Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megéri váltani X-Fi titanium fatality kártyáról Zx-.re?
Mennyivel jobb ez a két generációval újabb hangkártya?
Azt olvastam, hogy a recon az nem sikerült olyan jól.
Érezhető lenne a váltás?
-
Tiger.
nagyúr
Ez a cms mod miért nem müködik?
-
aram01
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
oké igazad van, köszi majdnem beleugrottam
-
aram01
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
akkor nincs értelme a cserének?
-
HSM
félisten
válasz
aram01
üzenetére
A legfontosabb a windóz mixer nyűgjeinek elkerülése. Ezt zenénél foobar+ASIO outputtal oldom meg, így jól szól a filmek miatt 24bit/48khz-re állított kimeneten, mert a kari csinálja az újramintavételezést kitűnő minőségben, a filmek meg kimennek 1:1-ben.
Ha 44,1Khz-re rakod a kimenetet, akkor bármiből lejátszva jó lesz a zene, viszont akkor a filme rontja el a windóz mixet a rosszminőségű 44,1Khz-re alakítással. Úgyhogy én így oldottam meg, ne kelljen kapcsolgatni.
Játékok már nem nagyon használják az EAX-ot sajnos, így a game mód max akkor hasznos, ha valami külön beállítást csinálsz benne, én simán entertainment módban használom mindenre a sajátom. -
cimabue
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Oprendszerre gondoltam
, csak egy sima Logi 530-asom van 
-
cimabue
tag
Szervusztok, egy kis segítséget kérnék: egy titaniumot szeretnék 8.1 alá beizzítani, mi a pontos menet? Nem szeretnék komplett rendszert újrahúzni miatta...
Szóval realtek szoftver uninstall > eszközkezelőből eltávolít > kártya berak > biosban onboard audio letilt > majd SB driver install? Az imádkozáson kívül van még valami? Thx -
Lord Myn
őstag
Nem, nekem pont az oldotta meg a problémámat, hogy bekapcsoltam a virtuális memóriát, kikapcsolt állapotban állandóan eldobta magát a driver, már majdnem eladtam a kártyát, amikor véletlenül egy olyan programot telepítettem, aminek kellett a pagefile és ez megoldotta problémát.Nem, azt mondom, hogy ez a 100%-os megoldás, mert mint látom másoknál SSD/virtális mem off párossal jól el van, de egy próbát megér.
-
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
aram01
üzenetére
1. Türelem ízlés szerint
2. Ha a gyári driver nem adja, akkor minden Creative cuccot ledarálsz és mehet aDaniel K - X-Fi 2.5 support pack. -
aram01
nagyúr
sziasztok vettem egy xtremegamer-t és azt játssza mostanában hogy minden bekapcsolásnál újra kell telepítenem,gyári drivert rakom w7 64 bit alá, van valami tippetek? mert már azon filozom hogy letámasztom a küszöbre és szét taposom a picsába
-
bitovi
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Próbáltad a gyári drivert?
Van aki ezt használja? -
Audigy 2 hangosabbnak tűnt mint xtremegamer - erősítőn keresztül hallgatva,a hangerőt is nagyobb fokozatra kell állítanom ugyanahhoz a hangerőhöz. Létezik hogy a driver nem kiforrott? Vagy más oka lehet?
Szinte ugyanazt a hangerőt hozza mint az integráltam. -
PrinceHerceg
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Update:

-
PrinceHerceg
őstag
Na halljátok úgy tűnik a drága gyártó elfelejtette, hogy vannak PCI generációt használó delikvensei is az X-Fi érából, mert nem valahogy látok frissítést a PCI-e csatisokon kívül...

-
PrinceHerceg
őstag
Valaki nemrégiben pont linkelt is, hogy hogyan kell ez a csatit megépíteni. Onnan CTRL + C és aztán máris mehet a V. Bár én nem szarakodnék túlzottan a dologgal, hanem egy Jack 3.5"-os hosszabbítóval kivezetném előre és csoki.

-
Satyricon
addikt
válasz
Mészi Zoli
üzenetére
10 pines csatit régi vhs lejátszókban találsz! Én onnan szedtem ki, de én nem mentem vele semmire(lehet rosszul kötöttem be
) -
Petyyyyy
addikt
Te szerencsés vagy, de pl. az enyémen sincs front csatlakozó. Modellje válogatja.
Esetleg egy ilyen darab? Csináld magad verzióhoz pedig ez a leírás segíthet. -
pd
tag
válasz
Mészi Zoli
üzenetére
Most lehet, hogy nekem van valami korcs Xtreme Gamerem, de azon van front panel csatlakozó.
Ilyen, mint ezen a képen.(#12760) Tiger.: Ha a Console Launcheren beállítod, akkor sem megy?
-
Tiger.
nagyúr
Tudja valaki hogy miért van az hogy a cmss-3d miért nem működik?Eredeti driver van fenn win7 64 bit de volt már régebben pax is és az sem vitte túlzásba amúgy xfi extreme music.
-
Mészi Zoli
tag
Nem tudja valaki, hogy honnét lehetne venni X-fi Gamer kártyához (SB0460) 10pines aljzat - front panel átalakítót?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Az engem is érdekelne. Nem szívesen válnék meg a jó öreg Fatal1ty pro-tól.
-
Tiger.
nagyúr
Megoldódott a win8 probléma?Vagy még mindig mokolni kell vele?
-
otto1
tag
Letölthető a Creative oldaláról az új meghajtó:
[link]
(ez titanium, de van máshoz is) -
aelod
veterán
Használ valaki Linux alatt X-Fi Platinum Fatal1ty Champion series hangkártyát?
-
Satyricon
addikt
Ok uraim, este feldobok párat, és ide belinkelem!
Szerk.:
Viktor, Neked meg megy emailben IS!
Am van már valami fejlemény a pár nappal ez előtti dologgal kapcs.ban? Vagy még mindig monitor gondjaid vannak? 
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Csináltam pár X-Fi Elite Pro-s háttérképet. Kb 50%-ban netről szedett képekből/logokból áll, a többi 50%-át pedig saját kezűleg szerkesztettem. Ha van rá iény, feltehetem valamelyik tárhelyre.

Szerk.:
Ja, csak Elite Pro-sat csináltam még, de lehet lesz Gamer Fatal1ty Pro-s is. -
Petyyyyy
addikt
Gondoltam nosztalgiázok kicsit, elindítottam egy kis Gyűrűk ura - harc középföldéért-et. Nézegetem a beállításokat, kipipálnám az EAX3 lehetőséget, erre beszól a program, hogy nem kompatibilis a hangkártyám.
Erős a beszólás úgy érzem. -
mattheus
őstag
Ha esetleg valakit érdekel, akkor most akciós a creative Sound Blaster Zx.
Most 109 Euroba kerül. Ennyiért nem annyira rossz vételhttp://en.europe.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-zx
-
djrobaa
aktív tag
Erre valaki tudna nekem mondani valamit? A gépem többi adata az adatlapomon. Lehetséges, hogy nem férnek össze az alaplappal? Bár ezt nem hinném, mert sokáig müködik rendesen de aztán gondol egyet és nem akar müködni. Most kivettem és az integráltat hallgatom, de nagyon nem tetszik a hangja. Valaki segítsen kideríteni mi a hiba. Esetleg, hogy milyen drivert próbáljak ki stb... Van 3 féle PAX és a Creative féle gyári driver is.
-
Vidual
csendes tag
Bocsánat, hogy rossz helyre írtam, de amit elsőnek találtam SB-s blogot, az kihalt, és valaki ezt a blogot linkelte be, így keveredtem ide.
Egyébként ez az eredeti kép, az előzőt egy korábbi hozzászóló üzenetéből másoltam.És ez az a progi, amit letöltöttem (innen az összeset) [link] De sajna az összesnél ezt írja ki.
Arra gondoltam, hogy lehet ezek csak frissítések. De akkor mi az alap program, amit le kellene töltenem, és ezeket hozzárakosgatnom?
Előre is köszönöm a választ!
-Zsolt
-
Vidual
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Audigy 2 Zs hangkártyát (PCI-os), azonban a neten talált drivert nem lehet telepíteni, mert azt írja, hogy nem talált a program kompatibilis eszközt (mindezt angolul). Rendszer: Win7 64 bit
Valaki tudna nekem segíteni?
-Zsolt
Kép:

-
Satyricon
addikt
Egy rendkívül jófej PH!-s tag tavaly nyáron kölcsönadta pár hétre a Prelue kariját, akkor volt alkalmam összehasonlítani a két karit. Igaz nem nagyon kedvelte egymást a két kari, de azt hiszem rájöttem az óta, mit lehet ellene tenni. Am túl sok különbséget nem hallottam a két kari közt, bár lehet azért, mert a bal fülemre az eddig megélt pár fülműtét miatt nem hallok tökéletesen

A modot pedig mindenképp belinkelem, ahogy ígértem is!

PrinceHerceg: Míg be nem szerzem a karit, addig maradjon titok. Addig legalább tökéletesítem a mod-ot, és beszerzem a hozzávalókat!
Viszont ha meglesz a kari, Te leszel az első ember, akit beavatok priviben! Hálám jeléül, az eddigi segítségeidért! 
Ja, nem hangzásbeli modra gondolok, hanem optikai tuningra. Lehet a mod felét már páran kapizsgáljátok

-
PrinceHerceg
őstag
Csabi, mit forgatsz már megint a fejedben?

+ Skacok, egyszer össze kéne jönni, egy hangkari találkozóra, nem? Én pl szívesen meghallgatnék, egy Auzentech Prelude 7.1-et, pláne ha tényleg igaz és mint írtátok kihaló félben lévő fajta...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HSM
félisten
válasz
Satyricon
üzenetére
Azért próbáld ki gyárilag, kíváncsi lennék, hogy tetszik a hangzása az Elite Pro-hoz képest.
Ja, és a hátsó front csatiról nézd, a fejhallgató csati nálam annyira nem szól nagyon brutáljól, csak kicsit brutáljól. 
Kívácsi leszek majd amúgy a MOD-ra is, mindeképp linkeld majd be.

-
Satyricon
addikt
Ó basszus köszi hogy szóltál!
Szinte minden héten 2x is megnézem apron, nem-e tett ki valaki Prelude-ot. asszem tegnapelőtt néztem utoljára, akkor még nem volt.Igazából elsősorban nem a tudása miatt venném, mert az Elite Pro-val közel egy szinten vannak... Hanem azért venném, mert kitaláltam egy nagyon látványos mod-ot a karinak, és azt szeretném megvalósítani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgyhogy ha sikerül jó áron beszereznem 1 Prelude-ot, azonnal nekiállok a modnak! Kellőképp látványos lesz, azt előre megjegyzem!

-
HSM
félisten
válasz
Lord Myn
üzenetére
Ezt örömmel hallom. Nekem is ez volt a tapasztalat, bár magamtól az életben nem jöttem volna rá szerintem hogy azért, mert évek óta ki van kapcsolva a lapozófile-om.

(#12727) Satyricon: A Prelude-ot már tudtommal nagyon régóta nem gyártják.
Mondjuk használtan rendszeresen fel szokott pár kedvező árú bukkanni. 
Pl. épp tegnap tettek ki egyet HA-ra.
Minőségi kari, szerintem ha nem nagyon gyilkolta a tulaj pl. 2db VGA között vagy zárlatos táppal, úgy simán jó vétel olcsón használtan. -
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Az a durva, hogy nemrég rendelni akartam tőlük 1 Prelude-ot az Elite Pro alá, de furcsán néztem, mikor láttam, hogy már nem kapni. O.o? Hát mostmár tudom miért...

-
Lord Myn
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Csak este tudtam volna elküldeni, mert jelenleg is munkahelyen vagyok még. De közben megelőztek...

Kár a cégért, minőségi hangkártyákat csináltak. RIP

-
HSM
félisten
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nekem szerencsére nem volt szükségem supportra, mindig ment rendesen a kari az aktuális driverrel, pedig már több, mint 4 éve megvan.... Amúgy ez tök tipikus, mindig ha a csőd szélére kerül egy vállalkozás, az első dolog, amiből látszik, hogy nincs rendes support.
Kár értük. -
HSM
félisten
válasz
Darko_addict
üzenetére
-
Darko_addict
őstag
válasz
Lord Myn
üzenetére
Google-ben sokat kerestem az infot, és állítólag már január elején nem volt oldaluk, többen írták, hogy kaputt, nincs többé Auzentech. Már 2013. júniusában nem lehetett elérni őket telefonon, szétkapcsolt híváskor.
Király lenne, ha át tudnád küldeni; Google Drive, Dropbox, Mediafire, bármilyen formában jó!Köszönöm előre is!
-
Lord Myn
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hm, tényleg nem működik... Megszűnt volna? Nekem megvannak a gyári driver-ek, el tudom őket küldeni.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Az Auzen oldala nem elérhető, nekem pedig szükség lenne az alap driverre a Prelude 7.1-hez, mert nem működik sem a DanielK sem a PAX csomag nélküle.
Valaki tud a segítségemre lenni bármilyen módon is?

-
Perzeusz
tag
Sikerült megcsinálnom a csatlakozókábelt! Kábelvégi tűk hiányában magát a kábelt raktam be a csatlakozóba. Előtte persze bevontam egy kis ónnal egy forrasztópáka segítségével.
Tökéletesen működik
(még a végén kell vennem egy normális fejhallgatót is...)
Ha valakinek tanács kell, szóljon!
Ezzel teszteltem
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Köszi.
Letöröltem a régi drivert, majd regcleaneres pucolásba kezdtem. Feltettem ezt az újat, de ahogy elnéztem idáig, se a JetAudioban, se a Fifa 08-ban, se a Fifa 13-ban nincs hang! Foobar okés, és az Aimpban is van hang. Ki használja közületek Win7 64 biten ez a drivert? NIncs vele gondotok?

Egyelőre lusta vagyok újratenni...

-
PrinceHerceg
őstag
Szia!
Nem, ez nem Creás progi, hanem Foobar2000 kiegészítő. Javaslom tehát, hogy tégy egy próbát vele... ha nem megy még így sem a dolog, akkor pedig a bitmélységhez és a mintavételezéshez kell nyúlni a továbbiakban!

Csabi: igen, jelenleg ez a legfrissebb PAX csomag.
-
zack
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Ezeket külön kell telepíteni?
A Creative oldalán nem találok semmit. 
-
Satyricon
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Maotun
üzenetére
Szinte szőrszálig egyezik a rendszered az enyémmel, szóval nagyon ajánlott egy Win újrahúzás, mert ez már nem a második drivered amit próbálsz. Ha van elfekvőben vinyód arra is telepíthetsz + az X-Fi driver, hogy lásd működik-e. Ha eltűnik a sok szemét, szerintem fog is.
Az eltűnt ikonokra a megoldás jobb klikk után Letiltott/Leválasztott eszközök megjelenítése lehet. -
Maotun
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Na kipróbáltam a linkelt drivert még roszabb lett minden kikapcsolás után a lejátszó eszközök: TV , Head set, creativ külső hangszórók közül a hangkari és a külső hangszóró ikon eltünik????
ujra indítom a driver exe filet és megint van de ezt minden bekapcsolás után el kell játszani

Win7 64 bit ultimate, az oprendszer ssd.-n MI lehet a hiba??? -
zack
nagyúr
Azt nem tudjátok véletlenül miért lehet, ha a "DTS Neo: PC"-t bekapcsolom Music módban, miért nincs hang és miért ír hibát Foobar alatt?

Hibakód:
Unrecoverable playback error: Unknown error code (0x8889000A)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, csak egy sima Logi 530-asom van 

Nem, nekem pont az oldotta meg a problémámat, hogy bekapcsoltam a virtuális memóriát, kikapcsolt állapotban állandóan eldobta magát a driver, már majdnem eladtam a kártyát, amikor véletlenül egy olyan programot telepítettem, aminek kellett a pagefile és ez megoldotta problémát.

)

Viszont ha meglesz a kari, Te leszel az első ember, akit beavatok priviben! Hálám jeléül, az eddigi segítségeidért! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szinte minden héten 2x is megnézem apron, nem-e tett ki valaki Prelude-ot. asszem tegnapelőtt néztem utoljára, akkor még nem volt.

A Creative oldalán nem találok semmit.