Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikiller
aktív tag
Szerintem ti ezt keresitek
[YouP-PAX Audigy Series 2008 Suite]
Remélem minden benne van X-Fi-hez is, nekem Audigy1 van és minden OK vele.
Ajánlatos tiszta rendszerre rakni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Freddy TNT
üzenetére
X.1es hangod van? ez olyankor szokott lenni, amikor egy 5.1nél átáll stereora, a sub vágását meg elfelejti. driverfrissitésnél nem őrzi meg a beállításaidat, szóval rendszeresen előfordul. állítsd vissza normálra és rendben lesz.
MrTwister: mi, dehát én csak másolgattam fájlokat, aztán egyszercsak ment

-
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szia! Nekem is XtremeMusic van: én ilyesmit nem tapasztaltam, a hang változatlan maradt, de nekem az új driver nem jött be (egyszer már beállt az audióproci)!
-
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Egy Xtreme Musix X-fi-m van. Tegnap frissítettem drivert és azóta úgy szól mintha belesz@rtak volna a hangszóróba. Másnak is ilyen ?
-
CSorBA
őstag
amúgy mostmár tudok reagálni erre a karira.. Egyszerűen hihetetlen h. milyen jó.. Annyira meg vagyok vele elégedve, megy minden ami nekem kell.. iszonyat jó az előlapi panel és a távirányító is.. Nagyon nagyon örülök h. hozzájutottam.. Én ajánlani tudom, és nincsennek is driver problémáim... (hálég, eddig, lekopogom..)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MrTwister
üzenetére
hopphopphopp
nyom van. kiderült, hogy a srác két dllt cserélt ki a az eredeti x-fi driverből a dell féle [link] driverben találhatóval. nos, már csak arra kéne rájönni, h melyik kettőt. nekem nem megy fel , mert nem találja a megfelelő productot, esetleg extrememusiccal próbáljátok meg, hátha (fatality pro gamerem van).másik dolog, hogy elmondása szerint a driver kódját ASMben piszkálta meg (amihez szakmai ártalomként picit én is értek)... nos, ez alapján is el lehetne indulni, szeritnem nem csak minket érdekel ez a feature úgy, hogy nem akarunk hangkártyát cserélni... ill ha én cserélni fogok, az már egy terratec aureon 7.1 lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proci985
MODERÁTOR
-
CSorBA
őstag
válasz
MrTwister
üzenetére
Nah ez jó ötlet, azt hittem bonyolultabb lesz, de hálég nem..
Itt a megfelelő működű plugin..:
http://www.winamp.com/plugins/details/113369/reviews
-
MrTwister
őstag
Ehhez mit szóltok?
[link]
Dolby Digital Live(DDL) támogatás sima X-Fi-hez! Jól hangzik, csak éppen a letöltési linket creative töröltette jogi okok miatt
Aki tud más alternatív letöltési linket azt szeretettel várjuk ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CSorBA
őstag
Most egy érdekes kérdésem lenne

Hogy lehetne megbuherálni a távirányítót, h. a winamp érzékelje a funkciógombokat? (az előre hátra start stop gombokat)Hogy miért winampozok az az én dolgom..
Szóval a minek használsz winampot van más jobb, ezeket hagyjuk pls..
köszi az ötleteket
-
FID
őstag
Azt megtudja nekem mondani h. pl. az X-fi gamer az HD audio kompatibilis e? Elöre is köszönöm.
-
Trub
tag
Sziasztok
van 1 x-fi xtremeGamer kártyám. Hol találok hozzá külső konzolt? amikor megvettem megnéztem hogy lehet hozzá csatlakoztatni, de magyarországon nem kapni(mint későb kiderült
). nekem csak a midi csatlakozás lenne fontos. Van vmi egyébb alternatíva ? -
CSorBA
őstag
Értem.. Én most vettem egy kedves fórumtárstól, elég jó áron.. (régebben Music-ot használtam, és nagyon bevállt) Azaz pontosabban azért választotam ezt, mert vista alatt próbáltam egy live 24et (alaplapi) és egy audigy 4et is... Mind a driver miatt csődött mondott, tényleges funkcionalitásban.. De az x-fi jó volt (jobb, mint a másik kettő) ezért választottam ezt.. Tényleg siralmas a creative, de már auzenre nem volt keretem
Remélem amire kell, arra jó lesz, még ha pár dolgot nem is fogok benne kihasználni... Majd írok, ha megérkezett. 
-
bzoley
veterán
Nálam több oka is volt, amiért eladtam. Legtöbb részét nem használtam, csak porosodott.
Újabb driverek rejtélyes fagyásokat produkáltak, funkciókat letiltottak, hogy az AuzenTech érvényesülhessen. Elég sok tévétunert használok, és a Vista megjelenése óta nem képesek kijavítani az AUX-ot érintő bug-ot, ráadásul a kártyán csak egy rohadt bemenet fért el. De ami igazán segített dönteni, hogy ennyi elég volt, az az támogatásuk. Sokat olvasgattam a CL fórumot, segítség nulla, fél év alatt két hiba javítva, amiből egy mégsem lett jó. Amint valakinek használható ötlete támadt, és leírta, törölték a témát, és az is, aki ezután felháborodva megjegyezte. A vas jó, miután megvetted a drága kártyát le vagy szarva. De nem baj, van olcsóbb, jobb, és nem Creative. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
pete_21
üzenetére
teljesítményen nem tudom mennyit hoz (nem méregettem), viszont erősen procilimitált beállítások mellett is ment a hang maxon anno a 2.66os cerkámon, már ahol volt hardveres gyorsítás;>
X-ram gyakorlati előnyét én abban láttam, hogy az NFS:MW és Carbon már nem lépked ki, mióta X-fim van. meg mintha a hangok kicsit egyenletesebben terhelnék a rendszert, de ez csak érzésre lett mérve.
-
bzoley
veterán
válasz
rolixyz
üzenetére
Egy X-Fi-től ne is várd, hogy normálisan fogja kezelni a bemeneteit. Visa-n még a hangerő sem szabályozható normálisan. Próbálkozhatsz driver frissítéssel, nálam recsegés mondjuk nem volt. Vagy küldd át a tuner hangját PCI-on akkor kábel, és bemenet állítgatás sem szükséges.
Én már nyugodtan alszok, eladtam a "Fatális Platnit", nincs több rémálom. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az Elite Pro tökéletes játékra mert egy SpeedLink Medusa 5.1 ProGamer fülesem van és ehez kéne ja és Z-2300 hangfalam van
-
Sziasztok! X-Fi XtremeMusic kártyám van!
Erre mondjon valaki valamit:
WinXPn: a Product Registration-progi a kártyát X-Fi XtremeGamer-nek észleli, de egyébként minden eredeti progi rendesen felmegy és (nekem eddig ugytünik) működik is minden rendesen. Ha viszont az Everest-el nézem az felismeri rendesen!
WinVistan: a PR észreveszi hogy XtremeMusic-ról van szó, de elég hadilábon áll és tegnap valami hiba is beütött mert megfagyott vagy leállt az audióprocesszor a karin (legalábbis szerintem, mert egy folyamatos súgó/zúgó hangot adott teljes hangerő mellett). Csak a restart segített. Megy most is rendesen és remélem nem sérült meg semmi!Valakinek valami ötlet? Tapasztalt már valaki ehhez hasonlót?
Föleg ez a Product Registration-s eset érdekelne!Valahogy így néz ki (Everest és a ProductR progi ellentmondása)

-
rolixyz
tag
Hello,
megérkezett az én Xtreme Gamer kártyám is
Mindent sikerült beállítanom és nagyon jól szól, viszont két kérdésem lenne. Egyik hogy az mitöl függ hogy ebben a console launcherben entertainment módban a hangerő állító mellett nekem csak THX felirat van, de kattintani nem lehet rá (nem tudom h egyébként lehet-e) még más képenken láttam ott még sok kis képet
. Másik pedig az, hogy van egy Leadtek PVR 2200as PCI-E-s tv tuner kártyám ,és mióta az aux-ot az x-fire kötöttem recseg a hang, eddig Audigy SE kártyával jó volt
Már próbáltam ujratelepiteni, az alaplapi hangot is letiltottam de igy sem jó. Jah és ez a hülye kártya mindig letiltja az auxrol a hangot, elöször azt hittem nem jó a csatlakozó mire rájöttem h lenémította .. Erre van vmi megoldás? -
ChRiS_RS
aktív tag
Még valami a Music kártya előlapi kivezetéséhez szerintetek lehet vhol kapni csatit, vagy van valami alternatív megoldás? Nem akarok 5000 forintot kifizetni egy amerikából rendelt 10 centis "vacakért".
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Music kártyám van, és most telepítettem a legújabb drivert, de csak az első két hangszóró szól, a hátsó kettő néma. Nincs lenémítva, nem tudom mi lehet a megoldás. Valaki tudna segíteni?
Köszi előre is!
Üdv.
ChRiS -
_ak_
addikt
válasz
üzenetére
Az eredeti driver tényleg csodákra képes... Speciel, újra raktam a vistámat és az xp-s ercsi setup cdről feltoltam a cuccokat és azóta megy..
még basszus sem megy el, szal new driver sux. Amúgy van egy ingyenes DriverSweeper (nem vok biztos a névben), meg egy DriverCleaner progi, amik a az uninstall után maradt cuccokat letörli (de erre nem tenném a kezem, mert nekem nem oldotta meg az előző vistámnál a problémát) -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
üzenetére
Annak érdemes lenne utána járnod.Talán segítene.Egy XP újratelepítés + eredeti hang driver telepítése gyakran meg szokta oldani a problémát.Vagy alkalmazható a TuneUp Utilities 2007 elég csumára meg tudod pucolni a regisztrációt a progi segítségével.De ha már nagy kavarodás van a regisztrációban akkor format C:
-
törölt tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Eredeti driverrel nem próbáltam, de még annak is utána kell néznem, hogy melyik driver volt fenn utoljára.
Annyit tudok, hogy hatalmas szünet volt ezután a következő, xp-re megjelenő driverig. -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
üzenetére
Értem.Tehát a Musicodat nem sikerül 5.1-ben működésre bírni XP alatt?Az eredeti driverrel hogyan reagál?Magam részéről az eredeti driverrel használom a Gameremet és direkt nem frissítem mert sztem úgy rosszabb a hangja.Ha úra telepíted az XP-t és gyári driverrel próbálod akkor mi a helyzet,Vagy esetleg alaplapi hangod van-e és ha van akkor a midi game és maga chip le van-e tiltva?
-
törölt tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Nem, XP alatt. Tudom, hogy sokért vettem, de én még akkor vettem, amikor úgy volt, hogy befejezik a gyártását, és végleg kimegy a kínálatból, én meg mindenképp a Music-ot szerettem volna, de kb. utolsó darabok voltak a boltokban, OEM-es már nem is volt, csak dobozos, így jött össze.
-
-
törölt tag
Nemrég feltettem egy újabb verziós X-Fi drivert, ma próbáltam 5.1-ben megszólaltatni a szerencsétlent, hát persze hogy nem ment, ami eddig ment.
De már megtanultam, ha az embernek van egy relatíve használható Creative drivere, nehogy lecserélje (akár újabb) másik verzióra, örüljön annak is, ami működik.
Komolyan valami bicskanyitogató, hogy annak idején 30 ezer Ft-ot elköltöttem egy nyamvadt dobozos X-Fi Xtreme Musicra, de a pénztártól való távozás után magasról le vagyok sz*rva.

-
Belphi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem különböző összekötésekben, remélem tudtok segíteni.
Szóval elsőként van egy SB x-fi Xtrame Gamer hangkárty a gépembe, mellé van egy Megaworks 5.1-es hangrendszerem, össze vannak kötve gyönyörűen szól.
Most vettem egy Samsung 1080P7 asztali DVD-t amit szeretnék összekötni a hangrendszeremmel,
viszont az a gond hogy a hangrendszeren csak analóg bemenetek vannak, a Samsungon meg analóg kimenet csak stereoban van,digita koaxial, meg digital optikal kimenete van ami gondolom kihasználná az 5.1-et. És most jön a kérdés:-) a hangkártyán van egy mikrofon bemenet, amit talán lehet konfigurálni.
Meg tudom azt oldani hogy egy kábellel összekötöm az asztali digitalis koaxial kimenetét a hangkártya bemenetével valahogy konfigurálva, a gép meg kinyomja a hangrendszernek az 5.1es hangot?
Vagy valami egyéb ötletetek van, hogy tudnám összekötni őket?Köszi
Belph -
einstein
senior tag
Sziasztok!
A házamon van előlapi kivezetés, ami rá ván dugva a hangkarira. Namost a problémám, hogy egy Zalman 5.1-es füles van bedugva hátulra, de ha zenét akarok hallgatni, akkor rákötném a a minihifit az előlapi panelra.. Tulajdonképpen működik a dolog, csak azt szeretném elérni, hogy ekkor a hátsó kimeneten ne legyen hang, és ne menjen a fülesen is feleslegesen.
Ezt valahogy be lehet állítani? Az Audio Consoleban van headphone detection lehetőség, gondolom hasonló okokból, de ez a hifivel nem működik. -
-
X Factor
addikt
Sziasztok leszedtem 0.4 es meg 06-os drivert is, de amikor elinditom h. rakja fel kitömöríti és utana csak ilyen fehér ablakom van?
Xi-Fi xtreme music kártya. -
törölt tag
sziasztok,
van mar olyan x-fi, ami tud dd live!-ot?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Üdv a klubban

-
zitrom
tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Valószínűleg akkor tényleg csak reklám.Én 18.500ért vettem a jelenlegi legolcsóbb helyen. Most nézem valamivel feljebb ment az ára,még jóhogy hétfőn megrendeltem

-
Kis zöld izé
senior tag
Azt tudom hogy az én kártyámhoz nem volt játék.Dobozos Gamerem van nem Fatality hanem sima,és nekem csak reklámozták hogy a Battlefield 2142 támogatja az EAX 5.0-át de game az sehol nem volt
kb másfél éve vettem 23000ft-ért.Ahogy elnéztem azóta sem esett az ára.Max 3000ft-ot,itt-ott. -
zitrom
tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Mármint a Gamerhez van játék,vagy csak a Fatal1tyhez?Mer nekem volt egy Bioshockos papírocska is a kártyához.(a BF még jobb lenne
)Mer nekem csak az új gépbe lesz beüzemelve a kártya 
-
pete_21
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Köszi a választ!

És Az X-RAM-ot már kihasználják a progik? Vagy még mindig nem?
És ha igen, akkor mennyit lendít a teljesítményen? -
pete_21
addikt
A "sima" XtremeGamer, és a Fatality-s XtremeGamer között mik a legfontosabb különbségek?
-
KTompi
aktív tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
khm... a két dB érték nem azonos dolgot jelöl

-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
rolixyz
üzenetére
Akkor üdv a klubban.Amúgy faja kis kártya az árához képest.Komolyan mondom egy sima sztereó kis cd-s rádióból 3xolyan tiszta és hangos hangzást tudtam előcsalni hogy hihetetlen.
A Vista használata most még sztem felesleges.Nekem amúgy van X-FI driverem Vista-hoz de 32 bites platformra.Meg még mindíg nincs teljesen kiforrva az X-FI és Vista közötti használat pláne nem 64bit-re bár ki tudja.Úgy még nem használtam.De egyenlőre még az XP SP2 a tuti sztem. -
rolixyz
tag
Hello, nemsokára én is egy XtremeGamer kari tulajdonosa leszek, már el is olvastam vagy 2000hsz-t
. Viszont 64 bites Vistát használok, és kíváncsi lennék, hogy jól működik-e a cucc Vista alatt, ill. ott is ez a szép kék színű config van amit a ph-s tesztben mutattak vagy egy mezei mint pl a mostani karimnál, egy Audigy SE-nél (tehát xphez képest feleannyi opcio+win95 style
) ?? -
Oliverda
félisten
Van már itt valakinek Auzentech X-Fi -je?
Továbbra sem volt senki olyan lelkes hogy átmodolja a DDL képes Auzen driver-eket hogy működjenek a Creative kártyákon?

-
Kis zöld izé
senior tag
Én nekem sincs problémám az X-FI vel pedig már másfél éve megvan a kis Gamerem és se driver sem pedig hardware problémáim nincsenek.5500-as kütyüvel nyomatom,küldöm,zúzom,repesztem.

-
válasz
westlake
üzenetére
westlake: Nem az a fura, hogy van neki, hanem hogy upgradeli egy mezei driver frissítés.
proci985: Bizony, végre megy. Ehhez összesen ~200 ezret kellett kiadnom a gépre azóta, hogy megkaptam az X-Fit.
Ahogy a problémákat olvasom, néha elcsodálkozom, hogy én lennék az egyetlen elégedett X-Fi felhasználó?
Azt hiszem, tudom is, miért: még mindig 2x67W-on szólal meg az Aiwa hi-fi-men keresztül a muzsika, egy csatornával se többen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Landscape
csendes tag
üdv mindenkinek.
Most gondolkodok egy Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio kártya vételén.
De azt olvastam hogy ez tulajdonképp egy újracsomagolt Audigy SE.
Nekem jelenleg ilyen kártyám van.
Érdemes váltani?
-
proci985
MODERÁTOR
hú, retail a cucc, the dolby digital experience néven fut (vagy ilesmi
. pár filmrészlet, némi zörej körbekörbe, meg a hullámvasút^^ a zörejjel általában addig szoktam játszani, amíg már nem hallok különbséget a csatornák hangereje között fülre.aztán utánna meg teszt supreme commanderrel/generalssal
ha fülre pontosan be tudom mérni, épp hol zajlik a csetepaté, akkor már jó
vistás telepítő cdre meg kíváncsi leszek. xpnél is ha nem volt cdd, akkor rendes frontend se volt (ill nekem volt valami ilyesmi bajom, h elkevertem a lemezt, aztán még a bass redirectiont se tudtam megoldani). reméljük a legjobbakat

-
-
_ak_
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Sok sikert!

Engem felvesznek az adatbázisba..szal sztem eddig tartott a support, de az is lehet, h kiküldenek egy Vistás cd-t
, elégé olyan infókat kérnek:-----
Thanks for contacting Creative Technical Support.With regard to your reply, it seem that this issue have been going on
for quite some time and we have been a lot of communication between
issue but the issue is not resolved. I would need you to advise me the
following for me to create a database of you.- Previous CRS number or RMA No. if you have done a replacement before
- Your full name
- Your daytime delivery address. (No P.O. Boxes please):
- Street:
- City:
- State/Province:
- ZIP/Postal code:
- A contact phone number
- The date of purchase as appears on the proof of purchase (eg
DD-MM-YYYY)
- Brief problem description:Once you have provide me the information above, I will create a CRS
number for you. I will then inform you what is the next step of action
in my next email.
------Szóval én itt tartok, azért mert restartonként elmegy a basszus...

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
akkor üdv a klubban;>meg részvétem

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Leslie_K.
üzenetére
olyan szempontból nem, hogy van nekije. olyan szempontból meg igen, hogy nekem tavaly márciusi az x-fim (legalábbis megvéve akkor lett), és ilyen üzit még nem láttam. egyébként üdv a klubban, látom végre megy is az Xf-id;>
új driver: audio consolet már megint nem upgradelték. ehhez képest újrarakatja, az egyéni beállítások megtartása meg megint luxus (és akkor kezd el ismételten konfigurálni a rendszeredet). asszem supportot neki kéne állnom nyaggatni, hogy az xps kezelőfelületet akarom, a rendes beállítási lehetőségekkel (nem százalékot akarok csatornánként, hanem távolságot és dbt), valamint a noise páronkénti tesztelését is visszaállíthatnák, apróság, de asszimetrikusan elhelyezett hangfalaknál _hatalmas_ könnyebség kalibrációnál (itt jön be a minek updateli, ha nem új, és a beállításaim meg vesznek
). magyarul végre nézzen már ki úgy a kalibrációs felület, amit az ember elvárna, meg ne kelljen már előkeresnem a kalibrációs lemezeimet. meg mondjuk user profileket, esetleg pedig a vidkariknál megszokott módon ha az alchemy érzékeli, h játszom (vidkariknál és játékvezérlőknél megszokott módon lássa, h elinditottam/fut), akkor váltson automatán game módba, utánna meg vissza entertainmentbe... vagy lehet álomvilágban élek elvárások tekintetében?;>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Először az MSN hangoknél néztem nagyot mert olyan lyukas konzerv doboz hangja lett. Aztán az MP3-as zenénél is feltűnt, hogy olyanok mintha olcsó MP3-as lejátszót kötnék az erősítőre....azaz jó szar.

Creative jó takarító munkát végzett
Ez van.
Hajrá többiek gyertek segíteni 

). nekem csak a midi csatlakozás lenne fontos. Van vmi egyébb alternatíva ?