- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
ertem, csak akkor ennek tudataban kerdezem hogy ki veszi meg a beer to go-ba szemelyesen, ha egy online rendelessel ugyanazt megkapom ugyanoda csak jobb aron, de igen sokan csak bemennek es nem foglalkoznak azzal mi mennyivel dragabb meg hogy kozos tulajdon, sok kulfoldi is vasarol.
jsk: igen tudom hogy egy tulajdon alatt allnak, tavalyelott irta itt valaki talan pont neked, hogy miert nem a beer to go-ba rendeled, de akkor biztosan nem volt meg ez a lehetoseg. A lorelei erdekel elso sorban, csakaba egy ideje van, de 4 rugot nem szivesen adnek erte, meg ugy voltam vele jon majd beerside-ba olcsobban, igy is lett most, csak a webshop arhoz kepest 500-al dragabb a beer to go-ba, ami mar kicsit sok azert, ezert is erdeklodtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest