- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
atainprison #859 üzenetére
Gratula hozzá, én még csak 1-2 órát tudtam játszani vasárnap óta (akkor vettem meg), de máris úgy érzem, hogy én tuti végig fogom szopni az egészet
Nekem 2. nehézségen se megy Ogdo Bogdo, lehet átállítom majd nyugger nehézségre - sajna azt nem kalkuláltam bele, hogy nekem sose mentek az ugrálós gémek, SW-ből is régen még a Jed Outcast-ben is, ha harcolni kellett, az erőt ugyan használtam, de a fénykardot is csak azért, mert fejből vágtam már az r_lightsaberrealistic kódot és úgy viccesebb volt a játék. De többségében inkább lövöldöztem, itt meg sajnos azután jöttem rá, hogy nem lehet fegyót használni, miután megvettem a játékot
Hozzáteszem, ezt semmit se von le a játék értékéből, belekarcolja a monitorba az SW hangulatot, olyannyira, hogy újranéztem a 2 új nagyrészt is, és még jobban is tetszenek, mint régebben.off: Egy Republic Commando 2-nek nagyon örülnék.
-
myckey
veterán
válasz
atainprison #856 üzenetére
Szép teljesítmény, ez is.
Achi is ki van akasztva? Origines.In game -összes skill? total 100% ? all in
( gondolom...a minden az minden )Jól haladtok Hölgyek/Urak.
Sztm én leszek a legkényelmesebb/komótosabb végigjátszó .... nem visz rá a lélek, hogy haladjak ötről a hatra, annyira elvagyok a játékban. ( harc, ugrándozás - ide oda szaladgálás, látvány és olvasgatás stb.. ) Pedig ez nem Openworld.
Nem véletlen, hogy 12 óra alatt csak a második helyszínem.(#858) BoneDragon
Én jelenleg úgy vagyok, hogy nem akarok a végére érni...minden lehetőségét sokszor átrágom. -
batman91
őstag
válasz
atainprison #189 üzenetére
Akárki akármit mond nekem bejön. Végre, hosszú idő után egy olyan Star Wars játék, amiben látok potenciált.
-
válasz
atainprison #189 üzenetére
Nekem ez alapján bejön az irányítás nagyon!
-
gduck
addikt
válasz
atainprison #66 üzenetére
Én 1:16-nál véltem felfedezni, de ezek szerint tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest