- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeGee2115
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Köszönöm! De a probléma az, hogy ez továbbra is csak a Számla oszlop szerint fog pozitív vagy negatív értékeket listázni nekem. Én azt szeretném elérni, hogy soronként haladva megvizsgáljuk a számla és a tranzakció oszlopokat is és ha a tranzakció üres akkor semmi gond, csak hozzáadjuk az összeget a számla oszlopban lévő számlához (akár pozitív, akár negatív az összeg), ha viszont van tranzakció, akkor (a biztosan pozitív) összeget ki kell vonnunk a tranzakció oszlopban szereplő számla egyenlegéből is.
Vagy egy másfajta megközelítésben szummázzuk az összegeket a számla oszlop szerint, majd kivonunk minden összeget a tranzakció oszlop alapján. És ennek vesszük a rendezett nézetét.
A két lekérdezést külön-külön már össze is raktátok nekem, ezért ezer hála, de a végső megoldást még nem lelem.
A Jézuska megérkezett közben, Boldog Karácsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest