- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Lesz?
tizenx éve ezzel foglalkozok, és ebből élek, több szálon az rendben, nem egy valamihez értek nagyon, hanem a legtöbb igényelt munkát el tudom látni, és ennyi. Az hogy a msql legbelsőbb bugyraiban nem tudom, hogy a key, és a create index között van e időben vagy eljárásban különbség, nem okozott gondot még
A legtöbb programozási nyelvet angolul tanultam én, az megvan, hogy mit kell nézni, meg bambulom a példákat, és ha átírok valamit mi változik szenvedések, viszont egy-egy komolyabban megfogalmazott mondat fölött átsiklik a tekintetem, ezért jobb, ha megkérdezem, de már kezdem megbánni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tizenx éve ezzel foglalkozok, és ebből élek, több szálon az rendben, nem egy valamihez értek nagyon, hanem a legtöbb igényelt munkát el tudom látni, és ennyi. Az hogy a msql legbelsőbb bugyraiban nem tudom, hogy a key, és a create index között van e időben vagy eljárásban különbség, nem okozott gondot még
A legtöbb programozási nyelvet angolul tanultam én, az megvan, hogy mit kell nézni, meg bambulom a példákat, és ha átírok valamit mi változik szenvedések, viszont egy-egy komolyabban megfogalmazott mondat fölött átsiklik a tekintetem, ezért jobb, ha megkérdezem, de már kezdem megbánni