- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Találkoztam ezzel a mongoDB-vel csak a nevével, de ez most mégis micsoda? Adatbázis, én úgy olvastam, hogy valami dokument alapú adatbázis, de ez mit jelent? (wikipédiás magyarázatot sem értem így hirtelen)
Én nézegettem neten, és aztláttam, hogy Json alapú, OOP világába jobban illik bele.Igazából gyakorlban milyen ezt használni, jobb mintha a sima SQL-t használnám?
Például. Weboldalt akarok, ahol van blog, user kezelés, de szeretnék diagramokat is kezelni,
A diagramoknak vannak adatai, id, név, téma, stb. Visszont vannak oszlopok is, értékek, amelyek mindig tetszőleges számúak! Az egyik diagramnak 4 oszlopa van, még a másiknak 8 oszlopa van.
Ebben az esetben MongoDB vagy SQL-t érdemes használni? Indokot is kérnék ha szabad

Nekem még vadiúj ez a NoSQL világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest