- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortsen
aktív tag
válasz
_Gugu_ #53691 üzenetére
Csak erős idegzetüeknek ajánlatos a játék jelen pillanatban, és ez így is marad még egy ideig, ha csak meg nem hajlik a téridő.
Roadmap hamarosan jön, de tanultak az előző hibájából, most már semmit nem fognak ígérni.A haveromnak tegnap 3db caterpillar, 1 prospercor, és még vmi jött vissza, ez kb 17 misi.
De, hogy ez mennyi bosszúságon keresztül jött neki össze, azt hagyjuk is. -
wollnerd
aktív tag
válasz
_Gugu_ #53191 üzenetére
Köszi a választ. Miután kiderült számomra hogy egy hónapra van az a ár, azaz havonta kéne 12.7 dollárt fizetni, így már nem hiszem hogy megéri... 12 hónapra kb. 44e HUF lenne... bezzeg pl. egy PS Plus előfizetés 1 évre csak közel 20e max... Jó tudom, fejlesztőtámogatás, de akkor is.....
-
válasz
_Gugu_ #53042 üzenetére
Régóta nem foglalkoztam a játékkal és sok dolog új. Kipróbáltam a P72-est is és lehet megtartom csak igazán rakhattak volna rá quantum drive-ot mert ütős gép.
Illetve azt néztem hogy optimalizáltak elég durván magok terén. De még mindig nem az igazi.
Reclamert meg nem bírtam lehívni, nincs hely a leszállókon. -
-
Volfram42
senior tag
válasz
_Gugu_ #47252 üzenetére
Én akár hány munkahelyen voltam eddig mindig hallottam a nagy tervekről (most vagy két éve átépítünk havonta megvan a terv). Amik aztán csúsztak egy, de volt, hogy két évet és itt nem spanyolviaszról volt szó. Megesett amikor egy télen át a fűtés és Duna partra néző teljes ablaksor hiányát nem tudták megoldani, mert "nem volt rá idő". Voltam olyan munkahelyen ahol ez tervben sem volt -27 fokban a féltető alatt kellemes dolgozni. Itt meg azért jóval bonyolultabb dolgokról van szó, ha csúszik akkor csúszik.
Én csak azt nem tudom továbbra sem megérteni a kis agyammal, hogy ha valami nem érdekel vagy lemondtam róla, (mert sajnos kapásból tudok öt ilyen játékot) akkor nem megyek fel az oldalakra fröcsögni és böfögni róla. Főleg azért, mert mivel nem követem ezért nagy valószínűséggel hülyeséget mondanék. ja meg, annál fontosabb a kis szabadidőm, hogy olyannal foglalkozzak ami nem érdekel. Ha mégis ilyet tennék akkor előtte utánanézek a témában és nem, egy köztes bulvárcikk nem jelent utánanézést.
Például a tegnapi Iponcikk: 46 percig futott a játék. (ja négy napja megy) vagy "lebegő motorszerű holmival, vegy egy többkerekes transzport járgánnyal". Zseniális cikk, ja a helyesírási hiba ott van az eredetiben is. -
cskamacska
addikt
válasz
_Gugu_ #47017 üzenetére
"I think the issue is that CR is a genius and when he estimates he assumes everyone working for him is at that level of competence. I see this happen in many workplaces where an exceptionally gifted employer will have difficulty estimating when lesser being can get a task completed."
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
_Gugu_ #46944 üzenetére
Nem is StarMarine-re gondoltam, hanem úgy általában a role-play-re. Fílingesebb egy városban/hajón, ha nem sprintel mindenki, hanem mondjuk sétál a sok AI közt egy "hétköznapi" tempóban. Ami fontos, azt mobiglass-ról úgy is gyorsabb elintézni, mint futkosni utána.
Ráadásul a PU nem SM. Mechanikailag talán, de nem lesz hipp-hopp respawn, jobban kell vigyáznia mindenkinek az életére. A gyors achion-FPS ott vált majd -remélhetőleg- megfontolt taktikai FPS-be.
-
Diopapa
addikt
válasz
_Gugu_ #46349 üzenetére
Ki kell, hogy ábrándítsalak, EVE-ben az néhány MC pilótának (egyik legkomolyabb leet pvp corp) az volt a kedvenc szórakozása, hogy böszme nagy capitalokkal beálltak az ugrókapukra és a noobokat puttyogtatták. Kb a lőszer és a stroncium amit megzabált az többe került mint a ladik amiket kilőttek. Szóval nem a rakományért, hanem csak úgy...
-
Volfram42
senior tag
válasz
_Gugu_ #44224 üzenetére
A Ford osztályon már elvetették a gőzkatapultot és EMALS-ot használnak majd.
Ez a bestia 91 méteren 45 tonnát gyorsít fel 240 km/h-ra és 45 sec múlva újra bevethető.
Mindehhez 121MJ energiát használ fel.
Számomra felfoghatatlan erők ezek. Nagyon durva.
Van egy valag vadászgépes videó róla, de ez a Greyhound jobban szemlélteti szerintem.: [link] -
-
Volfram42
senior tag
válasz
_Gugu_ #43905 üzenetére
Számomra csak ízelítő és pont azért vártam, mert talán előrevetíti, hogy milyen lesz a PU-ban. Na ott legyen taktikus. Itt meg szerintem úgy is marad egy egyszerű kompetetív fps lövölde, mint a CS nem több. Sokaknak ez bőven elég. Ezért is jó, hogy beletették.
A belső határidők megosztása viszont nem lehetett egyszerű döntés. Én mondjuk örülök neki és CR azt írta, hogy ha jó lesz a fogadtatása akkor minden héten frissítik is.
-
-
vaakuum
addikt
válasz
_Gugu_ #43798 üzenetére
Ez igaz, viszont a korábbiaknak ez ellentmond. Merthogy pont arról van szó, hogy a vaandul nem válogat, meg nem logisztikázik, hanem szisztamatikusan mindent le/elrabol. Ha meg nincs szállítókapacitása, mert annyi mindent begyűjtött, akkor szerintem nem megy fosztogatni, hanem növeli a hajóját, hogy az nagyobb/erősebb legyen.
Szerintem valami ilyesmi, ami a korábbi logikának jobban megfelelne. Tipikusan a sztoriban mielőtt levonták volna a vanduul támadás konklúziót, azon agyaltam, hogy ezeket az embereket valamiért elvitték. Vagy mert láttak/hallottak valamit amit nem kellett volna, és most ki akarják deríteni hogy mit, vagy mert fel akarják őket használni valaminek (emberkereskedők árunak, vagy szervkereskedők pl. önkéntes donornak
) Erre utalna a kevés vér is, mert ugye a vanduul előszeretettel használja a karpengéit is.
-
Wanderer89
tag
válasz
_Gugu_ #41996 üzenetére
Nekem is meg van az Arma 3, viszont sosem szerettem vele játszani, ellenben nézni nagyon szeretem. Így vagyok egyébként a DCS-el, meg más repülőszimulátorokkal is.
Nagyon tudnám értékelni, ha lenne egy olyan játék, amiben tudnék repülni az F117-es lopakodóval, viszont, ha jól sejtem a DCS-ben sincs benne gyárilag. A DOS-os játékról tudok, abból kellene egy re-make
. Egyébként leginkább a TrackIR hiánya hátráltat abban, hogy kipróbáljam, mert vonz a stílus.
-
Coyote05
tag
válasz
_Gugu_ #41894 üzenetére
Csináltam egy relét, de nem változtatott semmit. Az az érdekes a bal felső sarokban nem is látom az ikonját a körözésemnek, azt a piros célkeresztet, mondjuk a kéket sem látom, de a mobiglas-on ott van a küldetések között, hogy rossz voltam. Remélem csak valami hiba van a rendszerben és frissítés után helyreáll.
-
PhilBrick
őstag
válasz
_Gugu_ #41877 üzenetére
GrimHEX-re a legegyszerűbb módszer: Kikapcsolsz egy működő Comm Arrayt (akár olyat is, amit te kapcsoltál be előtte). Ezzel megvan a wanted level 1. De természetesen leölheted játékostársaidat is ha tudod. Az is egy lehetőség.
Ekkor már megjelenik a QT pontként, illetve halál után ott éledsz. Szóval odarepülsz vagy csak megölöd magad. -
Diopapa
addikt
válasz
_Gugu_ #40815 üzenetére
Tényleg sokat számít, hogy lehet vásárolni.. Viszont bosszantó, hogy az infinite loading screen-t azóta sem javították, holott elég top priorba nyomnták a tesztelők, volt rá workaround stb... 1 szálon még mindig szétbünteti a gépet, max 5 perc után szétfagy stb.. De a vásárlósdi jópofa. A billkiosztás viszont nekem már teljesen káosz...
-
PodMAN
senior tag
-
Yllgrim
őstag
válasz
_Gugu_ #35302 üzenetére
De mar kesz vannak vele, bugokat szednek ki es Q&A, content ready amugy, uj cucc mar nem kerul be. Remeljuk minel hamarabb
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
_Gugu_ #35067 üzenetére
Nyilván sarkítottam picit
, de annyi oké belőle, hogy a gamer legénység az egyáltalán nem biztos, hogy képben lesz, hogy fegyelmezett lesz, hogy érteni fog ahhoz a panelhez amihez ülnie kell, tehát ha nekem lesz egy carrackom és az a kérdés hogy 4 újonc haverrel megyek-e felfedezni egy ismeretlen szektort, vagy 4 npc-vel, akkor nem kérdés hogy az utóbbit választom. Mert az npc az azt fogja csinálni amire utasítom, a gamer meg ki tudja ugye. Éles helyzetben ha ezen múlik hogy a carrackot kilövik-e alólunk, akkor jobb egy közepes-gyenge képességű de szervezett csapat, mint egy random képességű kiszámíthatatlan.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
_Gugu_ #35059 üzenetére
Több személyes hajót szerintem leginkább azért vesznek, mert űberfaszán néznek ki azok a hajók is, és ráizgulnak. Nem nagyon vannak mélyebb elgondolások egy vásárlás mögött. Nézd meg Ylgrimet, gyakorlatilag mindegyik hajóba beleszeretett, azért vesz meg bármit, mert tetszik neki, és ez nagyon is helyes.
A csapatjátékot meg ne úgy képzeld el, hogy 3 évig űrakadémiára járt Star Trek legénység lesi a szavaidat, hanem hogy 2-9 dél-koreai hülyegyerek szaladgál a hajódon és tesznek a parancsaidra, ők azért másztak bele a hajódba, mert még nem láttak olyat. Ott randalíroznak a fedélzeten, megéred katapultálni őket az űrbe.
-
-
válasz
_Gugu_ #31316 üzenetére
ezt inkább az OFF-ban tovább
laci_8519: nem is kényelmesebb a szemüveg, hanem más. Egészen más. Hirtelen értelmet nyer a méret, mert nem csak a monitoron, síkban érzékeled hogy mi mekkora, hanem tényleg látod, mintha magad előtt lenne. Pl Forma 1-es játékban sem mindegy hogy oké, a karaktereddel látod a kocsit és egérrel körbe tudod vislatni, vagy tényleg első pillantásra fel tudod mérni mekkora, mert mintha előtted lenne. Ez a térérzet a látóteredet jórészt befedő kép és a jó esetben azonnali és rendkívül pontos headtracking teszi tényleg egészen mássá, mint amit monitoron át lehet élni. Ráadásul a TheVR-os srácok elmondták, hogy ezzel az új kijelzővel már tényleg szinte pixelmentes képet lehet látni (jó, gondolom túloznak, de akkor sem az a helyzet már mint ami akár a dk2-nél volt)
-
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
_Gugu_ #30535 üzenetére
Nekem működött a beolvasztott pénz is, abból vettem az alapot is, meg a modul egy részét is...
Szerintem a gyorsvásár alatt árult hajóknál nem lehetett venni beolvasztott pénzből.
(#30536) Gerimester3: Az RSI oldalon hivatalosan már nagyon régóta nem lehet kapni alpha hozzáférést. De vehetsz csomagot arena commander hozzáféréssel kétfajta csomagot, aurorával vagy mustanggal, ami kisebb, mint az Avanger
-
-
-
mrfire
őstag
válasz
_Gugu_ #27017 üzenetére
Én arra emlékszem, hogy év közepére mondták, ami június, bár magamban augusztusra számítottam. Amúgy nem nagyon aggaszt, hogy még nincs FPS, most időm se lenne játszani vele (még a kiképzést sem néztem meg), csak durva lenne a csúszás, ha az AC2.0 idejébe is beletolódna.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
_Gugu_ #24218 üzenetére
Nézd csak. A kijelzőket digitálisan csinálják meg, de olyan feeling mintha fizikai műszerek lennének, és akkor elegyedik közéjük olyan is, ami valóban kapcsolgatható. SC-ben a nagyobb hajók két nagy irányítópaneljét lehetne így megcsinálni szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=0Ra1qTWIBUw
Ylgrim, igen, mivel több állomás van így még gondolkodni kell, mittudomén hogy csak a kapitányi legyen így megcsinálva. Mivel a játék sok évre készül, arra gondolok hogy idővel igény mutatkozik arra hogy SC-nek is legyenek fizikai paneljei. Például a speciálisan SC-hez készülő joystick (mintha olvastam volna róla) az egy ilyen elem.
-
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
_Gugu_ #11381 üzenetére
Az alfa a legkisebb probléma, 5 dollárért megveszi majd őket, de elveszít sokkal fontosabb dolgokat, mint például az engine tuning kitet, updated scanning software-t, hadesian artifact-ot, stellar cartography-t, omni role armor-t, és a már megkapott törölközőt, meg persze ha elég régi akkor LTI lifetime-ot, extra krediteket illetve volt még egy jópár pledge before x goal itemet.
Ezt visszavonom, most a MY hangárban nézelődve külön listázza őket, de elvileg azért kaptad mert előfizettél a goal előtt, kérdéses így hogy azokkal mi lesz ha eladod / visszaadod a plede-t, most azokat hozzád kötötték, vagy ehhez a befizetésedhez, és esetleg azok is átkerülnek vele együtt.
Természetesen némi kis irónia azért került az első részébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest