Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeGee2115
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Köszönöm! De a probléma az, hogy ez továbbra is csak a Számla oszlop szerint fog pozitív vagy negatív értékeket listázni nekem. Én azt szeretném elérni, hogy soronként haladva megvizsgáljuk a számla és a tranzakció oszlopokat is és ha a tranzakció üres akkor semmi gond, csak hozzáadjuk az összeget a számla oszlopban lévő számlához (akár pozitív, akár negatív az összeg), ha viszont van tranzakció, akkor (a biztosan pozitív) összeget ki kell vonnunk a tranzakció oszlopban szereplő számla egyenlegéből is.
Vagy egy másfajta megközelítésben szummázzuk az összegeket a számla oszlop szerint, majd kivonunk minden összeget a tranzakció oszlop alapján. És ennek vesszük a rendezett nézetét.
A két lekérdezést külön-külön már össze is raktátok nekem, ezért ezer hála, de a végső megoldást még nem lelem.
A Jézuska megérkezett közben, Boldog Karácsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest