- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
blazsey2 #4794 üzenetére
amstel bock-ot régebben sokat ittam... aztán valamiért elcsábultam a dreher bak irányába
mindkettő nagyon jó (mármint "olcsó" kategóriából), de a dreher íze valamiért nekem jobban tetszett...
a pálinka meg tényleg az az ital, ami ha tényleg normális anyagból van (tisztaszesz+aromás szörnyűségek kizárva), nagyon finom... kimondottan szeretem a tokaji aszútörkölyöket is... az utóízükben nagyon ottvan a kellemes mazsolaíz...
de ittam múltkor birspálinkát... annak az illata és az íze is fenomenális volt... viszont ismerősömék házi paprikapálinkája olyan volt, hogy attól tüzet lehetett volna okádni, ha meggyújtom
saját pálesz volt és szintén saját termesztésű macskap*csepaprikát nyomatott bele... lenyelted, érezted, hogy a pálesz szétáradt a szervezetedben és azonnal elkezdett melegíteni, aztán vissza irányba elkezdett a paprika csípni... durva volt nagyon... úgy nyeltem rá a sört, mint kacsa a nokedlit
-
mephi666
nagyúr
válasz
blazsey2 #4792 üzenetére
elmúlt 3napban ittam 4et... szerintem nem rossz... a dreher bak jobban ízlik, de ez sem rossz... előbb ettünk vendéglőben halászlét, kértem egy körtepáleszt meg 1 korsó csapolt sört... a pálesz rendben volt, de a csapolt sörüket majdnem visszavittem
nem tudom mi volt az, de hogy nem dreher, az is biztos...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- RAM topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- Dji Mavic 2 pro - sok alkatrész
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest