Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cyber86
őstag
Dobozos Sound Blaster Z-t az itteni bolt nem tud rendelni így marad a bulk verzió ami holnap meg is jön. Kíváncsi vagyok mit tud a D2X-hez képest.
-
cyber86
őstag
Megéri a dobozos változat az árát vagy az oem is megfelel a célnak?
-
Lord Myn
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Úgy emlékszem lehet bármilyen adatátvitelre használni az fw portot, de szerintem a kérdést az Audigy topikban tedd fel (nem tudom mennyire aktív).
(#15689) cyber86: Támogatott, van hozzá driver, kb. ugyanazt tudja, mint Win7 alatt.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. A sound blaster z mennyire támogatott driveresen win 10-en?
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Az Audigy2 hangkártyán lévő Firewire csatlakozón keresztül lehet DV kameráról videót a pc-re menteni? Tehát hozzá lehet kötni kamerát, vagy csak hang eszközökkel működik? -
Lord Myn
senior tag
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Win10 X-fi Titanium, a problémám, hogy hangerő 5-östől szólal meg a kártya, de hangos, jó lenne ha az alatta lévő 4 fokozat is műkődne.
Creative oldaláról telepítettem a driver (2019.03) csak egy egyszerű kontrol panelt rakott fel, bár ránézésre minden funkció elérhető benne. A régi szép kék kezelő em érhető már el?
-
-
czarpika
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van nekem egy Sound Blaster SB1095 hangkártyám Olyan problémám van, hogy amikor zenét hallgatok néha hallatszik időközönként egy-egy apró halk pukkanás szerű hang a hangerőtől függően. A zene lejátszóm Foobar2000. A válaszokat előre is köszi.
Üdv...
-
válasz
Atilla001
üzenetére
Hmm, ilyet nálam nem csinált. Jelenleg a laptopomra van kötve hosszabbított USB kábellel, de több gépen is használtam már. Valahol már posztoltam hogy az egyik legjobban rezisztens külső audio kártya, tehát - nem zavarja az USB hosszabbító * HUB- ról is megy * USB2 vagy 3, mindegy neki. Hasonlóan viselkedik az Audigy2NX is. Az X-Fi HD már rapszódikusabb, programjait feltenni, pilótavizsga kb.
Lényeg a lényeg hogy jó, sikerült belőnöd. Ár-minőség viszonyban jó kártya. Mondjuk akinek sok.1 kell. Sztereo zenehallgatáshoz az X-Fi HD, kicsivel drágább, de a hangja meglepő, eddigi vizsgálódásaim alapján kissé túlmutat az árához képest. A Surr 5.1 Pro szépen szól, de valahol hiányzik a zene sava-borsa, sterilebb a HD- nál, utóbbi megpróbálja a nagyokat utánozni, elég jó sikerrel.
-
Atilla001
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Ezt csinálja
tecső link
Én is USB re gondoltam vagy kevés áram. Írnak USB3.0 is. De nincs szabad portom.
Beletörődtem és feltettem minden vackot majd letiltottam.
Átállítottam az USB-t HighSpeed ről FullSpeed-re. Egyenlőre jó. -
Atilla001
senior tag
Hát megjött a kártya.
Nem tudom panaszkodjak, vagy kérdezzem.
Kicsomagolom, bekötöm, Win10 felismeri, újraindítom a gépet. Erre elkezd pattogni a hang. Mint az index, van hangkártya nincs hangkártya, és ezt csinálja folyamatosan. Jó, kihúzom a gépből vissza. Ugyanaz. Kihúzom a kártyából, végre megszűnik a holvanholnincs.
Letöltöm a drivert, mert gondolom a CD-n régi van. Baz nem lehet kiválasztani mit akarok feltenni. Csak full telepítés van. Mindenféle hasztalan szutykot feltesz a gépre amit sosem indítok el. A CD ről van szelektív telepítés, de a kettő "összevész" 2 SB is fel lett telepítve. Nem tudom eltávolítani a progikat. Ha a letöltött drivert felteszem és a CD ről próbálom szelektíven eltávolítani, behülyül. 3 újraindulásból 2x indexel megint a LED. 19 óra óta nem tudtam feltelepíteni rendesen.
Szent tehén basszus win98 meg XP idején volt ilyen USB meg driver mizéria. 2019 et írunk Creativ.
Olyan csalódás, hogy teszem vissza a dobozba, meg vissza az integrált. Kell ez nekem 2019 ben hogy 20k-s hangkártyával kinlódjak. Mit csinálna egy átlag júzer, aki a papírról olvassa hogy kell beüzemelni??
Szent korpáskifli, más is tapasztalt ilyesmit?
Köszönöm a türelmet, thx. -
Atilla001
senior tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
mindkét monitoromban, de még a PS4 fightstick-emen is állítható a ledek fénye.
de majd megpróbálom filcel lefesteni az USB kábelt, ahogy írtad.
-
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Védesd le a Szabadalmi hivatalban és aki bármelyiket alkalmazza, jogdíjat köteles majd fizetni Neked.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Atilla001
üzenetére
A. Meg tudod szüntetni a kékes-lila LED-et, csak azt eddig még nem sok embernek sikerült tartósan is fenntartani...
Lényeg, h ne dugd be a kártya USB kábelét sehova se és akkor nem is fog idegesíteni!B. Ha a a fenti megoldás vmiért nem oldalán meg tartósan is a gondod, akkor egyszerűen fekete alkoholista tű filccel satírozd be a LED-et és nem lesz vele több gondod!

F.I.G.Y.E.L.E.M: mind2 megoldás 100%-osan tesztelve van!

-
válasz
Atilla001
üzenetére
Mondjuk a világítós bill hasznos sötét szobában, Router, switch visszajelzése megint kell, másképp nem látni esetleges probléma esetén hogy mi nem megy, hangkártyákra sem véletlenül teszik, az Audigy- ken még 3 led van (NX és Platinum Pro), az X-Fi HD és Surr 5.1- en meg már csak 1 ...gép és egyéb eszközök már egyéni ízlés...esetleg még az aktív hangfalon a digit kijelzés hasznos (hangerő és bemenet jelzése). Persze, nem mindenkinek egyforma az ízlése, de ez így is van jól.
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Csak kíváncsiságból a SB X-Fi 5.1 Pro esetében azt az ocsmány kék ledet a házon ki lehet valahogy kapcsolni? Szoftveresen hardverese, vagy le kell ragasztani?
thx -
válasz
Atilla001
üzenetére
Ami éppen aktív, ha be van dugva a füles akkor azt, amúgy meg a többi kimenetet (a füles némítja ezen a modellen a kimeneteket). Középen ?, esetleg mert távos, nem kell felkelni a kanapéról
, egyébként meg ahol szimpatikusabb Neked. Ajánlott - a Winben maxra tenni, akkor nem vesztesz bitet (dinamika nagyságot), az aktív hangfalon meg beállítani a szükséges hangerőt (bár nekem azon is kényelmes, szintén távos, Solo6C). -
Atilla001
senior tag
Üdv!
Szemezek egy SB X-FI 5.1 Pro USB vel. A rajta lévő hangerő szabályzó minek a hangerejét állítja? Mindennek vagy csak a füles kimenetnek? Lehet felesleges a kérdés, de van a windows ban van az X-Fi-n és van az aktív hangfalon is hangerő.. miért állítgatnám éppen "középen"...
thx. -
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem akarsz egy jobbat?

-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
No, ez jó hír

-
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szokásos Creative telepítő hiba, decemberben írtam le hogy mi a teendő [link] .
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Pedig gyárival is mennie kellene! Tiszta rendszerre akartad telepíteni?
-
TomBond
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Én anno használtam a gyári driverrel.
-
CirrMee
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha sb0460 (képről az), akkor a típus stimmel.
Gyártó oldaláról letölthető (win10) driverrel mennie kell win10 alatt.
-
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen kártyám, azt hiszem Xtreme Music a neve. Most váltottam Windows 10-re, de nem tudom működésre bírni, összeomlik a driver telepítése közben. Próbáltam a mókolt drivert is, arra meg azt írja ki, amit a képen láttok.
Tud valaki valamit, hogyan tudnám használni Windows alatt ezt a remek kártyát?
Köszönöm szépen!
-
CirrMee
addikt
Xtreme Music példány egy ideje azt játssza, hogy random időközönként pár másodpercre a kimenetre (analóg) tol egy hangos, éles, visító/sípoló hangot. Gyári, illetve dánieles' driverrel ugyanúgy megcsinálja. Valakinek tippje, hogy mi lehet...?
-
-
Állíts be a konzolban mindent ahogy Neked kell. Majd CTRL+ALT+DEL > feledatkezelő > Részletek fül > VolPanlu. exe - re jobb gomb > fájl helyének megnyitása (így tudod honnan indítsd újra) > Volpanlu.exe ismét kijelöl > Feladat befejezése > Volpanlu újraindítása. Így a forró újrastartkor inicializál rendesen, valamint újraboot után is. Csak akkor kell megismételned az egészet ha változtatsz. DLL public szakasz hibás kezelése, az egyik Creative betegség, a sok közül
. -
Zsocó
aktív tag
X-Fi Xtreme Gamer, Win10 es Daniel_K driver mellett gep leallitasakor ctxfispi.exe hibat dob. Ujra betoltve a rendszert, azt latom, hogy az audio konzolban nem mentodtek el a beallitasok. Valakinek valami otlet?
-
Lacza_26
aktív tag
válasz
Wincsester
üzenetére

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Wincsester
üzenetére
Csak tipp de a csatlakozó kiosztás esetleg, CTIA/OMTP miatt.
-
Wincsester
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sound Blaster XFI 5.1 -em. Amit laptophoz vettem és egy AKG K92 velhasználtam eddig. Semmi bajom nem volt tette(teszi) a dolgát. Asztali PC hez vettem 1 Hyperx Cloud Alpha fülest játékhoz. Egy Sound Blaster Z-vel és szintén rendben működik. A probláma az hogy amikor a fülest a XFI - be dugva használom akkor olyan mintha csak az egyik oldalszólna mind2 oldalon. Ha a hangerő állítgatásnál lehúzom a jobboldalt teljesen akkor szól mindkettő. Ha mindkettő oldal full-on van akkor borzasztóan rossz a hang. Ami különbség hogy A cloudban van mikrofon az AKGben nincs. Mi okozhatja a bajt? Válaszotok előre is köszönöm.
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Van egy X-Fi Titanium hangkártyám. Most először kötöttem össze vele az erősítőmet (Yamaha RX-V1000) optikai kábelen keresztül. Az lenne a problémám hogy a sima PCM-es hangok és a Dolby Digital/DTS hangok között hatalmas hangerő különbség van. Mit lehetne ez ellen tenni?
-
Zsocó
aktív tag
SB0730-hoz létezik win10 sw pack. Mennyire működőképes ez?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Én WIFI Spray-t és antennazsirt használok, durvan jo.

-
válasz
Baliga Tamás
üzenetére
Az addig ok is, de próbáld meg a PnP driverrel, Console nélkül, nincs bemenet, nem veszi a jelet optikán a tévémről, phonon pedig a bakelitlemezjátszómról. Creativéknál ezek alapból offon vannak, csak a programjából aktiválhatod, Winben a rögzítőeszközöknél hiába kapcsolod be, hatástalan. Csak az X-Fi HD- n van így, a többi kártyájukon alapból onban vannak a bemenetek.
-
Baliga Tamás
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Nálam plug&play (1hét) használat után felraktam a gyári driveot - fel is ment szépen; de semmi javulást/változást nem tapasztaltam a használatával - amit állíthatnék benne azt nem szeretném; mert jó így ahogy van a hangja..!
Ja, win10 alatt használom és ezidáig nincs semmilyen anomália..! -
-
Nálam tökéletesen megy a hozzáadott kábellel. Viszont a Win által feltett drivert nem tudom lecserélni, a telepítő látszólag felteszi, de valójában nem, a régebbi PnP driverrel viszont nem indulnak a programjai. Ha kitörlöm nem lehet már visszatenni a Win által feltett drivert sem. Ha letiltom akkor sem teszi fel az újabb drivert. A digit in és a phono in bemeneteket pedig csak a konzolából lehet engedélyezni, alapból offban vannak. Most nem azé' de egypár audiot már installáltam, komplex gondokat is megoldok, de ez kiveri a biztit
. -
Nimda
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Na ezt kipróbálom, köszi, mert nálam viszont megakad a hang, nagyritkán. Váltanom kéne usb-t is, nah majd a kácsával

-
Dózer
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Sajnos nalam nem lag van, hanem valami mas problema(gyanusan melegedesi).
Egy darabig siman megy, aztan egyszer csak elnemul, de olyan formaban, hogy meg a driver is kifagy.
A videoplayback (yt, mpc-hc) megakad, es a disconnectig nem is indul el. Aztan lehuzom, visszadugom, es mintha mi sem tortent volna, minden megy tovabb.
Vagy nalad is teljes elnemulas szokott lenni?
Azert, majd kiprobalom, hatha. -
PrinceHerceg
őstag
VÉGRE megoldást találtam a random hang laggolásra:
KONKRÉTAN VAGDOSD ÖSSZE cm-es darabokra a gyári USB összekötő kábelt és KUKÁBA vele! Aztán szépen vegyél egy ilyen KÁCSA kábelt kemény 1,7k-ért, mert a gyári szó szerint hulladék árnyékolással bír!
Nálam azóta (cika 2 hete) immáron már hibátlanul üzemel a kártya!

-
Taki84
csendes tag
Sziasztok Fórumtársak!
Nem rég vásároltam egy ilyen hangkátyát, hogy be tudjam digitalizálni a lemezeimet.
Működik is a felvétel Phono és Line bemeneten is, de nem jön össze, hogy a bemeneti jel egyből rákerüljön a kimenetre is és a felvétellel párhuzamosan tudjam hallgatni a zenét a forrásról.
Ezt nem lehet beállítani az eszközön, vagy a Windowson?
Kérlek segítsetek!
Köszönöm!

-
Nimda
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Lehet idővel le fogom cserélni. Vannak nagyon jó megoldások a 2 utasok között is, nekem a nagy álmom egy Monitor Audio GS10 pl. De most nem kezdek agyalni, mert a végén rákattanok és nem nyugszom míg le nem cserélem

-
PrinceHerceg
őstag
Tipikusan 2-utas szindróma, alul méretezett dobozban amit leírsz, bár egy hosszabb lekerekített portot rátenni a belsejére nem úgy és még lejjebb is tudna menni szvsz!
Dózer: néha nekem is megbolondul, de a megoldásra eddig még nem jöttem rá, viszont sejtésem szerint vhol az USB csati körül lehet a gond!
-
Dózer
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni:
Olyan problemam akadt, hogy meg az osszel vettem egy x-fi HD-t, ami uly koraban is csinalta egyszer, hogy elnemult, de aztan a driver telepitese utan latszolag megoldodott.
A problemam az, hogy most ismet elkezdte az elmult ket napban, hogy gondol egyet jatek kozben es elnemul. Eleg idegesito, gondolom nem kell reszleteznem. Ami tovabbi erdekesseg, hogy a restart nem segit rajta, csak az, ha lehuzom az USB-rol, majd visszadugom.
A kerdesem az volna, hogy valaki talalkozott mar ilyennel? Esetleg ismert hiba, van ra megoldas?
Udv: Dozer -
Nimda
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
A doboz valóban egy alultervezett konstrukció, de topikjában régen már megszakértettük, és volt aki azt javasolta, cseréljem le a csövet. Persze ki is lett számolva a megfelelő méretű, de akkor is hangolni kellett volna. Amihez persze nem volt kedvem, pláne szétbarmolni, inkább maradtam a gyári felállásnál. Jelenleg egy wc papír guriga féle karton cső van benne, aminek a végei nincsenek tölcséresre formázva, ez okozza a nagy kilengéseknél a szélzajt. Amit én tudtam tenni az, hogy szétszedtem, átnéztem, kijavítottam a gyári kókányságokat, ami szép számmal volt jelen és együtt élek vele. Amúgy nagyon szép a hangja, főleg a magas-közép drivereknek, csak basszusokat ne akarjunk vele hallgatni nagy hangerőn.
-
wwenigma
Jómunkásember
Lassan megerkezik minden es összerakom a cuccokat. Egy érdekességet találtam amit egyelore nem ertek, összedugtam optikával a hangkarit meg a kütyüt majd bekapcsoltam a DD-t, szól szépen. Viszont a hatso két csatorna fel van cserélődve teszt szerint. Reassign-ot nem tudok nyomni, hiaba adom meg a masik hangszorot nem váltja át. Siman vezetékkel rendben voltak a kimenetek.
Koax-szal az alaplapi hangkariról pedig nincs cserebere, szol amelyiknek szolnia kell - itt még érdekesség hogy 5.1-re kapcsolva szol mindegyik csatorna de nincs driverben semmi ilyen vagy DD lehetoseg.

-
válasz
Baliga Tamás
üzenetére
Akkor a Xonar nagyon jó lehet. Mondjuk az ára is magasabb : Legutolsó ismert ár (2018. 05. 26.): 56 890 Ft. A HD a sima PnP üzemmód miatt is jó, bármennyi/bármilyen hangkártyákat tartalmazó gépre dugva azonnal műkszik. Semmilyen Xonar típust nem hallottam még, de sztem elleszek a HD- vel, nekem bőven jó
. -
Baliga Tamás
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
No megjött ma az Xfi HD - nem volt sok időm a dologra, így driver nélkül plug&play volt a próba..!
Szval valóban nagyon jó a hangja - de a Xonar ST-nek jobb/részletezőbb így első hallàsra..!
Amiben viszont le sem tagadhatnà magát hogy SoundBlaster - az a dinamika; ebben a szegmensben mègjobban "villognak" a Mackie-k..! Ilyen típusú lehengerlő mélyeket ritkàn hallani.., szval a Makik nagyon jó vételek voltak - az Xfi HD egyelőre nem tűnik ki igazán a többiek közül..!
-
DBob
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Audio Note rendszerekkel csak jó tapasztalatom volt eddig, de ez még önmagában nem jelent semmit persze.
Főleg, hogy beszerezhető lesz-e, vagy csak egy limitált rétegtermék.Sokan nem tudják azt sem, Onkyo gyártott hangkártyákat több mint tíz évvel ezelőtt pl, igen jó paraméterekkel. Aztán 'Japan-only' termék lett belőle...
-
Skyhunter
őstag
Nem soundblaster, de ezt az új EVGA-t láttátok?

-
Nimda
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Már régen néztem a háta mögé, de ha jól emlékszem Diamond 220

Sajnos nem a legjobb a maga nemében, (erősen portzajos, gyárilag szűk keresztmetszet) de tud meglepetéseket okozni (pozitív értelemben). Ha állványra tudnám helyezni őket, egy nagyobb szobában, mindjárt nem kéne az a lepke, de sajnos csak egy szerény tüske jutott nekik. Így is szépen kihallok mindent, de kicsi a tér a megfelelő akusztikához. Vannak erre ugyan alkalmasabb dobozok, de én is elkövettem anno azt a hibát, hogy a netes tesztekre hagyatkoztam a fülem helyett. De ez egy máshova való történet.
-
Nimda
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Jah, nálam Kácsa kábelek futnak, sodrott réz, kimondottan erre a célra gyártva, banánokkal, emberi áron. Szintén X-Fi HD, Gyári USB és egy Klotz kábel összekötve egy Pio erősítővel és két Wharfedale monitor sugárzó és ennyi. Windows 10 + AIMP, ASIO-n egy picit megszínesítve egy enyhe lepkekarakterisztikával a lapos hangú dobozok miatt (sajnos szar a szobám akusztikája). Az egész cucc újonnan anno nem került többe 160 ezernél és igencsak élvezetes hallgatni, még ha nem is minden zenei stílushoz passzol a rendszer.
-
A passzív rendszeremben 380V- os MTK a hangszórókábel
, még az előző cégtől lett véve, selejtezéskor, fillérekért. Színezettebb a hangja, mivel sodrott réz, de legalább izgalmasabbá teszi a kiegyensúlyozott hangzást. Meg akár 10KW terhelést is kibír 
A zene élvezete a fő, igen. A M.Oldfield TBells koncertet pld. rendszeresen meg kell hallgatnom, ahogy cserélgeti a gitárokat és megpendülnek a belépők..., az Audigy+Solo6C- n is magával ragad, az X-Fi HD- vel meg mégjobb lett, kell ennél több ?

-
Nimda
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Csak a tudat az, ami miatt jobbnak hallják a hangokat. Ami drága, annak biztos jó a hangja és az agyunk máris becsapott minket. Én is vájt fülű vagyok, de azért észnél vagyok, nem költök olyan kábelekre, amiből ugyanazt megtalálom vagy megcsinálom olcsóbban is. Elég csak a keresztmetszetre, anyagra, hosszra és a megfelelő árnyékolásokra figyelni, oszt csókolom. A high end, egy borzasztó nagy anyagi csapda, persze nem mondom, hogy a precizitásnak nincs értelme, de azért észnél kell lenni. Sokan elfelejtik a zenét hallgatni, élvezni, sokkal inkább a hibákat keresik a hangképben, ami rossz irány.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Hülyeségre nincs gyógyszer sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve egyéb olyan cuccokat, mint a DDL/DTS enkódolás vagy a Soundfont Bank Manager (ha kellenek).
. Ha módod van rá próbáld ki másik gépen is.

.
, egyébként meg ahol szimpatikusabb Neked. Ajánlott - a Winben maxra tenni, akkor nem vesztesz bitet (dinamika nagyságot), az aktív hangfalon meg beállítani a szükséges hangerőt (bár nekem azon is kényelmes, szintén távos, Solo6C).

.