- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.T.
tag
Itt érdemes körülnézned szállás ügyben. De max januárban a szállást le kell foglalnod. Érdemes körülnézned az S-Bahn U-Bahn állomások, végállomások környékén is google.maps-ban. Vannak arra is jó szálláshelyek és mivel Münchenben piszokjó a tömegközlekedés onnan könnyen bejutsz a Feszt helyszínére.
-
F-ECT$
titán
WC: van elég sok, férfiként nem gond, nőknek általában sor van. Általában minden sátornak van saját wc-je, meg van 3-4 elszórva. (Azért a "nagy dolgot" én a szállodában oldottam meg.)
Szállás: időben kell foglalni (legalább 6-8 hónappal előtte, de akár már most is a jövő évire).
Csapolás: ez szerintem sátranként eltérő lehet, én általában nagy fahordós (50l-nél nagyobb) csapolást láttam.
Még 1 fontos dolog: hétköznap kell menni (hétfő-csütörtök), különben nem nagyon lesz hely a sátrakban. Lehet a sátorba helyet foglalni, de azt hiszem csak min 10-15 főtől.
-
divot
veterán
Nos.
Meghívtam néhány sörissza cimborámat, és vettem egy rekesszel: mindenki elégedett volt. Nem életem legjobb söre, de nagyon korrekt módon adja le a 9%-os alkoholtartalmat: nem túl édeskés, és nem is fejfájdítós, dög melegben is el lehet iszogatni.
Szóval ennyiért (199 forint), elképesztő jó üzlet.
-
divot
veterán
Nos, nem rossz, határozottan nem rossz. Tényleg bika erős, már az első doboz is meglökte a bucimat.
Már nem emlékszem a pontos árára, mert vettem egy rakás egyéb dolgot is, de határozottan 200 forint alatt van. Ennyit bőven megér. Kicsit édeskés az én ízlésemnek, de ez a magas alkoholtartalom miatt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest