- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logicman86
tag
válasz
Renwick #66329 üzenetére
Összességében mik a tapasztalataid? Van bármi ami nem tetszik benne vagy lehetne jobb? Mennyire ajánlanád az LG-vel szemben? Játék feature - ben tesztek alapján picit alul marad a Sony, de elvileg a fw update-el megjött a VRR és társai. Az Android OS-el mik a tapasztalatok?
-
Celtis
veterán
válasz
Renwick #65944 üzenetére
Attól, hogy a standby-ban fel-feléled a tv és a háttérben dolgozik, CEC-en még nem kéne bekapcsolnia az erősítőt.
Itt van egy felületes leírás, ami alapján teljesen megszűnnek a háttértevékenységek. Ha ez igaz, szerintem a te problémádat is megoldja. #70735
Én még nem próbáltam, nem is pontosan értem mit kell csinálni. -
mrThomi
addikt
válasz
Renwick #65794 üzenetére
Android...tehát egy gyári vissza kb mindent megold. Én mióta optikai és hdmi kábellel próbáltam a hangrendszert rakötni a tv-re, magától megjelent a gyors menü hangbeállításánál tv hang alatt egy audirendszerhang ami teljesen értelmetlen mert ott nem tudom állitani miről szóljon a hang. Ez még a frissítés előtt volt. Ps5 hdmi 4 en van, de engem nem emlékeztet. Visszaállitgatni nekem sincs kedvem
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Renwick #63960 üzenetére
valami furcsaság van ott, nálunk is 1080i 25Hz a bemeneti jel.
XH9005 a masinaNem lehet, hogy a kábel szed össze valami zavart, vagy rossz egy kontakt, nagy a jel csillapítása, esetleg megtört a kábel valahol (koax)?
Új kábel uj csatlakozásokkal kellene bekötni direktbe a legelső csatlakozási pontba amihez hozzáférsz. -
Zoty4
őstag
válasz
Renwick #63309 üzenetére
nekem a 90 és 93 tetszik, ami a szélén támaszt alá (de ezeknél az a kritikus hogy ha nem elég mély a szekrény amire rárakod akkor bukó) Azt hiszem 40cm feletti szekrénymélység kell hozzá. A 92 speciel nekem nem tetszik de annál mindegy a szekrény mélysége
90 hosszában a szélén van szóval hosszabb szekrény kell, ami 75" felett érdekes lehetDe nekem úgyis falra megy
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest