- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Fotók, videók mobillal
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tényleg nem néztem utána hogy ingyenes-e, de itt miért ne lehetne megkérdezni? Egy csomó topikba ott vagyok pl "Milyen notebookot vegyek?" és oda is beírják minden nap 20x szinte ugyan azt a kérdést amire a választ a keresőből is megtudnák, de mégis mind a 20x meg is válaszoljuk ugyan azt. Ha ez téged idegesít hogy itt kérdeztem meg hogy ingyenes-e, akkor egyszerűen nem kell válaszolnod rá...Plusz igen mástól várom a segítséget, de nem azt hogy segítsen megcsinálni az egészet, hanem elindulni egy vonalon. Időm lesz rá megcsinálni, de ha látom teljesen reménytelen vagyok hozzá akkor átadom másnak ezt az egészet. Plusz szerintem direkt úgy kértem segítséget idézek magamtól: "ha valaki nagyon ráér" szóval isten ments hogy valaki velem foglalkozzon ha nincs rá ideje illetve nem is akar...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
5.2.5 kerestem ezt nem találtam, és mivel ugye fogalmam sincs hogy jó e másik verzió ezért nem szedtem le az 5.x.x-es verziót megkérdezés előtt. De ezek szerint úgy látom teljesen min1 mit szedek le. Viszont ha te már így állsz hozzám ahogy leírtad, kb hogy be sem tudom kapcsolni a gépet, akkor nem is kéne válaszolnod. Gondolom te már kisujjból kirázod az ezzel kapcsolatos dolgokat, de mivel én most találkozok először ilyennel így szerintem nem olyan meglepő hogy nem tudom pontosan mit is kéne letölteni hozza...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem nagyon boldogulok ezzel az egésszel, de nem is csodálom, kb olyan szituba vagyok mint akinek meg kéne tanulni pár nap alatt zongorázni de sose zongorázott előtte...

PHP-5.2.5 (x64) kéne nekem windows 2008 r2-höz, ezt ingyenesen legálisan le lehet szedni valahonnan?
Illetve ha valaki nagyon ráér privátban tudna nekem segíteni, elmondanám mit is kéne igazából csinálnom...

-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Szinte semennyire se vagyok jártas SQL-ben, de még szerver környezetben sem nagyon, szóval ha hülye kérdéseket fogok feltenni nézzétek el nekem...

Adott egy Windows 2008 R2 Standard (x64) oprendszer, erre kéne nekem felraknom egy SQL 2008 Server-t, ez valahonnan ingyen legálisan letölthető, vagy meg kell vásárolni hozzá? Illetve ha igen mennyibe kerül egy ilyen?
Elsőre ennyi lenn a kérdésem, válaszokat előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Léghűtés topik
- MIUI / HyperOS topik
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs