- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Gsx-rr #56420 üzenetére
Nem elérhető. A legújabb telepíthető firmware a "PKG5.435.0184EUA", de szerintem ne telepítsd. Csak akkor, ha nagyon hibásan működik a készüléked.
Én is megbátnam már, hogy telepítettem. A készülékkel vásárolt, hárommal ezelőtti szoftverrel összességében jobb volt a tévé.
-
fauv
őstag
válasz
Gsx-rr #40895 üzenetére
Én nem igazán vagyok ebben otthon, a nagyobbik fiam csinálta meg, hogy a T-s Sagem vagyx mi a neve modemről átrakta a routrerre a jelet, tulajdonképpen az vette át a helyét, a médialejátszónak is az ad fix ip-t.
Nagyon ne kérdezz tőlem beállítási dolgokat mert belépni se merek a routerbe, nem hogy állítgatni valamit.
Próbáljak átmásolni pl. egy filmet a gyerek gépére és nézzem meg a sebességet?
-
válasz
Gsx-rr #39575 üzenetére
Az lg oled 55c7v hibatlanul mukodik. Egywzer nem volt vele problemam pedig mar vagy 3 honapja kemenyen van hsznalva(nappali)
A sonyin mindossze egy darab app van fwltelepitve egy vlc es ennyi. Meg azt se mondhanam tele van pakolva appokkal. Raadasul a club helysegben van a tv amit csak akkor hasznaljuk ha jonnek haverok es ott tartozkodunk vagy max futogepezek...Vlevi: en is droidos telot hasznalok es semmi bajom vele. Ez a tves verzio nagyon nincs kiforrfa vagy nem tudom , de nem az igazi. Elsomperctol kezdve problemam volt vele. De a kepe rendben van ezert van meg a haznal...
-
Gaben01
őstag
válasz
Gsx-rr #38725 üzenetére
Éreztem,hogy megfelelő helyen vagyok,ha kioktatásra van szükségem. Mivel már nem tudok 65" méretben fHD Sony-t venni, csak 4K-t, így naívan azt feltételeztem, hogy itt esetleg normális stílusú választ is kapok. A 8005-öst láttam élőben, pénzt nem adnék érte. A 9005-öst viszont még nem láttam, de úgy gondoltam, hogy másnak van vele tapasztalata. Nem igazán értem a gúnyolódást a méreten sem, az oled meg végképp nem tudom hogy jön ide.
Egyébként tudom mire van szükségem, egy 65" fHD Sony-ra. Tudsz ajánlani? Mástól várok segítséget? Igen, ez egy szakmai topik. Addikt, őstag, egyre megy, a stílus rangtól független. -
DUB Inc.
aktív tag
válasz
Gsx-rr #37868 üzenetére
Természetesen meghallgatni nehéz az áruházban és jogosan várna el jobb hangot, de mint tudjuk a gyártók ezt leszarják. Ezért kell kutakodni a sok szemét közt. Reszelhetjük ezt még, de szerintem előbb érdemes kérdezni, utánajárni és úgy vásárolni. Én mindkét lapos tévém vásárlását nagyon megfontoltam, simán egy hónapig csak olvasgattam, nézelődtem. De nem vagyunk egyformák, azt is elfogadom, ha valaki nem szeret ilyennel bíbelődni, de akkor sajna ilyen helyzetek állnak elő.
Mondom, én némi állítgatás után egészen elfogadhatónak találom. Mondjuk a plazmámon (Samsung) kívül itthon másik lapos tévém nem volt, tehát nehéz véleményt írnom, hogy milyen egy most futó Samuhoz képest. A nagy CRT másik téma, ott van hova pakolni a hangszórókat.
-
Piftuka
veterán
válasz
Gsx-rr #37834 üzenetére
Az a megoldás működik, hogy a számítógépen jelentkezem be az "HBO GO" fiókomba, és egy "Steam Link" eszköz segítségével jelenítem meg a televízión?
(Nem regisztráltam még az "HBO GO" szolgáltatásra, csak tervezem, mert én is kaptam UPC hírlevelet, amelyben az ingyen 1 hónapos teszt időszakról írnak...)
-
blakey
titán
válasz
Gsx-rr #37020 üzenetére
Mindenki maga dönti el, hogy megéri-e lecserélni vagy sem, sokat gondolkodtam, hogy cseréljem, ne cseréljem, utolsó szériás legjobb FHD tv a mai igényeknek tökéletesen megfelel. Simán megvehettem volna az XE85-t, de minek, jövőre még jobb tv-k lesznek, és így tovább, inkább várok 1-2 évet és OLED-re cserélem, nem bohóckodok a "felhőkkel", örülök, hogy most egy kiváló LCD-m van, ráadásul egyelőre nem foglalkozom a 4K-val, mert nagyon helyigényes és a régi, filmjeimet nem fogom kukázni, tehát 95%-ban FHD-t néznék és az 5% az ami magasabb felbontású lenne. Hasonló a helyzet az Apple TV 4K-val, azon is gondolkodtam, hogy megvegyem-e vagy sem, meghírdettem a sima 4-est, de rájöttem, hogy nincs sok értelme, a játékok még nem támogatják a 4K-t, a Google még nem engedélyezte a 4K-t a YT-on és még sorolhatnám, tehát az eladását nem erőltetem, persze prociban nagyon erős, tehát jó lenne, de…
Szóval számomra nem akkora érvágás, hogy csak FHD-t nézek, nyilván ha elkap a gépszíj és nagyobbat szeretnék akkor nincs más, már 4K-t tudok venni. -
-
blakey
titán
válasz
Gsx-rr #35650 üzenetére
IP Control is ki van kapcsolva?
(#35660) zorromoto
A Sony ezen modellje minden csak nem Smart, 2015 óta a Sonynál azok a modellek a Smartok amik droidosak, azok viszont gyakorlatilag mindent visznek, a többi nem droidos tv ahhoz képest buta. Ha online rendelted akkor még elállhatsz a vásárlástól. -
blakey
titán
válasz
Gsx-rr #35113 üzenetére
A Wifi Direct közvetlen kapcsolatot biztosít 2 eszköz között, a tükrözés meg Miracaston megy ami a hálózatot használja, tehát ilyenkor nem csatlakozik le a hálózatról. A Wifi Direct ha nem tévedek 2,4 GHz-et használ és ez akkor is használható ha nincs otthon vezetékes/vezetéknélküli hálózatod, tehát a TV-n bekapcsolod a Wifi Directet és a számítógéppel vagy telefonnal csatlakozol hozzá, így könnyen tudsz adatokat küldeni.
-
superg
senior tag
válasz
Gsx-rr #34914 üzenetére
Ilyen ez Androidos Sony. Nekem alaplapcsere után jó volt(az elcseszett frissités miatt kellett)Majd egy idő után néha újraindult,néha úgy lefagyott hogy nem reagált a távirányitóra még a tv-n levő gombokra sem ,úgyhogy ki kellett húzni a tápot.Ritkán csinálta de egy idő után már rohadt idegesítő.
Csináltam egy hard resetet,gyári visszaállítást.Hálózatra egyáltam nem csatlakozom inkább,igazából semmi szükségem rá most jöttem rá,van külön medialejátszó,STB is felvételhez.Azóta pöpec nem indult újra nem fagyott le,netre sem csatlakozik mert nem tud,úgyhogy részemről ennyi,inkább bután használom tök felesleges ez a fos android rá,ebben a formában -
raggg
senior tag
válasz
Gsx-rr #33416 üzenetére
Már hogyne kattogott volna? Az ímént a monitorom is pattant egy egészségeset itt az irodában. A régi CRT-nk tudott akkorát pattanni, hogy éjszaka az ütő megállt bennem.. szerintem elég egy pici illesztési hiba. Az más kérdés, hogy egy sokszázezres készüléktől nem feltétlenül várja az ember.
szerk. valószínűleg a talp se segít sokat, nem az a betonbiztos cucc, na.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Gsx-rr #32760 üzenetére
a célhardver-es lejátszás minden esetben jobb mint a tévé beépített médiaplayere
én magam is tapasztalatból mondom, szemmel láthatóan jobb lesz a minőségHacsa0415: a tükrözés alatt azt érted hogy ugyan azt látod a laptopon is mint a tévén?
ha igen, akkor az nagyon leterheli a laptop vga-jat, akadozhat a kép
inkább kiterjesztéssel használd és nem tükrözd a laptop képét. -
_ ĐanieL™
tag
válasz
Gsx-rr #32640 üzenetére
Hátrányt sem..
Előre bejelentett karbantartáson kívül még sose volt gondom az iptv-vel.
Egyszer beszart a box, de a bejelentés másnapján cserélték.
Csatornaszerkesztés? Ha sorrendre gondolsz, úgy alakítod, ahogy akarod.
Egyébként 1db box ingyen van, a többinek van valamennyi díja. A felvétel opció valóban 900Ft/hó.
Az elhelyezés pedig.. szerintem nem sok olyan lakás van, ahol nincs valami polc vagy állvány a tv körül az erősítőnek egyebeknek.Nem vagyok mindenáron a boxos szolgáltatás mellett.. de nem értem miért kell ennyire elutasítani valamit, ami amúgy egyáltalán nem rossz, csak azért mert box kell hozzá.
-
enterember
csendes tag
válasz
Gsx-rr #31561 üzenetére
Szia,
Nem tudom pontosan, hogy a natívval mire gondolsz, de a store-ból letölthető és tűrhetően működik - sajnos sikerült már fekete képernyőre futnom vele, akkor egy kilépés vagy másik applikációra váltás-visszaváltás megoldja. Ha egy csatornát nézel akkor stabil, nem akad, és az élőhöz képest kb. 15-20mp hátrányban vagy.
TVgo-t nem találtam a store-ban...
Üdv.
E. -
Buckey
őstag
válasz
Gsx-rr #31102 üzenetére
Én vettem egy ilyent: [link]
Rádugtam USB hubon keresztül a HDD-ket és NAS helyett ezt használom.Alig fogyaszt, így állandóan működik.
Nem volt bonyolult beállítanom, hogy a tv hálózatról játszon le. Így már nem zavar, hogy nem kapcsolja le a tv a HDD-t.
Ráadásul még a net is élvezhetőbb vele mint az okos tévéken.
Samsung J6300-ám volt, de azon a net csak mobilnézetben és HD-ben volt, ami egy tv-n manapság számomra elfogadhatatlan. -
SLYM
veterán
válasz
Gsx-rr #31075 üzenetére
jaja, köszönöm! (igazán ötletes volt a Sonytól, hogy különböző mutatványok kellenek az ottani USB-k használatához, ami meg oldalt van és könnyen hozzáférhető az semmire sem jó). amúgy a pendrive-nak olyan óriási áramfelvétele lenne? mert az sem működik ott valamiért
az UPC-s cuccal (optikai kábelen) és a TV-vel (HDMI) is össze van kötve
-
Bubukain
senior tag
-
Tegla80
addikt
válasz
Gsx-rr #30686 üzenetére
Nalunk sen(nalad action,de utana nemtom) gomb majd beallitasok,kulso bemenetek,bravia sync beall.,kesszulekvezerlo gombok es itt is tudok varialni.
Ez ott van nalam ahol a bravia sync eszkozok menupont is amit Te is megtalaltal nalad.....
Nezz ra,hatha.ati888
Ha a medialejatszobol viszed kozvetlen a hangot optikain egy DAC-ba(2.1/5.1 amit veszel) akkor abbol rca-n tudsz tovabb menni az erositobe....ha filmezel es muxik a mediaplayer es erosito akkor szol a hangfal igy viszont kozben a tv is ,de azt max lenemitod vagy hasznalod vele. Ez igy nem jo? -
Tegla80
addikt
válasz
Gsx-rr #30684 üzenetére
Nalam "b" szeria. Bekapcsolom a ps3/4 -et(nalad hangize,de barmi ami vezerelheto) megnyomom a sync gombot akkor jon egy menu....abban kismillio dolog van....ha ugy allitom a akkor nem muxik a ps menu-ben a tv-tav viszont ha maskepp akkor igen.
Nezelodj mert lehet csak beallitas....
Amugy nalatok nincs i-manual gomb? Nalunk abban sok minden van es menube is odarak rogton ,h kapcsolgatni is tudd azt amit tanit epp neked. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gsx-rr #30623 üzenetére
Sajnos amióta teret hódítanak a soundbarok (vagy fordítva?) azóta nem jó hangja van a TV-knek. Én akkor vertem fejem a falba, amikor eladtam a W4500-ös TV-t, az utána vásárolt modell hangja mint egy doboz.
Hozzá lehet szokni (sajnos), meg aztán a filmeket úgysem TV hangszórón hallgatja az ember.Aztán az is lehet feláldozták a hangzást a design oltárán: vékony kávába nem fér be normális hangszóró. W4500 még 12 cm széles volt.
-
virkir
veterán
válasz
Gsx-rr #30623 üzenetére
Na igen a hang. Ha nem lenne ez a vékonyítási mánia akkor talán lehetne némi légteret hagyni a hangszóróknak és nem múlnák alul nagyfater sokolját.
Nézegetek angliából soundbar-t meg erősítőt is, előbbi 50font környékén már van és biztosan vállalhatób mint a tv hangja az erősítőkből meg 100-150 környékén már elég jókat lehet találni.
frontnak való hangfalam az van így valószínű, hogy egy erősítő lesz ráakasztva mert megérdemli. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Gsx-rr #30558 üzenetére
Ezt, hogy csináltad? Odamentél, megnézted, megmondtad, hogy nem tettszik? Azért azt jó tudni, hogy van felhősödés nélküli Edge TV. Azt hittem ez a technika velejárója. Ha tudsz majd tegyél be képet légy szíves, arra, ha esetleg valakinek azt mondják, hogy ilyen az Edge, nem lehet mit tenni.
MM-ben is megnéztétek? -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gsx-rr #30535 üzenetére
Sajnos sokszor tapasztaltam, hogy próbálják az ügyfelet elhajtani, ezért is írtam, hogy kérjél vezetőt. Azok nem akarnak az ügyfelekkel veszekedni. Lehet, hogy a vásárlók többsége nem is vesz észre ilyen pixelhibát, felhősödést.
Én még csak vásárlás előtt állok. Mondjuk ez a felhősödés nem nagyon tettszik, csak lehet, hogy egyre gyengébb FHD TV-k jönnek majd. Akkor marad az MM online, ott 60 napig lehet tesztelni. Egyébként te nem online vetted? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Gsx-rr #30533 üzenetére
Látod nem szabad feladni.
Egyébként melyik érved hatott? Légy szíves, ha tudod kérdezd meg, hogy az MM-ben bolti vásárlás esetén vissza lehet-e vinni a terméket 1 pixel hiba vagy felhősödés esetén. Régebben volt valami olyan lehetőség, hogy az MM simán visszavette a terméket bolti vásárlás esetén is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gsx-rr #30506 üzenetére
Ez tényleg elég rondán néz ki. MM-től kérj cserét.
Nekem elég régi "hagyományos világítású" Panasonic 37G10E TV-m van. Azzal semmi gond. Akkoriban jöttek be az Edge TV-k. Már akkor is írtak ilyen problémákról ezek szerint nem könnyű javítani. Régebben valami full matrix volt az ajánlott, csak nagyon drága volt, mostanában a direct LED nem javít ezen? Sony boltban azt mondták, van valami dupla edge, illetve az ő direct LED-jük. Az LG direct LED-je szerintük nem jó. Mondjuk ha ők is LG panelt használnak, akkor ez érdekes.
Én csak azért gondolkozom TV vásárláson, mert attól tartok, hogy a FHD-s TV-k minősége romlani fog, a 4K tolják majd inkább. Sonynál állítottak, hogy 4K-s TV-n a FHD-s anyagok minőségén semmi romlás nem fog látszódni, mert tökéletes felskálázza a készülék, (sőt szerintük még jobban fog kinézni), viszont a régi VHS, miniDV felvételeimnek annyi, mert nagyon rondák lesznek. Ez tényleg így van? -
válasz
Gsx-rr #30501 üzenetére
Gondolom ugy neztek at, amit te is kaptal, sehogy, suket duma. Jobban jossz ki (ha anyagilag nem is biztos), hogy kerd vissza a lovet es online vegyel tv-, igy ha rossz, elallsz es kesz. Majd kezded elolrol. Bar. Itt is csak ezt kellett volna es akkor nincs ez a cirkusz
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gsx-rr #30501 üzenetére
Ezt ki mondja a Sony vagy az MM? Mond meg, hogy ragaszkodsz a cseréhez, ha neked ezt nem engedik, írják le, és panaszt teszel. Ha tudsz kérj vezetőt, ők általában rugalmasabbak.
Egyébként milyen TV-vel, mi volt a hiba? Lehet, hogy tényleg szériahiba, csak nem mindenki veszi észre. Gondolom nem akarják, hogy 5 TV-t küldjél vissza felbontva. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Gsx-rr #30498 üzenetére
Akkor a te döntöd el. Kérdezd meg, hogy milyen alapon utasítják el a cserét.
"7. A Ptk. 306. § (1) a) pontja értelmében hibás teljesítés esetén a jogosult elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget. A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályozás megfogalmaz egy kivételt e rendelkezés alkalmazására vonatkozóan."
"Jogsértő, ha a kereskedő (kötelezett) a fogyasztó szavatossági és a jótállás alapján megillető jogainak a Ptk.-ban meghatározott sorrendjétől a fogyasztó hátrányára eltér.
Például első körben a kereskedő kizárólag kijavítást vagy árleszállítást biztosít a fogyasztónak, tehát a fogyasztó nem választhatja a termék kicserélését."
Itt a topic, de szerintem egyértelmű.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gsx-rr #30478 üzenetére
Kérd vissza a pénzed.
A levásároltatást a magyar jogrendszer nem ismeri, tehát a kereskedő nem jár el szabályosan abban az esetben, ha nem adja vissza a pénzt, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy vásároljuk le a vételárat az üzletben.
MM-ben a 43W805C, 807,808 is 180k-ba kerül. Nem tudom, hogy csak más volt a beállítás, de a 805 kontrasztosabbnak tűnt. Egyébként ezek teljesen egyforma készülékek, csak a Motionflow-ban különböznek?
-
foxboro
tag
válasz
Gsx-rr #30478 üzenetére
Szia,
Én is így jártam....a csereutalványt arra az összegre állította ki a Sony, amennyiért vásároltad a készüléket...én ráfizettem, és vettem egy jobb, nagyobb Sony TV -t...mondjuk szerencsém volt, mert ahol vettem, ott nagyon jó akció volt december közepén...most is drágább mindenhol, mint akkor (55W808C)
A szervizes, aki intézte, azt mondta, hogy levásárolni lehet, az eredeti vásárlás helyén...Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest