Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxidrake
csendes tag
-
-
-
válasz
Bibgr0 #44284 üzenetére
ahhoz már mennie kellett volna már elég nagy PTU tesztnek is, nem? Vagy arra gondoltál publikus alfa teszt alatt? (csak mert az nem public még, mert nem jut bárki hozzá, meghívásos).
A 2.6-os gameplay és features alatt ugyanazt fogják szerintem mutatni amit eddig, egy kis fps, egy kis universe, egy kis verseny, de semmi új. Vertical slice szerintem tuti nem lesz. Kicsit részletesebben magyaráznak szerintem a Xi'an-ról, meg lesz egy új concept hajó, de ennyi. Őszintén semmi igazán újat és pláne semmi igazán megdöbbentőt nem várok, csak még egy sale jön. -
-
válasz
Bibgr0 #43527 üzenetére
itt arra gondoltam hogy vr szemüvegben ha a fejem mozog, akkor értelemszerűen a látott kép is mozdul. Viszont ha az egeret mozgatom, akkor is, ez az ami tilos. Tehát a fejeden van a szemüveg, látod amit látsz, minden kis rezdülését a fejednek követi a látott kép, de az egérrel hirtelen "kirántod" a látványt a tekinteted elől, mint amikor megszédül az ember.
A videón látott körbenézelődés teljesen természetes érzés, amikor a szemüveg a fejeden van.
-
válasz
Bibgr0 #43525 üzenetére
pedig még csak nem is a te fejeden volt a szemüveg. Most gondold el ugyanezt, térben érzékelve (a két szem mást lát az adott képből). Plusz a vr két "soha de soha" műveletét is beveti, a virtuális mozgást és az egérrel való nézőpont változtatást. Szerencsére "vasból" van az agyam, valami miatt nem igazán vagyok érzékeny erre, de ez másokat már videó alapján is (hát még élőben) rosszulléthez vezethet.
-
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Bibgr0 #42804 üzenetére
De nem is kell tovább, mert itt az AtV 3.07 magyar kivonata
-
hangszoro
tag
válasz
Bibgr0 #42224 üzenetére
Ugyanez, bár fura hogy mikor ezt megemlítem, sokan azt mondják, hogy semmi baj vele, meg hogy nagyon jól szimulálja a feltételezett valóságot. Én csak annyit mondok, ha lenne egy G méter, biztos érdekes dolgokat mutatna...
#42214: A bolygó felszíne és a rajta lévő sziklák, ojjektumok sosem lesznek vektor szinte "összemergelve", hogy én is magyarul beszéljek.
A kettő leképzése teljesen máshogy történik. A landscape a GPU segítségével számolt halom strukturált vektor, tömörítésekkel, meg minden. Az ojjektum meg csak egy statikusan rápakolt akármilyen modell.
Ha a terrain nem Voxel, akkor csak egy háló az egész, azaz normális sziklákat, lyukakat sem lehet csinálni velük. Jelen demó alapján nem annak tűnik (az jobban zabálja az erőforrásokat).
Szóval ha nem lesz tele mindenféle finomsággal a bolygó felszíne, akkor elég unalmas lesz rajta rohangálni.
Ha meg lesz, akkor azt valakinek meg kell tervezni, mivel itt a ProGen szerintem nem azt jelenti mint a No man's Sky-ban, mert ott minden dinamikus.
Itt remélem a városok, állomások szépen ki lesznek dolgozva, és azt nem hiszem, hogy procedurálisan fogják generálni, de lehet tévedek.
Volt már téma, hogy moduláris elemekből fognak összeállni a különböző területek, de azért azt "dinamikusan" legenerálni elég szép munka lenne. Én inkább úgy értem ezt, hogy CIG-nek lesz technológiája ezeket a modulokat összeilleszteni, és ők gyorsabban tudnak tervezni vele.
Ha kézi munka, akkor egy-egy bolygón nem hiszem, hogy óriási területek lennének kidolgozva (legalább is első körben).
Uff -
-
-
válasz
Bibgr0 #41627 üzenetére
Többek között. Perpill ezek a legnagyobb gondok, mivel ugye az animáció elveszi a usertől a kontrollt. Sokat lehet (és fognak) tompítani a head bobbingon (lóbálódó fej) meg sok egyéb máson úgy, ahogy az emberi test is csinálja (az agy automatikusan ellen-mozog a szemmel, hogy mozgás közben is kb egy helyre tudjunk nézni). Ez viszont nem oldja meg azt, amikor teljesen átveszi a usertől az irányítást az animáció. Azt lövésem nincs hogy fogják megoldani, már ha egyáltalán meg fogják tudni. Ha pedig nem oldják meg, akkor sokaknak nem fogja bírni a gyomra.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Bibgr0 #41625 üzenetére
Köszi, belevettem
(#41624) Plissken102: Mondták, hogy lesz. De sosem mondtak olyat, hogy nem lesz. Annyit mondtak, hogy egyelőre azzal foglalkoznak, ami mindenkinek fontos, nem azzal, ami csak kevés játékosnak.
Amúgy mondtátok, hogy lennének zavarok, pl a távcsöves célzásnál nem lenne jó a kép. Ezt azért nem értem, mert ha belenézel egy távcsöves puskába, vagy célzol egy pisztollyal - utóbbinál mondjuk nem mindig, de - alapesetben az egyik szemedet becsukod, amit a VR szemüvegben is megtehetsz. Ha nem tennéd, a valóságban is szarul menne a célzás.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bibgr0 #41613 üzenetére
Más: létezik valahol egy oldal, ahol csillagtérképen tudom megnézni a rendszerek és bolygók leírásait?
Öhm... Csillagtérkép?
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Bibgr0 #41466 üzenetére
Na, bocs, ha félreérthető voltam, de tényleg nem tudok menni. Úgy gondoltam, hogy el tudom intézni, hogy szabad legyek, de szombat éjszaka dolgozom, szóval biztos, hogy nem tudok menni
Más kérdés, hogy amennyi szar az utóbbi pár hónapban ránk szakadt, ha nem dolgoznék, valszeg akkor is csak otthon döglenék, mert leginkább arra van erőm hétvégente
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Bibgr0 #39195 üzenetére
"Cloud Imperium Games assumes no responsibility for any impact on your relationship that might occur should you decide to gift your significant other an Aurora MR package instead of, say, flowers and candy. That’s not to say it’s a terrible idea all around, as there certainly are plenty of people who’ll appreciate bare-knuckle multiplayer space combat in an immersive multiplayer universe and epic, cinematic storytelling… just, use common sense on this one. Maybe err on the side of buying a pillow that has ‘I LOVE YOU’ with a picture of a bear embroidered on it instead of the Aurora MR, the latest hard-flying starter ship from Roberts Space Industries’ legendary line of sturdy spacecraft."
-
ttamashu
aktív tag
válasz
Bibgr0 #35978 üzenetére
Anvil Carrack $350 a linken minden hajó ára
-
PhilBrick
őstag
válasz
Bibgr0 #35978 üzenetére
A Carrack 350$ lesz a hétvégén.
A P72 30$, a DBH 60$.
A két mustang omega packért nem kapsz pénzt ha beolvasztod.
Legolcsóbb verzió: Beolvasztod a két hajót és upgradeled az egyik Omegát 210 $+áfa befizetésével.
Második verzió: Csak a DBH-t olvasztod be és a P72-t upgradeled 270$+áfáért.
Első esetben 3 hónap biztosítás van a Carackon, második esetben életreszóló.
Mindkét esetben kicsit olcsóbban jössz ki ha Euróban fizetsz. Ja, és olyan 10 dollárokat tévedhetek, nem vagyok biztos az Omegák beszámítási árában. -
válasz
Bibgr0 #34765 üzenetére
https://youtu.be/fP-fHOBhZss?t=1m9s
Illetve INN interjú két Four Horsemen taggal.
"I was blown away by the connie explosion to tell you the truth, I’ve probably watched it about 50 million times already because of just how glorious it looksy, my mind just starts to race of the possibilities of cap ships blown up or you know whatever the case may be, so the potential is just unreal, so I am so pumped but I just wanted to say thank you and the hype train is legit." -
Jack@l
veterán
válasz
Bibgr0 #30342 üzenetére
Segítek: https://robertsspaceindustries.com/funding-goals
Tetején a számokat, meg alján a számot kell szugerálni sokáig. Ha nem érted, kérdezz nyugodtan trollozás nélkül. Sajnálom ha egy hülyét se értessz meg... -
Jack@l
veterán
válasz
Bibgr0 #30335 üzenetére
Hát, nem. Közel 1 millió citizen 40-45 dollárja már elég messze vitte volna a játékot. Ha jól csinálják, fejlesztés végére is ugyanúgy simán meg lett volna a 60.
@Diopapa: A bemutató az nem baj, csak úgy értzem mintha több időt szánnának a hypera meg bemutatózásra, mint magára a fejlesztésre. Ez az ami aggaszt, kiadni meg semmit.
-
-
k4rL^
senior tag
válasz
Bibgr0 #30017 üzenetére
Csak pár órara lesznek megvásárolhatók?
Azt hittem adnak egy pár napot rá.
Közben befutott a Monthly Report is.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Bibgr0 #30003 üzenetére
Pedig mióta készültem rá, hogy lenyúlom, de a hajrára pont elbambultam
Na majd a 40k
Cris99, nem tudom, hogy akkor mit lehetne, a fórumot meg a redditet érdemes folyamatosan szkennelni, ha meg nem jön elő másnak a hiba, akkor lehet, hogy a gépedben van a hiba, nem az SC-ben. (Tudom, nagyon okos vagyok és hihetetlen sokat segített, hogy leírtam a nyilvánvalót...)
-
-
válasz
Bibgr0 #20986 üzenetére
hát azért nem tudom melyik játékba vertem ennyire rövid idő alatt ennyire sok játékórát utoljára
Az biztos hogy hasonló rpg-be, de a Divinity Original Sin-t még nem kezdtem tolni, a Shadowrun azért rövidebb volt... Talán még a Mass Effectekbe sem toltam darabjukba többet, persze azokat már vagy 6-7x újratoltam
-
-
-
-
-
-
mrfire
őstag
válasz
Bibgr0 #19394 üzenetére
Szerintem elég jól vezetik a tagok, mármint akinél van esély rá, hogy elolvassa, amit ide írunk, az már oda is beírta magát. Mindenesetre hozzáadtam az összegzéshez a Carrack-ot. Jelenleg 2 van és 4 vágyott.
Most épp az jutott eszembe, hogy lehet nem is a 315p-t kéne nézegetnem, hanem a Mustang felfedező változatát, amiben az a remek kis lakórész van, amit annyiszor emlegettem már.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Bibgr0 #18952 üzenetére
Vettem egyet, asszony szeretne majd tudos lenni a jatekban, biologia-kemia
Igy legalabb lesz egy kis ladikja kirandulgatni mindenfele, hurcibalni a lombikjait meg a kutatasait
Meg nem tud rola
Carrackon a tudomanyos tiszti rangra gyur
(csak nehogy Endeavour legyen belole a vegen
)
-
mrfire
őstag
válasz
Bibgr0 #18956 üzenetére
Az AMD-t is csak azért vettem meg, mert egyedi kinézetű hajó, és később csak annak lesz, aki anno megvásárolta. Max. akkor lett volna jó, ha ez is valami egyedi skint kapott volna, de ez most nem erről szólt amúgy sem.
(#18957) Volfram42
Igen, de az AMD amellett, hogy egyedi cucc, papíron többet is ér, és idővel csak még többet. Lehet a megjelenéskor már egy Avengert adnának érte. -
Yllgrim
őstag
válasz
Bibgr0 #17036 üzenetére
Szerintem menni fog nekik, most mar egyre inkabb kezdenek beerni az eddigi fejlesztesek, egyre tobb minden kerul be, mondhatjuk azt is h most kezdenek "felgyorsulni" az esemenyek
Az elejen meg tavaly picit ketelkedtem a projekt sikereben, bar nagyon biztam h minden kiraly lesz, most mar azt kell mondnaom h semmi sem tudja oket megallitani abban h egy k..v@ jo jatekot adjanak ki.
Nem veletlen olok bele most mar en is rendesen penzt, latom hogy halad es hogy hozzak amit vallaltak meg meg tobbet is.
-
mrfire
őstag
válasz
Bibgr0 #17036 üzenetére
Nem változott semmit a Citizen Con óta. Hát elég jó lenne, ha nyáron már használhatnánk a multi-crew sipeket...
Talán tényleg túl szép is. A PU alfa simán csúszhat 2016 elejére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest