- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Macrodroid
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Most hogy mondod..
Lehet hogy itt lesz a kutya elásva, vagy valahol itt. Ugyanis vagy 2 hete befrissítettem az MS SQL Enterp. Managert és kiakadt az excel importálásakor (itt visszafele volt a művelet) valamilyen "Microsoft.ACE.OLEDB.16.0 szolgáltató nincs bejegyezve a helyi gépen" hibaüzenettel visszadobta az importálást. Akkor valahogy - már nem emlékszem pontosan - 'bebikáztam' egy kiegészítő driver telepítéssel, de nem teljesen tiszta a dolog, olyan értelmezésben hogy nem volt időm bogarászni mi is a megoldás pontosan és mit csinál, melóban pörgés van ugye, örülsz ha tudsz tovább haladni. (Az importálás excelből MS SQL-be megoldódott és az elmúlt vagy 15 évben - azóta csinálom ezt - nem volt ilyesmire példa, hogy az SQL-ből az EXcelbe nem viszi át az összes rekordot - avagy nem futottam bele ilyesmibe!!!!!)Korábban nem volt ilyen probléma, a copy with headers átvitte az összes eredmény sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Logitech PRO X SUPERLIGHT 2
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest