Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Samus

    addikt

    Erősítsetek, vagy cáfoljatok rám kérlek. A nagy hype miatt, meg mert posztapokaliptikus, elkezdtem a Fallout-ot. Körülbelül a hamradik rész felénél járok, és igazából halvány lila fogalmam sincs, hogy mit nézek. Néhol annyira rikítóra sikerültek karakterek (a hal, bakker) és tárgyak. Hogy azt hittem valami mesét nézek. A véres csonkítós jelenetekkel nem spóroltak, igen aprólékosan csinálták meg őket. De ez a fegyvernök-lovag téma annyira kiesik nekem, hogy el nem tudom képzelni, ki találta ki, hogy egy elit harcigép mellé egy egyszerű ember kell, aki cipeli a cuccost, ezzel hátráltatja, lassítja.

    Ilyen lesz ez végig? Vígjáték, akció, vagy komédia, vagy konkrétan mi is akar lenni? Vagy nem játszottam a játékkal, nem ismerem a világot, az a baj?

    Az a legnagyobb problémám, hogy a főszereplő "menedéklakó", és néhány eddig látott mutáns vizuálisan annyira kilóg az atmoszférából, hogy képtelen vagyok azonosulni vele. Pedig szívem rajta, érdekel a történet, főleg a doki nyakában lévő valami, ami eddig úgy tűnik, kb. mindenkinek kellene.

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák