Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Argos

őstag

válasz Melorin #32712 üzenetére

Nem tudom mennyit tett volna hozzá elejétől az eredeti nyelv.. Valamennyit bizonyára, de mint mondottam volt, a legnagyobb bajom bizonyos szerepekkel úgy en-bloc van. Az egészet tekintve jó sorozat, érdekes felvetések, csavarok, zenék, beszólások, kamerakezelés, vágás. Jesse meg Walt alakítása remek. De, sokszor ők is olyanokat művelnek, ami "ezt most miért?!" teljesen felesleges és irreleváns tettek, amik nekem leginkább úgy hatnak, hogy az íróknak ki kellett valami ökörséget találni, hogy tovább pörgessék az épp leülni készülő cselekményt. (Nyilván nem mind ilyen, mert Jesse sok tette ugye a mértéktelen cuccolás folyománya, adott esetben meg Mr White a kvázi kiváltó ok, így igazolható és rendben is van. Walt-nál meg sok esetben a "mellőzött kisember hatalmat kap a kezébe"- tipikus esete, előjön a mérhetetlen nárcizmusa és csak a saját "észérvei" akceptálhatók, minden más ökörség, ezáltal kizárt. Ráadásként ezt még meg is magyarázza és azzal igazolja magának és mindenkinek, hogy ezt csakis a családjáért tette/teszi.)

A két nővér meg számomra egyenesen borzalmas (bár, Skyler az 5. évadban sokat javult, előnyére vált, hogy kissé átment Mrs Soprano-ba :) ). Sok esetben szó szerint szentségeltem, hogy kenjétek már el a szájukat, ennyire agyament libák nem lehetnek.. Talán Junior az egyetlen olyan idegesítő szereplő benne, akire azt mondom, hogy na őt azért nem bírom, mert jól játszotta a debilt.
    Talán hiányzik nekem belőle egy olyan karakter, akihez lehetne kötődni, akinek lehetne szorítani, hogy a végén jól jöjjön ki az egészből. Így összességében azért szorítok, hogy mindenki kapja meg a jól megérdemelt "jutalmát". Azaz, nem mindenki. Holly-nak legyen szép, boldog élete és semmi emléke a rokonairól.. :)

Na, de egy szó, mint száz, nem akarom végletekig ragozni a nyűgjeimet, ha az általam kifogásolt dolgok kimaradnak/másként kerülnek megvalósításra, akkor fenntartások nélkül mondanám rá, hogy jó cucc. Így ezek nálam nagyon sokat levonnak az élvezeti értékből.
    Abban még reménykedem - így három résszel a vége előtt -, hogy a lezáráson nem fogom nagyon verni a fejem a falba. :)

(#32727) jonnyjoker01:
    Látod, mit tesz az ember fiával a GoT ubiszezon? Rá kell fognom az elvonási tünetekre.. :P

(#32728) gboszi:
    A spoiler-es aranyköpés az oda@szott! Az nagyon epic beszólás volt. :K (És átjött az magyarul is.)
    A másik WTF momentum nekem Heisenberg videó-vallomása volt. Úgy vigyorogtam közben, mint borz a répára. :D
    Na, meg a pukk után, Gus-bácsi elegáns megjelenésre való kínos ügyelése. :Y

(#32729) pollai:
    Ezeket majd, ha végeztem a maradék pár résszel. :)

Új hozzászólás Aktív témák