Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Lassan biztosan kitelik a becsületem de azért egy kérdésem még lenne, kevésbé gáz a fórumon beégni mint az előadó vagy a demó előtt a hülyeségemmel.

Ha jól értettem nyunyu akkor ezek szerint nekik ekvivalens megoldásoknak kell lenniük ugye?
Listázzuk azon dolgozók vezetéknevét, fizetését és részlegük nevét, akik többet keresnek, mint amennyi a részlegük átlagfizetése.1. ahogy én értelmeztem a feladatot, 2. ahogy meglett adva rá megoldás.
SELECT er.last_name, er.salary, department_name, át.átg FROM employees er
INNER JOIN departments ON er.department_id = departments.department_id,
(SELECT department_id, ROUND(AVG(salary),2)AS átg FROM employees GROUP BY department_id) át
WHERE er.department_id = át.department_id AND er.salary > át.átg;SELECT last_name, salary, department_nameFROM employees INNER JOIN departments USING (department_id)NATURAL JOIN(SELECT department_id,ROUND(AVG(salary)) részlegátlagFROM employeesGROUP BY department_id)WHERE salary > részlegátlag;Próbáltam a linkelt oldalra bedobni de nincsenek meg az instertjeim hozzá (sima basic HR séma ami az Oracle 12c-ben van) és nem egészen értettem az oldal milyen PlaintText-et várna tőlem a 2. ablakban.

MINUS-al rámentem és a nagy semmit kapom vissza ha a +1 átlag oszlopom kiveszem szóval jónak kéne lennie I guess.

edit.: elsőben department_id és name javítva, csak az előzőt hagytam vágón...

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest