- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
#45997568 #41766 üzenetére
Ezt csinálja kb. 10-ből 9 alkalommal, utoljára akkor volt hajlandó elindulni amikor ide posztoltam egy képet a rossz tlejesítményről. Újratelepítve már nagyon sokszor volt. Nincs valamilyen hátramaradó mappa ami hordozhat összezavaró infót egy régebbi verzióból esetleg?
-
AeSDé Team
őstag
Felvettem hogy hogyan nem indul el a játék, hátha valaki tud segíteni. Nem segít az alak sem
[VIDEO] -
AeSDé Team
őstag
válasz
Diopapa #41640 üzenetére
Köszi, először nem működött de ma mégis bevállt. Szóval végre volt lehetőségem teszteni a játékot az új GTX 980-ammal. Nem túl bejövős az eredmény, a GPU kb. 20-40% kakaót kap, az egyik CPU mag közel 100%-on fut míg a többi alig csinál valamit.
Ti min játszotok, illetve használtok valamit a teljesítmény javítására?
Rövidke videó amin látszik az Afterburner kijelzője és a kihasználtságok: [VIDEJÓ]
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Hónapokkal ezelőtt, és most is jelentkezik ugyan az a gond, azóta többször újra lett telepítve:
Kiválasztom a főmenüben hogy hol szeretnék játszani, rányomok a Launch gombra, visszadob a főmenübe ahol lent tölt pár másodpercig, majd semmi. Egyedül akkor nem csinálja ezt ha a hangárba szeretnék belépni, ott viszont végtelen ideig bámulhatom a töltőképernyőt.
Kell lennie valami megoldásnak.
-
AeSDé Team
őstag
Valaki tud valami nagyszerű tweaking-guid-ot a legújabb verziókhoz? Pár hónapja maikor játszottam még ment 30FPS fölött low presettel de most inkább a 20 a jellemző.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék mennyi mostanában a legolcsóbb csomag ami tartalmazza a teljes játékot is?
Nekem már jó ideje megvan, csak kíváncsiság.. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Nálam a launcherrel valami gond van Win 10 alatt, feltelepítettem, elindítom és szinte azonnal befagy, elkezdem írni a felhasználót és alig jutok el pár betűig, utána az ablak ott marad de meg van fagyva és kattintani nem tudok sehová. Bezárni csak Alt+F4-el lehet.
Írtam egy makrót amivel be tudtam ütni pár millisec alatt a felhasználót és a jelszót, elkezdett bejelentkezni de aközben is befagyott.Láttatok már hasonlót, mi lehet a megoldás? Ez már a második telepítésem a Win 10-el és mindkettőnél ezt csinálta.
-
AeSDé Team
őstag
Ezekhez hogyan lesznek majd a Pass-ek?
Akinek van AC-je az ingyen kap AC 2.0-t multicrew hajókkal vagy meg kell majd venni?
Az FPS/Planetside/Social modulhoz egy pass lesz, vagy több külön? -
AeSDé Team
őstag
Az ACC várhatóan mikor jön be? Ha tényleg megtarthatjuk az abból vásárolt javakat akkor komolyan nekiállok majd farmolgatni.
Az lesz a jó benne hogy a krediteidet arra költheted majd hogy fejleszd magad, és ezzel is több kreditet szerezz majd a későbbi meccseken. Pl. én itt vagyok most az Omegámmal és alig tudok csinálni valamit, de ha kreditből veszek egy Hornetet akkor lényegesen gyorsabban mehet a farm. A kérdés csak az, hogy hány órát kell majd szenvednem érte -
AeSDé Team
őstag
Hát emberek, költözni kell... vagyunk itt elegen, beindítunk egy jó kis vállalkozást külföldön
-
AeSDé Team
őstag
Köszönöm hogy leírtátok a dupla pontosság lényegét, így már érthető. Számomra csak az felfoghatatlan, hogy ha dupla pontossággal kell majd számolni egy jelenleginél sokkal nagyobb, szinte felfoghatatlan méretű pálya objaktumait, ráadásul ilyen precíz fizikával, akkor milyen számítógép lesz ami azt kiszámolja? Kliens oldalon még rendben van hogy csak egy apró szeletre van szükség, de a szerverekre milyen teher jut majd? Nagyon szurkolok nekik, kíváncsi vagyok hogyan valósítják meg 2 év múlva.
A G-erőkkel kapcsolatos vitát pedig érdeklődéssel olvastam, nagyon érdekesnek tartom a fizika ezen részét
-
AeSDé Team
őstag
Valaki felvilágosítana hogy mi ez a dupla pontosság? Én eddig csak professzionális VGA tesztekben olvastam ilyet, ahol a számítási teljesítmény ez esetben 40-50% környékére csökkent.
Hogy van ez összefüggésben a gigantikus méretű mapokkal? -
AeSDé Team
őstag
-
AeSDé Team
őstag
A fegyverekhez hol lehet hozzáférni?
Én azzal a hangárban található kis számítógéppel nem tudok kezdeni semmit, végignyomkodtam a klaviatúrát de nem lehet léptetni a menüt. Sőt ha sokat szórakozok, elmegyek tőle->visszamegyek->elmegyek->visszamegyek akkor bebugol, a gép eltűnik, F betűzni sem lehet rá de a felnyitott UI megmarad a levegőben.
-
AeSDé Team
őstag
Arra van valami tippetek hogy a holtjátékot hogyan tudnám teljesen kikapcsolni? Hiába állítom 0-ra a játékban, egy nagyon minimális holtjáték akkor is marad, ami a rugó nélküli F.L.Y. 5-nél kicsit zavaró tud lenni.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
mrfire #21319 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató
~5-6 órányi letöltési idő után én is belekóstoltam ma este a játékba, de sok időm nem maradt rá. Nagyon mozgékony hajó a Mustang, fordulékony és minden irányba jól manőverezhető. Persze egyenlőre nem tudom mihez hasonlítani, az egész olyan könnyűnek és gyorsnak érződik.
A játék egyenlőre nagyon meggyőző, bőven megért ennyi pénzt
Két technikai jellegű kérdésem lenne felétek:
-Elő csalogatható valahol egy részletes grafikus beállításokat tartalmazó panel, vagy egyenlőre csak a presetek vannak?
-A versenyzős pályán nálatok is visszaesik a teljesítmény? Máshol High-on tartja a 60fps-t, de ott 25-35 körül van még lowon is, tele kisebb akadásokkal, így nehéz elkerülni az ütközéseket. Persze nem várok sokat az alfától, csak kíváncsiságból kézdezem hogy másoknál milyen. -
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #21275 üzenetére
Bocsi hülye vagyok, rossz helyen néztem
Ott van ló betűkkel -
AeSDé Team
őstag
válasz
mrfire #21272 üzenetére
Szóval ez egy verseny hajó (Amit a nevéből sejtettem is), és ajánlott lenne még mellé venni valami mást mert a harcban nem sokra mennék vele?
Komplett kódként árulják nem giftként.Köszi a FAQ linket
Egy kérdés: EZ csak béta, így nincs benne az AC?
,,-Ha olyan csomaghoz jutsz, ami alfa+béta hozzáférésű, akkor külön a modulokkal nem kell foglalkoznod. Amennyiben csak béta hozzáférés van a csomagodban, akkor arena commander passt kell venned, hogy repkedhess, az 5$. " -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Régóta nem követem a játék fejlesztését, de most lehet hogy vennék egy csomagot és így bekapcsolódnék a dologba.
Egy AMD Mustang csomagot néztem ki amit neten árulnak, szerintetek mennyi a reális ára egy ilyen csomagnak? (4,5k-t kér a hirdető)Emellett a másik kérdésem lenne hogy milyen modulok érhetőek el jelenleg egy ilyennel? A hangárban sétálás az még megvolt, de van már valamilyen harc szimulációs modul is vagy még mindig csak nézegetni lehet a hajónkat?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Menthirist #11925 üzenetére
Számomra egérrel a repülési élmény közel nulla, mert ha túl kis DPI-re állítom akkor ötszöt lecsúszok az amúgy elég magy méretű padomról mire teszek egy kisebb fordulatot, ha pedig túl nagyra akkor nem tudok célozni. Ehhez képest biztos nagy ugrás lenne egy joystick. Amit többen is írtatok annak utána fogok nézni, de azért megkérdezem még ezt is, mert muszáj
A Saitek F.L.Y. 5 kb. milyen szinten van a Hotas X-hez képest? A dizájn miatt azonnal beleszerettem, és nem sokkal drágáb, de ha azt mondjátok hogy a látszat csal akkor biztos nem azt választom
Esetleg van valakinek FLY 5-je hogy valami véleményt tudjon róla írni?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, mivel nem találtam aktívan működő topikot erre, ezért itt kérdezem meg, ahol remélhetőleg sok flight/space-sim guru van
Talán kicsit off topik, de azért annyira mégsem.
Ehhez a játékhoz, illetve a mostanában megjelenő egyéb szimulátorokhoz, pl. Elite: Dangerous, X-Rebirt, milyen input hardver ajánlott? Azért így fogalmaztam mert nem tudom ti mit szoktatok használni, én láttam már joystickot és egyéb kormány-szerű képződményeket, pontosan mi az ami ilyesmihez kielégítő lehet?
10-20k-s árkategóriára gondoltam. -
AeSDé Team
őstag
Hű de sokat írtok, csak a végét olvastam :/
Aki nagyon űr-repkedni és építkezni akar annak a Kerbal-on kívül ajánlom még a space engineerst.
De ezzel a kettővel én már elég sokat játszottam, kéne valami más. Mondjuk egy Star CitizenVagy legalább hasonló
Valaki valamit? Csak X-Rebirth-et ne, az a gépemnek még kicsit sok.
-
AeSDé Team
őstag
Ezt a pledge-rendelést nem lehet megoldani a bankkártya kihagyásával? Nincs más fizetési mód?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
PhilBrick #5469 üzenetére
Már csak 47%, szerintem is jobb a nem. Látom itt sokan már bevásároltak a hajókból
Engem a halál-újraéledés rendszer érdekel nagyon. Egy űrcsata attól pörgős ha egy jobb hajóval rátapadsz a célpontra, megsorozod és hamarosan már mész is a következőre. De mi lesz a sok ronccsal? Kell majd valaki aki elvontatja, különben aszteroidákká tömörül és becsapódik egy holdba?
Szegény felrobbant pilóták respawnolnak majd, vagy várják hogy kimentse őket egy hajó az űrből? Mikor kapják vissza az elveszített hajóikat?
Bocs nem válaszban akartam küldeni
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Revolit #5437 üzenetére
Köszönöm, nem kérek belőle
Jó lesz nekem egy hajó is. Remélem amikor elstartol a játék nem kell majd több száz órát farmolni vagy valós pénzt kiadni azért hogy legyen még egy hajónk (mint ahogy egy átlagos MMO-ban szokás)
Láttam feljebb .tnm hozzászólásait, ki az és hogyan tudna nekem ő játékot adni?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, nagyon bejön a játék és régóta követem már. Mi szükséges ahhoz hogy le tudjam tölteni a hangár modult amiről youtube-on annyi videó van fönt? Sok féle csomagot lehet venni, ahhoz melyik kell? És ha veszek valamit, azzal a játékot is megvettem egyben, vagy csak támogatom őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest