- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Utolsó gondolat részemről. Te felfedezni akarsz stb. És ezért nem ér hátrány. Én mondjuk harcolni akarok vagy kalózkodni de nem tudok mert nekem sok sok óra kifarmolni a megfelelő hajót míg pénzpistikének startkor megvan. Ennyi. Ez p2w. Fogadd el. Bármelyik p2w játékban lehet játszani pénzköltés nélkül is. Itt is. Te nem érzed majd a hátrányát mások viszont fogják.
-
hash99
senior tag
Oké nem jött át az orvosos példa mert a való világ p2w sok esetben. Ezért éltem ilyen lehetetlen példával.
Ettől még nem magyarázzátok ki hogy nem p2w a játék. Igen az eve is az. Igen ettől még lehet benne jól szórakozni felfedezni stb. De. Ha pl.: a wow -ban pénzért meg lehetne venni az aktuális top raid geareket akkor az nem p2w? Igen te ettől még tudsz játszani de ő olyan questeket is csinálhat amihez neked nincs elég jó cuccod. Pvp-ben esélyed nincs ellene. Csapatos mókára kit fognak vinni inkább a full epic srácot vagy téged a quest gearedben?
Az meg hogy kinek mennyi ideje van játszani illetve mennyit fordít rá a szabadidejéből... Szokták mondani hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja. És igen aki sok időt tesz bele azt joggal kell díjazni azzal szemben aki csak belép heti 1-2 órára.
De többet nem írok erről a témáról fölösleges. Ettől még jó játék lesz én is fogom tolni de azért ne legyünk elfogultak.
-
hash99
senior tag
Ez azért te is tudod hogy baromság ?
Pont azért igazságtalan egy rendszer mert valaki pénzért előbb megkaphat valamit mint a másik akinek mondjuk nincs rá pénze. Ha ennyire elferdíted akkor mondjuk a való életben ez úgy nézne ki és szerinted ez így igazságos is lenne hogy amíg neked mondjuk 6 évig kell tanulnod az orvosi egyetemen ahhoz hogy orvos lehess addig mondjuk nekem mert nincs időm ellenben van sok pénzem megvehetem instant ezt a tudást és holnaptól orvos vagyok.
Az összes igazságosnak nevezett játék ilyen. Azonos idő befektetésével azonos dolgokra lehet szert tenni persze benne van még az ügyességi változó stb. De attól lesz igazságos hogy mindenkinek pénztől kortól nemtől függetlenül ugyanannyi játékidőt kell befektetni adott jutalomhoz / szinthez.
Ha megjelenés napján belépsz egy játékba és azt látod hogy körülötted olyan tárgyakkal mászkálnak már első nap az emberek ami neked mondjuk 2 hónap kemény munka összehozni akkor kissé elmegy tőle a kedved.
Ezért szokták törölni open beta után az összes acc-ot. Az is épp elég előny hogy a megjelenés pillanatában már tudod hova érdemes menni mit érdemes csinálni.
-
hash99
senior tag
válasz
Malibutomi #48281 üzenetére
Zsír
Asszem ha kijön a 3.0 benevezek rá.
-
-
hash99
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem
aminek utána is nézhetnék de ti biztos gyorsabban tudtok válaszolni.
Azt tudom hogy jelenleg a netkód eléggé limitálja az egy szerveren jelenlévők számát. De mi illetve mennyi lenne a végső cél? Ha egyszer kijön a játék tudtok arról valamit hány fős szervereket terveznek esetleg egy nagy mega szervert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest