Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A baj csak az, hogy nem jó helyen kérdezted meg.
Ez itt egy SQL szakmai topic. Te pedig egy E-learning CMS-t akarsz beüzemelni, aminek nulla köze van az SQL szakmaisághoz. Na jó SQL-en fut a DB része, de ezzel az erővel mindennek köze van az SQL-hez
Pl. a facebook is SQL-en fut, mégsem itt kell megkérdezni, hogy hogyan kell ismerősnek jelölni rajta valakit.
Privátban továbbra is segítek szívesen. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"oda is beírják minden nap 20x szinte ugyan azt a kérdést amire a választ a keresőből is megtudná, de mégis mind a 20x meg is válaszoljuk ugyan azt"
És úgy gondolod, ez követendő példa?
Sajnos ez a "divat" a Prohardver fórumain tényleg nagyon elharapózott manapság, pont ez a probléma. Ez nem csak az én szélsőséges véleményem, épp a napokban beszélgettem erről egy modival, sajnos ő is hasonlóan látja a helyzetet.Félreértesz, nem az a baj, ha felteszel kérdéseket, amik másnak alapvetőek lehetnek (valakinek az is alapvető lehet, hogyan kell csatlakozni egy adatbázishoz PHP-kódból), hanem az a "baj", ha olyan kérdést teszel fel, ami tényleg kideríthető kevesebb, mint 1 percnyi utánanézéssel - kb. annyi idő alatt, amennyi idő alatt megírtad a kérdésedet. Igazából csak nem értem az okát, hogy miért jó ez. Ha megkérdezed, hogyan kell telepíteni a PHP-t, még az is jobb, mint azt megkérdezni, egyáltalán letölthető-e valahonnan legálisan. Az oka, hogy ez zavaró, az az, hogy ezekkel a hozzászólásokkal csak hígul a topic szakmaisága, ráadásul ennek már köze nincs az SQL-hez. Írod is, hogy "Tényleg nem néztem utána" - felmerül a kérdés, hogy vajon miért nem? Egy fórum nem arra való, hogy helyetted gondolkozzanak az emberek, hanem hogy segítsenek, ha valahol elakadtál, és nem sikerült megtalálnod a kellő információt.
Szerk.: most utálhatsz azért, hogy ezeket leírtam, de ha mindenki csendben marad, és soha senki nem szól semmiért annak érdekében, hogy a Prohardver szakmai színvonala azért ne süllyedjen a békának ama bizonyos testrésze alá, akkor csak egyre rosszabb irányba fogunk haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Könyvajánló
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pl. a facebook is SQL-en fut, mégsem itt kell megkérdezni, hogy hogyan kell ismerősnek jelölni rajta valakit.