- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Nekem a problémám megint csak ott van, h ellentmodnást érzek.
Szóval mégis csak szükséged van egy másik táblára.
Ahol mondjuk település adatokat tárolsz. Ekkor viszont már minek a string?
String join amúgy is lassabb lesz feltehetőleg, persze biztos elmegy úgy is, de végül akkor amúgy is lesz szükséged join-ra.
Nagyon egyszerű tesztelésen kívül pedig nem látom még mindig a rációt a kézzel túkálok a táblában érv mellett. De ekkor is én nem kézzel turkálnék, hanem query-vel populálnék be minta adatot is talán.Egyébként a karakterkódolásra bár azt mondtad, nem lehet gond, én mégis idegenkedek ilyen-olyan spec. karaktereket használni (bár konkrét példa most nem jut eszembe), az int index az viszont biztos, h teljesen egyértelmű és hibamentes lesz.
A hatékonysági kérdésekkel csak akkor érdemes ilyen mélyen foglalkozni
Feljebb még te linkeltél performance eredményeket a sztring tárolás védelmében, akkor fontos volt. Ha valaki negatív performance eredményt említ akkor már nem fontos?
U.i.:
Most téynelg nem kötözködni akarok, csak még mindig nem látom a hasznot. De persze ettől még nyugodtan tárolhhatod így, nincs ezzel gond, engem legalább is nem zavar.Nem zavar, amíg nem kell más ilyen DB-jét migrálnom. Sajnos kellett már, nem volt jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Licencek + laptopok + dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest