Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• a2d2

addikt

válasz digitmisi #5421 üzenetére

Én elolvastam ezt a két tesztet:
    [link]
    [link]
    Mindkettőben van összehasonlítás MS650 és N650 között és mindkettőben az MS650-et hozzák ki győztesnek a kettő közül.
    Szóval én megvettem 75e-ért az MS6500-ast (leszarom hogy ívelt, TV alatt elfér így is). Több helyen kapható ennyiért, én Emagon vettem de pénteken pl euronicsban is láttam ennyiért.
    Ennyiért nagyon tudom ajánlani, de csak Music módban, az összes többiben gyenge.
    A TV-m ma jött meg, este próbálom majd összekötni őket, remélem minden klappolni fog.

• q2w3

senior tag

válasz digitmisi #5304 üzenetére

Szia!

Én is hasonló szituban voltam. Én most a hétvégén meghallgattam jópár soundbart ebben az árkategóriában.
    Samsung MS650, JBL Bar 3.1, Sony XF9000, Yamaha YAS207, Samsung N650 .
    Arra jutottam, hogy a Sony XF9000 sajnos hallhatóan gyengébb mint a többi. Próbál kihallatszani a közép, de mivel kevés a hangszórója ezért elnyomja a mélyet amikor például ének van. Lehet be volt kapcsolva valami hang kiemelés, de nekem nagyon nem tetszett a hangja. Az az érzésem, hogy ott kapsz egy mezei 2.1-et 3db hangszóróval és a pénzt a Dolby Atmos meg DTS:X kompatibilitásra fizeted ki.

A Yamaha YAS 207 gyönyörűen szól ahhoz képest, viszont kicsit gyengébbnek éreztem mint a JBL bar 3.1 és Samu N650-et.

A Samu MS650 jól szól, de hiányzik nekem belőle a mély.

A JBL Bar 3.1 nagyon szépen szól, megvan pakolva rendesen és nagyon üt a mélysugárzója is.
    A Samsung N650 nekem érzésre picit tisztábban szól mint a JBL Bar 3.1 és talán valamivel több részlet hallatszik ki az anyagból, cserébe gyengébbnek éreztem a basszust.

Ezeket persze egy többszáz négyzetméteres MM-ben tapasztaltam ami ugye nem igazán releváns, egyedül az egymáshoz viszonyított hangjuk volt az érdekes.
    Én ezt a listát állítottam fel:
    Sony XF9000 < MS650 < Yamaha YAS 207 < JBL Bar 3.1 < Samsung N650 .
    Sony X9000F tv-m van, így én is először a sony-t akartam venni, de sajnos nagy csalódás volt élőben meghallgatni. Amúgy kb minden media markt-ban van lehetőség ezeket kipróbálni, én ajánlom, hogy hallgasd meg, lehet neked más véleményed lenne.

Összefoglalva én a Samsung N650 és a JBL Bar 3.1 között vaciláltam mert mindkettő nagyon jól szól, jobban mint a másikok és ezek közül nálam a Samsung lett megrendelve, most emag-on 135-ért el lehet hozni, JBL pedig majd talán lesz valamikor 150 alatt, de nekem a Samsung fele húzott a szívem.

Ha neked tényleg az a 2 opció van akkor én simán mondanám, hogy a JBL Bar 3.1-et válaszd, kapsz egy plusz csatornát középre amivel 5.1-es filmeknél sokkal tisztábban hallod a beszédet, talán még a 2.0-nál is felkonvertál.
    Kis infó: JBL-ben 9db hangszóró van, míg a sonyban 2 db, mélynyomókat nem számolva. Azért azt gondolom, hogy ez magáért beszél.

Új hozzászólás Aktív témák