- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Somi16v #21558 üzenetére
Szia
Az uccso fw frissites utan volt e mar "gyari beallitasok visszaallitas"? Ha nem akkor hajra.
(csatilistat mentsd le,kepi beallitasokat es egyebb beallitasokat fenykepezd ki elotte!)tsigalko87
Sikerult lecserelni a goldstart? Olvastam a napokban valahol,h cserelned droidos sony-ra..... asszem pecs topic.... -
nismoka
addikt
válasz
Somi16v #17705 üzenetére
Élénket? Majd leszoksz róla ha nem akarod a retinád kiégetni
Persze mindenkinek más az ízlése, ezért saját magának kell mindenkinek megtalálni a számára optimálist. Ami szerintem kb mindenre (kivéve játék és pc) optimális az a gyári általános / normál képmód, ez nincsen nagyon visszafogva sem de túlzásba sem viszi a kiemeléseket.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Somi16v #17674 üzenetére
Hát igen, ez is elég érdekes lépés a Sony részéről,h csak és kizárólag droiddal adja a csúcs TV-it mostmár, nincs alternatíva. Részben érthető ez, hiszen nem akarnak 2-féle rendszert fejleszteni, viszont a másik részről nem érthető, hiszen ez a rendszer bőven nem kiforrott még...
Én is remélem, hogy sokkal gyakoribbak lesznek a frissítések, mint a saját rendszerükön voltak és 1-2 hónapon belül pótolják az összes beígért funkciót.
A távirányító szerintem is rosszabb, mint a régebbiek, de a másik zavaró dolog, hogy a csatlakozókat a lehető legrosszabb módon oldották meg, alig lehet hozzájuk férni, olyan bent vannak.
A képminőségre valóban nem lehet szerencsére panasz, vinném is vissza a készüléket, ha azzal is baj lenne... -
Ragnar95
félisten
válasz
Somi16v #17657 üzenetére
Az a probléma, hogy kvázi hazudnak a saját hivatalos weboldalukon, hiszen ott feketén fehéren szerepel, hogy tudja a TV a kép a képbent és az usb felvételt, ehhez képest nem tudja, hanem majd a jövőben tudni fogja ígéretük szerint
Értem én,h gyerekcipőben jár a rendszer, csak akkor minek kellett leváltani rá a saját rendszerüketAz legalább átlátható és megbízható volt, bár lassú, de ez sem gyorsabb, cserébe egyelőre kulcsfontosságú funkciók hiányoznak belőle...
-
Tegla80
addikt
-
cotagg
tag
válasz
Somi16v #17630 üzenetére
Archos Media Player a store-ból, ingyenes verzió van belôle, de nem tudja az AC3 hangot, így muszáj megvenni. Amúgy nagyon pozitív a tapasztalat eddig vele, gyors, jó minôság, nagyon egyszerû kezelés, de pont kellôen "okos", szed feliratokat illetve film infókat, ugyanakkor nem válik zavarossá és használhatatlanná a sok információtól.
Képernyôtükrözést nem próbáltam, gondolom ahhoz másik Androidos eszköz is kellene. Youtubot próbáltam ipadrôl, azt rögtön kitette a képernyôre.
Telefon megjött, a sony oldalon regsztráltam a telefonért, feltöltöttem a számlát és pár nap múlva jött a telefon.
-
cotagg
tag
válasz
Somi16v #17624 üzenetére
Szia, egy hete használom. Nálam sem volt firssítés, a legújabb volt rajta már. Féltem az Andoridtól, de most már örülök neki, mert így van rajta olyan médialejátszó, ami alapból látja az SMB-s megosztásaimat, jól mûködik. Ha a menüben sokat kavarok, akkor idônként nem reagál a távra 5-10 másodpercig (se a gyárira, se a tanítottra), de reméljük sw update ezt orvosolja. Amiért nagyon haragszom, hogy minden bemenetre (digitális, hdmi, alkalmazások stb) külön kell a színprofilokat beállítani, nincs olyan, mint a régi Sony TV-ken, hogy megjelölöd a színprofilt közösként. Amiért ez még bosszantó, mert idônként elindítom az Androidos médiajátszót, és nem az alkamazásokhoz tartozó színbeállítást rendeli hozzá, hanem a kábel TV-hez beállított színeket. Ilyenkor ki kell lépni aztán vissza és megtalálja a saját színeit...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest