Új hozzászólás Aktív témák
-
Jalapeno
lelkes újonc
válasz
J00hnny #8433 üzenetére
Igen a fentebb írtakkal, mind tisztában voltam amit a többiek is írtak, hogy plusz doboz, kábel 7.1.2 a 7.1.4 helyett. Elég sokat olvasgattam erről és pont emiatt is kérdeztem itt rá, hogy lényegében az a +60 ezret ez nekem nem teljesen érne meg a felfelé sugárzó hangszóró, ha különösebben semmi különbség a 2 között a valóságban.
Viszont köszönöm a válaszod, jó azért mások személyes tapasztalataiból kiindulni ilyen téren.
Vélhetőleg eldőlt nálam ez a kérdés és én is a Q80+SWA9000-re teszem le a voksom (30.000 Ft pia is jól hangzik), ha csak nem futok közbe bele valami nagyon jó Q90 ajánlatba (amit kétlek). -
Blaise
veterán
válasz
J00hnny #8249 üzenetére
Igen, közben végigolvastam azt a thread-et...
Ahogy látom nincs tökéletes választás, mindegyiknek van valamilyen bugja (hang kihagyás, pattogás, stb.), egy tagnak Q90-el is volt gondja a B7-es LG TV-vel.
Meg vagyok lőve, egy 17nm-es nappaliba nem tudnék/akarnék elheylezni egy fullos Atmos hangszóró szettet+erősítőt, de soundbar oldalon egyelőre kevés jó alternatíva van.
-
kzsocca
csendes tag
-
Blaise
veterán
válasz
J00hnny #8201 üzenetére
Közben megnéztem alaposan ezt a JBL 9.1-et, elég szimpatikus, szinte minden tesztben dícsérik, már itthon is lehet kapni 300k körül.
Ami nem teljesen világos, bocs ha alap dolgot kérdezek:
Nincs a jelenlegi TV-men eARC, csak sima ARC (LGOLEDB7V), ebben az esetben a tv-n futó Netflix appból átmegy sima ARC-on a Dolby Atmos hang?Ha a JBL HDMI bemenetére rákötném az Xboxot vagy a Dune Pro 4k lejátszót az simán vinné az Atmost ugye?
-
-
Beni2360
félisten
Hát azért 180 k egy nem valóságos 5.1 cuccért ha még oly márkás is.
Soha nem fogja adni a valós 5.1 élményt.
Még a 2.1 is erőltetett mert egybe van építve, a különálló dobozokkal a középső hang kiemelés jobban elérhető.
Nekem ez a egy funkció a hangkiemelés nem jött be egyszerűen zavaró volt a hang.
Tehát egybezsúfolni 5 hang doboz lehetőséget
Nem valószínű, hogy sokan lennének itt akik ilyen cuccal bírnak. De próba cseresznye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest