Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Találkoztam ezzel a mongoDB-vel csak a nevével, de ez most mégis micsoda? Adatbázis, én úgy olvastam, hogy valami dokument alapú adatbázis, de ez mit jelent? (wikipédiás magyarázatot sem értem így hirtelen)
Én nézegettem neten, és aztláttam, hogy Json alapú, OOP világába jobban illik bele.Igazából gyakorlban milyen ezt használni, jobb mintha a sima SQL-t használnám?
Például. Weboldalt akarok, ahol van blog, user kezelés, de szeretnék diagramokat is kezelni,
A diagramoknak vannak adatai, id, név, téma, stb. Visszont vannak oszlopok is, értékek, amelyek mindig tetszőleges számúak! Az egyik diagramnak 4 oszlopa van, még a másiknak 8 oszlopa van.
Ebben az esetben MongoDB vagy SQL-t érdemes használni? Indokot is kérnék ha szabad

Nekem még vadiúj ez a NoSQL világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa Rally
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REL Tzero MKIII Black
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1200ft
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest