- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
SZKEBE75 #14706 üzenetére
Akkor írok is.
Sikerült letesztelni, de sajnos nem volt az igazi. Az én Samsung Q90R-em elvileg támogatja az eARC-t (bár ki tudja), minden esetre nálam teljesen más a hangzásvilág, mint fater LG-jén. Több filmen is teszteltem, de sok helyen a basszus alig jött ki, de a térhatás is. Viszont meglepő módon volt pár film ami viszont egész korrektül jött át/ki.
Gondolom alapvetően az audio codec ami meghatározza a támogatottságot és annak minőségét, valamit elviekben a tv nem is támogatott, valószínűleg azért is volt olyan hangja, amilyen.Mindenesetre a "csalódás" ellenére azt néztem, hogy ennél jobb ár/érték arányban nem fog kapni soundbart, szóval inkább azt tanácsolom neki, hogy vegye meg a Q930B-t vagy Q990B-t, aztán majd jövőre vagy amikor akar váltson tv-t és faszán fog működni. Lehet, hogy egy LG soundbarral meg lehet oldani ezt a dolgot (earc vagy arc), de biztos infó híján nem vágnék bele főleg úgy, hogy az LG cefet drágán méri az ennél "rosszabb" konstrukcióit.
Poti73: Gondolom igen, nem tudom, hogy a Q930 hátsó sugárzói foglalat méretben eltérnek-e. Ettől függetlenül amennyiben ezt a Vogel's 3200-as veszed meg, adnak hozzá vagy 4-5 fajta csavar alternatívát, tehát valamelyik biztosan jó lesz a felfogatáshoz.
Én tegnap raktam fel végre a falra, szerencsére pikk-pakk ment a dolog, 15 perc alatt kész is volt, tökéletesek!
-
-
aerosmith
őstag
válasz
SZKEBE75 #8944 üzenetére
Össze kell rendesen párosítani a bart a satellitekkel.
Először kell a subot bekapcsolni utána a satelliteket és a bart utoljára.
Le lettek a satellitek firmware frissítve?Manual connection
1 Connect the power cords for the soundbar and the subwoofer to the back of each, and then plug both into a wall outlet.
2 Use a small pointed object to press the ID SET button on the back of the subwoofer.
3 Continue holding until STANDBY turns off and LINK (Blue LED) blinks quickly.
4 While the soundbar is turned off, press and hold Mute on the remote control.
5 Continue holding until ID SET appears on the soundbar's display.
6 To finalize the connection, turn on the soundbar while the subwoofer's Blue LED blinks.
7 The main unit and the subwoofer are now connected and the Blue LED should be solid. If the Blue LED is still blinking, the process has failed. Turn off the soundbar and start again from Step 2. -
Gino20
őstag
válasz
SZKEBE75 #8881 üzenetére
Anno az SWA-khoz ezt vettem és a csomagban volt hozzá olyan csavar, ami jó volt a hangfalak rögzítéségez [link]
EasyLife (#8683)-nál Q90 szatellitek vannak és azoknak belső menetes felfogatásuk van, aminek mérete talán UK szabvány és azért szívás a rögzítés. Az SWA-ban ,,nút" van, amibe látni fogod melyik csavar kell / hogy kell rögzíteni a csomagban levő csavarral. -
J00hnny
aktív tag
válasz
SZKEBE75 #8729 üzenetére
Szia, Nàlam fontos volt, hogy ugyanazon az otthoni halozaton legyen a telefon is mint a soundbar: ha a telefon a 2.4 Ghz-es Wifin van, akkor a Soundbar is azon legyen, ha a telefon 5Ghz-en van, akkor a soundbar is azon legyen.
Mar nem emlekszem pontosan, de valamelyik variaciot egyebkent nem szerette nàlam, vagy a 2.4-et vagy az 5-öt. Probalj ki minden variaciot, mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest