Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tényleg nem néztem utána hogy ingyenes-e, de itt miért ne lehetne megkérdezni? Egy csomó topikba ott vagyok pl "Milyen notebookot vegyek?" és oda is beírják minden nap 20x szinte ugyan azt a kérdést amire a választ a keresőből is megtudnák, de mégis mind a 20x meg is válaszoljuk ugyan azt. Ha ez téged idegesít hogy itt kérdeztem meg hogy ingyenes-e, akkor egyszerűen nem kell válaszolnod rá...Plusz igen mástól várom a segítséget, de nem azt hogy segítsen megcsinálni az egészet, hanem elindulni egy vonalon. Időm lesz rá megcsinálni, de ha látom teljesen reménytelen vagyok hozzá akkor átadom másnak ezt az egészet. Plusz szerintem direkt úgy kértem segítséget idézek magamtól: "ha valaki nagyon ráér" szóval isten ments hogy valaki velem foglalkozzon ha nincs rá ideje illetve nem is akar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony Vegas
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest