Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány
üzenetére
macera, globalisan is elfogy, meg ne ebbol a topikbol indulj ki.
xxxjjjkkk: lejutottal norvegiabol?
Boris kb az elso magyar imperial stout volt ami tenyleg nemzetkozi szinten is jo lett, igaz mar ott is igaz volt, hogy hasonlo aron volt jobb skandinav (Lervig / Amager / Mikkeller / Omnipollo). kb ezert fizetsz extran. ja meg a szokasos ha "csomagoljuk be szepen es sorszamozzuk be, mert ugy lesz premium" eltevelyedesert. mondjuk nem tudom a Lervig Paragon 2019 diszdobozat lattad-e, szoval mindent (is) lehet fokozni
. -
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ezen már én is elgondolkodtam. Lehet, hogy a Hops Beer Barból van elég bevételük.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ha feljebb akarsz lepni, ne disztributortol vard a megoldast. Ott a facebookos csopi ahol sok fasza cucc elerheto egyebkent, beerrepublic.eu, vagy intezd sajat magad USA-bol. Mi az utobbit intezzuk manapsag, a legjobb cuccokat csak igy lehet beszerezni. Pl Beer Barrel Time Rye a mult heten.
-
F-ECT$
titán
Magyar vándor: finom, de sok alet én sem érzek rajta.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Fozde meretetol fugg, nem jelent sokat. Amcsi fozdek egy resze hetente mas sort foz, kicserelnek ket komlot vagy 2 grammal kevesebbet adnak hozza, es kesz is az uj nev a tickerek szamara. Adriot IPA oke de ne varj tole semmit, UK top szintet nem hozza. Imperial stout-jaik jok viszont.
-
kökény
aktív tag
Érkezett 1-2 csemege BS-be, Adroit Theory,Foley Brothers,Untitled Art stb. Adroitoknál 1-2 ezres becsekkolás untappdon össz-vissz, erre mondják, hogy eléggé friss és mostani főzetek lehetnek.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nekem sem, ráadásul 440 egy semmilyen lagerért nem lesz bestseller, sajnálom azért... Nem is értem miért lagerrel próbálkoztak.
Hosszu idö után ujra ittam sopronit hála a koronának, a meggy ale, meg a málna borzaszto édes, a porter ihatatlan, az ipa már régen se volt jó. Variáltak a recepten? a meggyet tavaly még szerettem, az elsö porterek is jók voltam.Az APA az stabilan jó, az egyik kedvencen, lehet megkövezni. Viszont a pécsi meggy, az nem volt annyira édes.
Mad scientistbe a Frooth Hooperator az nagyon jó volt, jó pár dobozzal megittam, meg úgy àltalában amit most ittam tölük azok is jók. Stoutot nem találtam újat, lehet hogy az nem is baj.
Vettem Borist is. Ez egy tényleg jó imperial stout, de ezen az áron norvégiába is kapni hasonlót. Kicsit indokolatlannak érzem ezt a diszes üveget is. De már annak is örülök, hogy végre ittam egy jó magyar stoutot

-
F-ECT$
titán
A Hedon felé Johnny Firpo-nak nincs jó híre itt a fórumon, pedig szerintem jó sör. Finom illat, ízben mondjuk semmi extra, mondjuk így az ára picit húzós, de jó lépcső lehet az extrább sörök felé, ha valaki csak nagyüzemit ivott előtte.
-
kökény
aktív tag
Lehet, hogy csak nekem új info, de a magyar beerselection is fent van a Beerizer oldalon
-
F-ECT$
titán
Végre én is megkóstoltam a Monarchista-t és bár kedvenc nem lesz, de valóban jó kis sör.
-
Aranypatkány
tag
Thx!
-
looser
addikt
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ezt a boltot tudom ajánlani, rengeteg poharuk van, de 1-1 darabot sajnos csak azokból adnak, amelyek 12 vagy több darabot tartalmaznak, a 8-6 vagy kevesebbet nem bontják meg. Nem találom sajnos, de van nekik 400 körül az a One Beer-es fajta is, amiből Winkler szokott inni
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Feliratnélküli a cél, akkor keresőbe snifter pohár, hirtelen itt egy találat : [link]
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Horizont Night Shift pohara, asszem BS-ből rendeltem
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
De kedvel csak az a baj minden szart megiszik.
Jó múltkor pálinkát főztek a haverjával és kicsit technokolos bukéja lett.
Azt is megitta, azt mondta finnyás vagyok.
[CsuCsu] , jujj attól egyszer nagyon berúgtam, mikor kapható lett itt az országban a haverral bevásároltunk az alkohol fokot meg nem is figyeltük.
Csak nyeltük mint a vizet alapon, fura volt már a helyzet a 4. doboz után.
-
Após nem kedvel benneteket.
-
törölt tag
Após megkínált egy Bergkönig Märzen sörrel.
Hááát bazzeg, szerintem finomabbat hugyozok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
brettre gyanakodtam en is, Rodenbachoknal meg azert nagyon markansan jelen tud lenni.
Dhampir: köszi, gyomirtokra nem gondoltam, inkabb eleszto vonalon gyanakodtam. mondjuk szinte kizarolag benelux soroknel jott elo, bar igy vegiggondolva volt a Mikkeller spontan szeriajabol is ami utan furan voltam.
amerikai sourt egy ideje mar nem vettem.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Szerintem az eleszto lehet a ludas, pl brett. Egyesek nagyon erzekenyek ezekre.
@Aranypatkany
IPA teren OH jellemzoen konzisztensebb es tobb top cuccuk van. Stout szinten is kreativabbak. Legtobb utobbi EQ nekem csalodas volt.@jsk
Nekem a stout all hegyekben. Veszem a limitalt nagy BA cuccokat amikre csak egyszer van lehetoseg, de nyari melegben nem csuszik, illetve egy reszuk megosztasra var csaladdal, baratokkal. Most jott 6 uveg Angry Chair, es meg eppen erkezik egy valag Side Project, Anchorage es Fremont... a kavesakat viszont le kell szolozzam, nem allnak el. -
proci985
MODERÁTOR
lehet az, hogy valamire allergias vagyok soroknel?
hordozott sour red/brown vonalon (Rodenbach Charactere Rouge, Liefmans Goudeband BA) megiszok nem egesz egy poharral es konkretan par oraval kesobb etelmergezesre utalo tuneteim vannak. oude kriekeknel es geuzeknel szinten, igaz ott kevesbe (Rodenbach Alexander, 3F, Cantillon, Liefmans). probaltam tobb evjaratot es valamennyire rosszabbodik a helyzet evrol evre. egy-egy rossz uvegbe persze bele lehet futni, nade az nem realis, hogy mind rossz.
azt tudom, hogy a geuzeket par embernek nem birja a gyomra ahogy idosodik, meg eleve laktozerzekeny vagyok szoval pl milkshake ipakkal ovatos vagyok, de ez igy nem jo.
-
looser
addikt
Nehogy félreérts, tökre örülök, hogy ilyen klassz nedvek várnak rád. Szerintem egyébként ez megy legtöbbünknél, akik szeretnek különféle dolgokat kóstolgatni, nem csak a sztenderd ízekre vágynak, ha kocsma, akkor Soproni + Unicum, hanem tágabban mozgunk, szóval hogy be lehet sokallni és akkor jól esik valami egyszerű, malátahangsúlyos, vékony testű cucc, egy cseh láger, hidegkomló nélkül, aztán megint elkezd az ember a töményebb cuccokra vágyni. Azt vettem észre, hogy azért az alapsörökön mozgó ismerősök is megkóstolják az újdonságokat, még ha nem is maradnak mellette.
Apropó, Winkler videójából tudtam meg, hogy megszűnik a Dreher Red Ale, amit sajnálok, szerintem elég jó volt az új sorozatokból. Kilkennyvel szemben meg fölényesen :-)
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Rosszak nem lesznek, de nem fogod érezni, hogy megérte a kiadott pénzt.
looser: Rosszul csináltam, csak rendeltem, csak rendeltem, és nem ittam eleget. Mindig jött közbe ez az, amit meg kellett innom. Plusz nem is otthon tárolom a nagy részét a cuccnak. Augusztus végéig kb. végzek velük😉
-
Dorian
félisten
Én most kicsit meguntam a sok ipát, apát, pale ale-t, szétkomlózott lagert, stb, vettem pár belgát. Rég nagy best volt a La Trappe Quadrupel, de most a Trappistes Rochefort 8 sokkal jobban bejött.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ne várj tőlük semmit, igazat adok, akik pár hónappal ezelőtt ugyanezt ajánlották nekem, nem kell semmit várni, csak kóstold őket, egyre többet és majd kialakul és nem fogsz csak a névtől hanyatt esni
Fluctu fincsi egyébként, de a szokásos duma, hogy angolok hozzák ám ezt.Ami meg hub@sszameg az valóban a top OH, Monkish TH. -
-
törölt tag
Ma ittam egy csapolt Hazy Queent a HORIZONT Brewingtől hát jobban jártam volna egy Soproni Ipával.
KB egy szint 6-od áron.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
A Fluctuation fasza, a másik kettő felejtős.
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
válasz
jegenye77
üzenetére
szia, üdv a szomszédba!

Köszi a tippet - meglesem, van az irodánkkal szemben egy Lidl. Amúgy Rewebe járok, ott kb 1 éve lett egy ( "craft-beer polcnak" ) nevezett rész, onnan szoktam csemegézni,semmi extra, meg a fele belga apátsági , többi közepes német kisüzemi, de pl a Maisel & Friends-eket meg a Welde pár sörét szeretem. Kocsmákban meg nyilván Kölschök folynak.
Ritkább dolgokat rendelni szoktam, főleg a Bierdeluxe-ről, illetve relatíve sokat járok Hollandiába (Hága, Amszterdam), onnan mindig jön pár cucc haza. -
-
proci985
MODERÁTOR
Staropramennek az alkoholmentese szerintem teljesen jo.
meg ott a Mikkeller Drinkin the sun 0.3% es a Weird Weather 0.3%, azok teljesen jol eladjak magukat egy kicsit szuk testu, de vallalhato IPAnak / NEIPAnak. a Brewdog Nanny state is jo, ha inkabb alet akarsz. meg ott a Fentimans ginger aleje, grillezett halhoz tokeletes. viszont ezek mind craft sor arban mennek.
-
-
-
L4D1K
őstag
Tegnap felbontottuk az új Pannonhalmi sörök közül az 5%-os Blonde-t. Szvsz az akciósan 153ft-ba kerülő Kőbambi jobb választás.
Quad-ról később írok. Bortársaságban vettük őket.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Igen, az is jo lett. Az uj Lervig 3 Bean BA stout-ok is allitolag szuperek lettek, bar nekem meg nem jutott.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére

-
Miskolcon intersparban borsodi hoppyt ingyen osztogatják.
-
BalaNce87
addikt
Gondoltam kipróbálom az első söröm a verdant-tól, viszont időközbe sikerült hozzájutnom két no memories-hoz, ami postával se került annyiba, mint amit kinéztem, aki esetleg mindkettőt kóstolta, ér e annyival többet? pusztán a kíváncsiság hajt.
Tegnap elnéztem árkád intersparba, hogy vegyek egy bitburger sierra nevada lagert, de sajnos nem volt már, árcímkét se láttam kirakva, ha esetleg valaki azért menne, mondjuk az egész sör részleg igen csak le volt pusztítva. -
perempe
veterán
csak én félek bontáskor? még nem vágtam el a kezem, de gyakori a határhelyzet. van rá trükkötök esetleg?
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ja itt £2.20 a 330ml All Day, a DEYA / Track ivosor pedig £3.00-4.00 a 440ml-ert. Webshopozas ivosorre itt nagyon megy a fozdek sajat boltjabol, ahol kedvezmenyes 12-24 rekeszek vannak illetve minihordok, alacsony osszeghatar felett ingyen szallitva 2 napon belul, frissen az adott heti fozet a cold store-bol. Szupermarketben ugye ott hevernek hutetlenul, ki tudja miota. Legutobb egy baratom szulinapjara rendeltunk be 72 doboznyi Track sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

A Pau búza nálam is nagy favorit. Bár sajnos kényszerből egy alkoholmentest kellett vennem a grillpartyra mert vezettem, utána mondtam, hogy soha többet. Vagy iszom rendes sört vagy akkor inkább helyette colát.