Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
pittbaba
üzenetére
De nézd meg az eredeti kérdésedet, abból nem az derül ki, hogy megpróbáltál volna minimális kutatómunkát is végezni kérdés előtt. Most érted, tök más, ha úgy kérdezed, hogy ezt meg azt találtam, és az alapján így meg úgy értelmezem, szerintetek így van-e, vagy ha tényleg nem találsz valamit, akkor megírod, hogy nem sikerült erről normális infót találnod, mintha egyszerűen rábízod másra az elméleti fejtegetést, vagy a találatok belinkelését (ahogy én is tettem, segítőszándékkal), hadd töltsön csak vele időt más helyetted...
Ezáltal vész el a dolog szakmaisága, mert onnantól kezdve nem egy dolog jobb/rosszabb megvalósíthatóságáról, lehetőségekről, ötletekről beszélgetünk, hanem szimplán olyan dologról, ami a dokumentációban is kicsi keresgélés alapján megtalálható. Az eredeti kérdésedben ezzel szemben érdekes problémát vetettél fel, kaptál is választ rá bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezáltal vész el a dolog szakmaisága, mert onnantól kezdve nem egy dolog jobb/rosszabb megvalósíthatóságáról, lehetőségekről, ötletekről beszélgetünk, hanem szimplán olyan dologról, ami a dokumentációban is kicsi keresgélés alapján megtalálható. Az