Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketeibiza
tag
válasz
bitovi
üzenetére
Igen,ez linuxos megoldás..
Kérdésem az, miért nem raksz fel drivert! Ne is haragudj de addig senki nem fog tudni mit kezdeni veled.
Driver nélkül mit akarsz, hogy működjönnormálisan?Laptopról van szó,amibe ezt a chip-et rakták... Ugyanezt a chip et rakták a külső hangkártyákra is,SB Recon 3D és a Z-re,mindkettő ugyanezzel szenved mint én..
Win 7 frissítése ujab SB driver felvett,aminek INF file-ja nem volt megírva a laptophoz rendesen,ezért sokszor nem megy.Ha elindul a win,és pont nem látja,alvóba berakom,felébred és újra van hang!
Mivel alaplapra intregrált a chip,ezért az SB driver nélkül is működnie kellene rendesen,ahogy a legtöbbször teszi is a dolgát!Azért is írtam ide,hátha van valaki aki tudja hogy ujab szériás chip et ha felrakom a lapra,azzal már nem lesznek ilyen jellegű problémák.. Ezt abból sejtem,hogy ezek a laptopok alaplapját egy ideig míg garisak voltak,kicserélték. Az enyim mivel nem garis,ezért gondoltam szerzek egy chip-et,ráküldöm az alaplapra és megoldottam a problemet

Ha valaki tudna nekem érdemlegeset mondani,megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest