot, AC-ből viszont annyi van mint a szemét és ez nem is tesz jót neki. Nem tudják kellő mennyiségű tartalommal megtölteni azt a marha nagy térképet, fetch quest-ekkel maximum. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Revolut
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest