Hirdetés
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Most hogy mondod..
Lehet hogy itt lesz a kutya elásva, vagy valahol itt. Ugyanis vagy 2 hete befrissítettem az MS SQL Enterp. Managert és kiakadt az excel importálásakor (itt visszafele volt a művelet) valamilyen "Microsoft.ACE.OLEDB.16.0 szolgáltató nincs bejegyezve a helyi gépen" hibaüzenettel visszadobta az importálást. Akkor valahogy - már nem emlékszem pontosan - 'bebikáztam' egy kiegészítő driver telepítéssel, de nem teljesen tiszta a dolog, olyan értelmezésben hogy nem volt időm bogarászni mi is a megoldás pontosan és mit csinál, melóban pörgés van ugye, örülsz ha tudsz tovább haladni. (Az importálás excelből MS SQL-be megoldódott és az elmúlt vagy 15 évben - azóta csinálom ezt - nem volt ilyesmire példa, hogy az SQL-ből az EXcelbe nem viszi át az összes rekordot - avagy nem futottam bele ilyesmibe!!!!!)Korábban nem volt ilyen probléma, a copy with headers átvitte az összes eredmény sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest