- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Mivel már sokadik nekem tetsző sorozatot kaszáltak el az első évad után, kezdem azt hinni, hogy jobb ha maradok a könyveknél. Láthatóan ami nekem bejön, az nem tetszik a tömegeknek. Tegnap a Lockwood and Co. -t néztem végig. Nem tökéletes, kicsit Disney tinisorozat feelingje van, de a story kellően érdekes volt, ahogy az alaptörténet is. Persze ezt is elkaszálták. Ahogy néztem a Cursed-et is.
A Netflix mondjuk saját magának is köszönheti az alacsony nézettséget, mert nagyon rossz az egész UI, ami elrejti a nézők elől a kínálata 95%-át. Mondhatni előre tudni kell, hogy mit akarsz nézni, mert sima böngészéssel mindig csak ugyanazokat fogja feldobálni amit első nap is.
-
basaharc502
aktív tag
Mivel végignéztem mind a két évadot így nekem is tetszett az alap sztori és vártam volna, hogy na majd az aktuális vagy a kövi részben jönnek a nagy csavarok, megválaszolások stb. Ehelyett a 2. évadban kb. olyan szinten bugyuta dolgok történnek, hogy nem is akarok belemenni újra meg újra, mert már leírtam itt egy párszor, hogy nekem mi volt a bajom vele. Az első évad végi cliffhanger sem lett feloldva az egész 2. évad alatt, de még túl sok utalás sem volt rá, mintha elfelejtették volna. Pedig azt szépen lehetett volna tovább fejteni, de vélhetőleg maguk a készítők sem tudják, mit kezdjenek vele ezért a 2. évadot úgy írták meg, mintha ez a dolog egy 20-ad rangú valami lenne a falu életében. Majd bedobnak egy újabb cliffhangert, amivel már most látom ismét nem fognak tudni mit kezdeni....
ha lesz 3. évad az kb. arról fog szólni, hogy keresik a csajt-párbeszéd-keresik tovább-párbeszéd-jön az őrült fószer, aki gyerekkora óta ott van, motyog valamit-újabb párbeszédek. A csajnak meg senki sem hisz, hogy honnan jött - vissza az őrült fószerhez, aki tud mindent a világítótoronyról, csak nem mondja el-a néger sherif bolyong az erdőben-majd újabb párbeszédek 3 részen keresztül -esetleg feltűnik egy éjszakai gonosz és megöl valakit-sírás-párbeszédek stb.stb.stb. -
paatrick
őstag
Azt hittem a Perifériának lett 2. évada és arról írod hogy top sci-fi, de látom hogy nem
így viszont nem értem. Az első 2-3 rész volt érdekes, igazi sci-fi vonal, utána meg csak bedobáltak mindenféle ötletet, meghökkentő dolgot természetesen bármilyen magyarázat nélkül, így a 8. rész végére már szinte örültem is hogy nincs tovább.
-
RetepNyaraB
veterán
A Periféria sajnos sokaknak nem jött be/át és ez nem gyárt gazdasági hasznot. Illetve hát nagyjából letudták a regényt, ötlet kellett volna, merre tovább. Gibson viszont - gondolom - szart a fejükre, kinézem belőle.
A Fromnak én az első évadát is kidobtam, öreg vagyok már az ilyen sehonnan-sehová tartó tucatijesztgetéshez, amit bármennyi évadon keresztül lehet húzni érdemi mondanivaló nélkül...
-
Lajmund
őstag
Nekem sem jön àt. Elhiszem akinek tetszett a jàték annak ez betalàlt de nekem mondjuk az se jött be. Annyira gagyi az egész diszlet mintha egy ovodás rajzolta volna és a bugyuta idètlen szereplők. Áhh Ja meg ez a zombulos nyomoréksàg meg gusztustalan idètlen helyek szintén ilyen emberekkel. Egyszerűen szar. Ritkàn szoktam ilyet mondani de az és nem értem mit esznek ezen az emberek.
Más:
Viszont a kinai 3 test probléma az nagyon betalàlt. Még csak a 15. résznél tartok de vègig fogom nèzni az tuti. Sose néztem kinai filmet sorozatot nem tudtam mire számitsak és előitéletes voltam de kellemesen csalodtam. Ha valakinek van valami hasonló ötlete ami kinai és hasonló hangulatú vagy csak simán jó ne tartsa magában.
-
Tasunkó
őstag
Pedig elég egyszerű, az van amit látsz. Bizonyára van valamiféle magyarázat rá, de játszottam a játékot és fogalmam sincs. Ez steampunk is azért, emiatt a középkori fegyverhordozó mintájára lehet a lovag mellé, amúgy a tank mellett is van támogatógyalogság, szóval amit kitalálsz hozzá az teljesen megfelel, lehet később kiderül, szóval csak azért nem tudod, mert még nem is kell tudnod, persze lehet hogy nem. Kicsit hiányoltam hogy nem komorabb az előadásmód, de igazából meggyőzött a sorozat hogy ez így van jól. Fassszom, kár hogy vége annyit tudok mondani
jó a szinkron
-
RetepNyaraB
veterán
5-6. rész vált valamit stílusban és sokkal nézhetőbb. A bajok nem tűnnek el, sőt, egyre kínosabbak a felmerülő kérdések, melyekre nincs válasz jelenleg - de kicsit eltűnik a kretén "humor" belőle.
Igazából ilyenkor tudom értékelni Neil Gaiman mágikus realizmusát, ahol fingod nincs a mesevilága törvényeiről, de élvezed ahogy orrodnál fogva vezet. Persze a filmes adaptációira ez nem igaz sajnos. Azok is gázak ilyen szempontból. Is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest