- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanny
aktív tag
Ameddig lagg van, addig próbáld ki a star trek armada 2-t.
-
Konfigos
őstag
Érdemes kipróbálni,idehaza jobban megy vele a játék,de pl az olaszok panaszkodnak rá hogy nekik meg szar vele.Nekünk itt mindenesetre segített sokat,csak a command line-os részt is csináld meg.Utána szerintem nem lesz gond,persze lag az mindig van és lesz is a játékba,de ezzel elviselhetőbb.
-
Konfigos
őstag
Nem én intézem a tagfelvételt,de azt tudom hogy rendszeresen jelentkeznek,már a flotta limit is betelt,legutóbb amikor még játszottam láttam hogy ki kellett rakni olyan tagokat akik nem léptek be mar 1-2 éve.De majd felnezek ma és szólok,én is feltudnalak venni,de nem én intézem ezt a részét.
Gerisz: hétfőn derül ki hogy leveszik e a kötésem,ha igen akkor megyek én is.Amúgy nem tudom milyen corrosiveok vannak,lehet mar le is jártak,apránként mennek el csak,de az epic corrosive 90% az enyém exen
de meg is kérem az árát nagyon.Amúgy nem akarsz mást?
Így mar tényleg az én buildemmel mész majd,kérek jogdíjat,napi szinten
-
gerisz23
őstag
Vegyél fel ismerősnek,gerisz@gerisz,aztán invellek. Max ha válaszolnak és meggondolod magad átmész a Magyar Flottába
Woker,ha gondolod te is jöhetsz
Konfigos,a corrosive dhcidnak milyen módosítói vannak?Összerakok egy settet,vettem exről egy MKXIV ur ACC4 dhct,meg van egy acc3 crtd,meg plasma dbb ACC4.Turretek egyenlőre corrosive ACC3,és ACC3 crtd.
Már megjegyezték pvpn hogy nemsokat sebzek a dhcimmel,vmi gond lehet az elachi proccal...igaz a srácnak elég magas lehetett a resistje,a neutronic azért szétszedteHannibal csinál egy bajnokságot,csak T5-U hajók nevezhetnek,és nem lehet használni a neutronicot,traiteket stb..Ha érdekel küldök linket.
-
FireKeeper
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest