- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Nekem a problémám megint csak ott van, h ellentmodnást érzek.
Szóval mégis csak szükséged van egy másik táblára.
Ahol mondjuk település adatokat tárolsz. Ekkor viszont már minek a string?
String join amúgy is lassabb lesz feltehetőleg, persze biztos elmegy úgy is, de végül akkor amúgy is lesz szükséged join-ra.
Nagyon egyszerű tesztelésen kívül pedig nem látom még mindig a rációt a kézzel túkálok a táblában érv mellett. De ekkor is én nem kézzel turkálnék, hanem query-vel populálnék be minta adatot is talán.Egyébként a karakterkódolásra bár azt mondtad, nem lehet gond, én mégis idegenkedek ilyen-olyan spec. karaktereket használni (bár konkrét példa most nem jut eszembe), az int index az viszont biztos, h teljesen egyértelmű és hibamentes lesz.
A hatékonysági kérdésekkel csak akkor érdemes ilyen mélyen foglalkozni
Feljebb még te linkeltél performance eredményeket a sztring tárolás védelmében, akkor fontos volt. Ha valaki negatív performance eredményt említ akkor már nem fontos?
U.i.:
Most téynelg nem kötözködni akarok, csak még mindig nem látom a hasznot. De persze ettől még nyugodtan tárolhhatod így, nincs ezzel gond, engem legalább is nem zavar.Nem zavar, amíg nem kell más ilyen DB-jét migrálnom. Sajnos kellett már, nem volt jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest