Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Severance: Aha, akkor csak én kapcsoltam össze, már látom, mert volt egy ilyen jelenet
Seth Milchick came to Jim's home to talk to his father. While they went into a closet to do that, Milchick ordered Jim to count to 1000 and stay out of the closet. When Jim came into the closet anyway, Milchick pulled him off Dylan and reminded him of their deal. Then he told someone on a radio to end it, restoring Dylan to his outie self, and released Jim, who ran into his father's arms.[1] Jim's mother prepared to leave for the night and told his father that it was their turn to make cookies for Jim's class, so he had to cut them and put them in the oven.[2] Erre emlékeztem, de azt a részt akkor lehet csak én gondoltam hozzá
Mivelhogy Dylan és Milchick a valóságban ismerik egymást, méghozzá valami egyeszség vagy kapcsolat van köztük. Ráadásul Jim, a gyereke is ismeri, mert úgy fejezte ki magát Milchick hogy megmondtuk hogy számolj 1000-ig, kommunikált a gyerekkel. Ebből hogy Dylannak csak ez a gyereke afro, és a jelentből következtettem erre, de tényleg később ez nem volt megtámogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janaboy