- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
gordonfreemN #70377 üzenetére
Durva, hogy 4 hónappal a kiadás után jelezte csak! -
Ger_man
senior tag
válasz
Szia!
Én az XH95-re felraktam, minden ugyanolyan mint volt. Lehet ez csak biztonsági android frissítés?
-
lemmy9
őstag
válasz
Az eddigi frissítések semmit sem javítottak, bánom hogy nem hagytam a 2021-est, amivel nem karikázott csatornaváltáskor, hanem gyors volt.
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #70089 üzenetére
Ha van egy asztali médialejátszód, akkor azzal is próbáld meg. Illetve az ügyfélszolgálat első javaslata úgy is az lesz, hogy áramtalanítsd a tévét, vagy csinálj egy gyári resetet. Ha ezekkel sem lesz jó, akkor egyértelműen gari.
ui.: mielőtt gyári resetet csinálsz, a Sony editorral mentsd le a csatornalistádat. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69602 üzenetére
Maga az eszközön lehet nálam ezt a funkciót bekapcsolni (xbox) ,másra google szerint csak audio beállítása találtam infót ,
Más ,
Nem tudjátok esetleg ITT melyik lehet a felhasznált óraszám? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69599 üzenetére
earc funkció csinál ilyet ,ha bekapcsolom pl. az xbox ot oda kapcsol magától vagy ha ki van kapcsolva a TV be is kapcsolja a jel.
-
ozzy711
őstag
válasz
gordonfreemN #69599 üzenetére
Az XH90-es-nél tuti így van. Előtte már hogy volt nem emlékszem, de úgy rémlik, hogy az XF-nél még nem volt. Ez az earc-hdmi funkció nem?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69226 üzenetére
Gpu full(gput nem célszerű limitedre állítani, mert mindig fullba gondolkodik, limitedre állítva konvertál ami nem igazán jó), madrv limited, tv limited. Így jónak kell lennie.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69214 üzenetére
Használj madvrt mpc-hez.
Aztán gpu full, madvr limited, tv limited és minden problémád megoldodik, ha csak filmek a lényeg.Sok esetben a tvn az automatikus hdmi feketeszint hibázik. Használd manuálisan. Gpu full, tv full. Ekkor sem.lesz gond.
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69222 üzenetére
Most nem azért, de egy normális kábelt csak egyszer kell megvenni mivel az egy passzív eszköz. Jó ok, lehet hogy a kutya-macska megrágja, de érted.
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69220 üzenetére
"3m talán hama kábel..."
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69218 üzenetére
Amúgy amit leírtál nem biztos hogy feltétlenül a tévé hibája, ugyanis a HDMI jel oda-vissza játszik. Minden attól függ, hogy mit küld a tévé fele a PC (Windows, vga driver stb). Lehet hogy rosszul értelmezi a tévé a jelet, vagy valami hasonló. Milyen HDMI kábeled van?
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69216 üzenetére
Ha nem játszol a tévén PC-ről, akkor is figyelni kell az adott HDMI bemenet képfrofiljára, mert ha másra állítod, akkor azok a beállítások lépnek érvénybe. Mondjuk filmezésre én nem szopatnám magam a PC-vel, arra ott vannak a médialejátszók.
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69214 üzenetére
Nagyon figyelj, hogy a bemenet kép profilja mindig ugyan az legyen. Ha játszol, akkor mindig GAME módban legyen az input lag miatt.
A 16-235 a limited RGB, a 0-255 pedig a Full RGB. Ez a dinamikatartomány. A limited le van vágva. A ki és a bemenetnek ugyan azon kell lennie.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69125 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
A mai napig jönnek frissítések madvrhoz.Nagyon sok mozis használja hdr->sdr dinamikus tonemappinghez projektor esetében és 3d luthoz,egjobb képet adja.
Persze mióta megjelent az envy, azt tolják jobban.
Én nem használom hdr-sdr tone mappingen kívül semmire, ki nem állhatom ha belenyúl valami az eredeti képbe.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69057 üzenetére
Nálad valami nagyon rosszul van beállitva, mondjuk a hdmi feketeszint.
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69061 üzenetére
Kell a Dolby Vision vagy nem? Ha nem kell, akkor rengeteg lejátszó közül lehet választani, ha kell akkor csak az van ami nekem is van. Nyilván vannak más gyártók is amik DV képesek, de azok nem teljes értékű DV lejátszók. Tulajdonképpen a Dolby Vision Profil 7 ISO-t is csak az Oppo 203 lejátszóm viszi, de most ebbe ne menjünk bele. Bonyolult.
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69059 üzenetére
Ne haragudj, de nem fogom végig olvasni a kommenteket. Inkább leírom hogy én mit használok a Sony A1 tévémhez. Természetesen lejátszó szempontjából.
Dolby Vision képes lejátszóim.
Ugoos AM6B Plus
Homatics Box R 4K PlusMindegyik kiváló Dolby Vision-ra is. Utóbbi még Streamingre is.
-
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69057 üzenetére
Ment PÜ.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69054 üzenetére
Sötét részek féynerő szintje SDR és HDR esetében is 50 max 51. Nem kell nekik külön beállítás.
Ha külön szeretnéd állítani akkor 2 különálló képmódot kell használnod. -
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #69054 üzenetére
Ha csak filmet néztek, akkor a PC-t felejtsd el. Inkább vegyél egy Dolby Vision képes Amlogicos boxot, sokkal jobban jársz.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69051 üzenetére
Mint ahogy fentebb is írtam, az sdr és hdr beállítás 90%ban ugyanaz mert osztoznak a képmódon. Hdr esetében csak a hdr specifikus dolgokat állítsd.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gordonfreemN #69035 üzenetére
Sdrhez sdr hdrhez hdr beállítás kell. A szinhomerskelet és a 20 pontos fehéregyensúly ugyanaz, meg a cms beállítás is.
Mpchc eseten érdemes madvrt használni. -
Csöves
őstag
válasz
gordonfreemN #69027 üzenetére
Sógornak 75-ös van, de már nyávog, hogy milyen kicsi...
-
Celtis
veterán
válasz
gordonfreemN #68207 üzenetére
Ha jól ismeri fel a megjelenítőt és a helyes képfrissítési frekvenciát használja akkor különösebben semmi extra. (Régebbi CPU-knál volt gond a 23,976-tal, de az is csak időnként egy röccenést okozott)
A stutter az szívás. Minél hosszabb ideig látható egy-egy képkocka, annál erősebben érződik a szaggatás. Gyakorlatilag minél jobb a tv, annál rosszab a stutter rajta a gyors panel miatt. A belépő szintű vagy régi LCD tv-ken a lassú paneleken az elmosódás miatt sokkal kevésbé volt zavaró ez a jelenség.
Amit lehet tenni az a BFI, vagy black frame insertion. Cserében csökken a fényerő és villódzik a kép. Egyébként a hagyományos mozi is 72Hz-es BFI-t használ.
A másik az interpoláció, ami fura képhibákat okozhat, vagy nagyon erősre állítva szappanopera hatáshoz vezet.
Ettől függetlenül, ha zavar a stutter, akkor az ízlésednek megfelelő interpoláció a legjobb megoldás. -
Gigicuci
senior tag
válasz
gordonfreemN #67250 üzenetére
RMF-TX611E
ha felemeled világít, fém előlappal és sokkal jobb gombnyomás érzettel. az XH95-höz gyárilag adták (55-ös mérettől felfelé), jó cucc. Nem olcsó, de én pl. nagyon szeretem.
Tylla66,
akkor ez ennyi, nem tudsz rá kiterjesztettet venni sehol máshol.
-
Ger_man
senior tag
válasz
gordonfreemN #67250 üzenetére
-
d.beni
aktív tag
válasz
gordonfreemN #67179 üzenetére
85" méretre értettem a különbséget.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
gordonfreemN #67174 üzenetére
J-m nincs csak a 90-95 közötti különbséget tudom elmondani: legnagyobb különbség számomra a fényerő, másodsorban a tükröződésmentesség ami a 90-bol hiányzik, harmadsorban pedig a betekintési szög. Ja +1 a smooth gradiation képesség ami szintén hiányzik az 90-bol de amíg nem olvastam utána addig nem zavart.
Hátránya is van: rainbow effekt a spot lámpák fenyetol de ezt igazából megszoktam. De tud extrém is lenni mikor az összes lámpát felkapcsolom.
Ez a 90-bol hiányzik ( a szeles látószög bevonat okozza)
Összességében nagyon pöpec kis tv az xh90, végül is szerettem de csillogása miatt váltottam, azóta meg boldog vagyok a 95-el.
-
mrThomi
addikt
válasz
gordonfreemN #67144 üzenetére
Igen úgy emlékszem, mintha itt is mondta volna valaki még korábban hogy VRR bementi mód esetén nincs local diming. Azt hittem a fizikai korlátok miatt, de most egy frissítésssl ezt engedélyezték, ezt nem tudtam hirtelen hova tenni.
Igazából a tapasztalatokra lettem volna kiváncsi ki használja ezt a bemeneti forrást játekoknál és mit tapasztal, mert nálam voltak furcsaságok, és mintha képminőség romlás is lenne. Pl:korábban írták hogy oké hogy tud a ps5 / tv 120hz-et, de feleződik a felbontás vagy mi már nem emlékszem hogy ehhez a témához kapcsolódott e. Ilyenekre gondoktam, mik lehetnek elönyök, hátrányok, mert eddig nem igazán tudom hova tenni ezt az egészet -
Piftuka
veterán
válasz
gordonfreemN #67132 üzenetére
"65XH90 21 decemberi vásárlás Alzáról, Sonyszalon 25900-ért bővít garanciát"
Az hogyan lehetséges?
A "H" sorozat még nem számít kifutott szériának?
-
Yamahás
junior tag
válasz
gordonfreemN #67069 üzenetére
Kérjél másik beltérit. Anyósomnál is Invitel van,nála pik-pak vált a beltéri. Azt ne kérdezd milyen. A CI kártyával lassabb a váltás,mint a beltérivel(már ha jól működik) Korábbi szolgáltatómnál én is CI kártyákat használtam, de lassú volt.
-
Dr. O.K.
tag
válasz
gordonfreemN #67072 üzenetére
Akkor üdv a klubban, de én sajnos előrébb járok, az imént ismét megnéztem az android színes bogyóit. Éjszakára áramtalanítom, hátha észhez tér.
-
jolti
senior tag
válasz
gordonfreemN #67069 üzenetére
Nálam olyan 4 és 6 mp. közötti. A beltéri hangulatától függően...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gordonfreemN #67037 üzenetére
Na bakker nekem is ezt csinálja most....
LG Velvet esetén csak rányomok tv adás alatt és 5sec aztán kint van a kijelzön a telefon..... -
Quqesz
nagyúr
válasz
gordonfreemN #67040 üzenetére
Táv bal felső gombja nálam és ott vannak a bemenetek (hdmi,usb,képernyő tükrözés). Attól függ melyik modell és melyik szoftver, mert nálam android van).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gordonfreemN #67037 üzenetére
S21ultra és az 55xf8505 simán megy smart view-vel. Bemeneteknél válaszd a képernyő tükrözést. Esetleg töröld a csatlakoztatott eszközöknél a wifi direktnél a telefont, majd mehet újra.
-
Bocy7
csendes tag
válasz
gordonfreemN #67022 üzenetére
Hátlap könnyen lejött,panelt is egyszerü leszedni.Az egyik nagy tekercs az eléggé fel van melegedve ami szerintem nem üzemi.Ebay-on nem találtam. Innen rendeltem Notebook Netzteil ac adapters (adapters-ac.com)
-
Hp Canon
tag
válasz
gordonfreemN #66963 üzenetére
-
hozelujiz
tag
válasz
gordonfreemN #66991 üzenetére
...és a két Sony közti képfrissítési különbség?
-
Gigicuci
senior tag
válasz
gordonfreemN #66946 üzenetére
Nem tudom, ha felhívod pl. a Sony Központi Szalont hogy vennél gyári gari kiterjesztést, kiderül rögtön. Majd írd meg kérlek. Én az emagos xh95-re tudtam kötni.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
gordonfreemN #66940 üzenetére
Vásárlástól számítva egy éven belül, ha hivatalos forgalmazótól vetted. Nem összekeverendő a MM saját garancia kiterjesztésével ami egy biztosítós termék, annak minden hátrányával.
Itt a két-harom év gyári jótállást terjeszted ki öt évre. Nagyon jó, hogy ilyet is lehet a Sony-nal, ráadásul korrekt áron.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
gordonfreemN #66940 üzenetére
Nekem MM-ben,- nél 6 hónapot mondtak, a vásárlástól megkezdve, tehát fél éved van rá + gari 2 év legalabbis nekem annyi lesz majd késöbb (nálam azt hiszem 26ezer ft lesz, mondtak! )
-
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #66861 üzenetére
Köszi mindenkinek hát nagyon remélem hogy így van. Mert ha nem akkor adja hozzá az inflációt az euró árfolyamot. Egy éve vettem a 85xh90-et hát annyiért a mostani szériából 65" nem kapnék....
-
Gigicuci
senior tag
válasz
gordonfreemN #66861 üzenetére
na az szuper, köszi.
-
vlevi
nagyúr
válasz
gordonfreemN #66806 üzenetére
Most nincs nálam az én mérőm, de van rajta olyan funkció, amivel nem csak a pillanatnyi fogyasztást lehet mérni, hanem pl. az egész éjszakai fogyasztást.
-
F-ECT$
titán
válasz
gordonfreemN #66788 üzenetére
A 20W-ról nem mozdul el lefelé később sem?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #66785 üzenetére
Nappal: 93W
Sötétben: 67W
Kikapcsolva: <1W az első percben, aztán felmegy ~20W
Az 14,5kW/hó
Ez mi?
TV műsorral teszteltem világos képtartalommal.
Képüzemmód: egyéni
Fényérzékelö: be
Kontraszt: 90
Gamma: -2
Sötét részek szintje: 50
Sötét részek beállitása: alacsony
Spec.kontraszt jav.: ki
Auto helyi képhalv.: magas
X-tended dynamic range: magas
Szintelitettség: 50
Színárnyalat: 0
Színhő: profi1
Élő szín: ki
Képélesség: 50
Reality creation: ki
Véletlen képzaj csökk.: ki
Digit zajcsökk: alacsony
Motionflow: egyéni
Egyenletesség: min
Tisztaság: min
Film üzemmód: auto
Beállitható színhő: alap
Beállitható színhő: többpontos (10p) -
lemmy9
őstag
válasz
gordonfreemN #65527 üzenetére
Addig viszont boldogan használjuk.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gordonfreemN #65015 üzenetére
Szerintem ez gyenge jel miatt van. Mostanában szerencsére nem volt ilyen probléma.
Bugarov Voda, DIGI-nél nincs gondom, ott 98 a jelminőség, itt meg 70-60 ugyanazzal a TV-vel.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gordonfreemN #65013 üzenetére
Ez mi a fenétől lehet, gyenge a jel? Az a furcsa, hogy abban a szobában kisebb a jelminőség, ami előtt csak osztó van. A másik szobában van a router.
-
szkutyi
addikt
válasz
gordonfreemN #64843 üzenetére
Köszi mindenkinek:)
-
Gigicuci
senior tag
válasz
gordonfreemN #64614 üzenetére
ne már, akkor a kedvedért: a 49XH95-ön pusztítóan rossz a betekintési szög, forgatom esténként attól függően, hogy a kanapé melyik oldalára ülök. (ez komoly)
-
kezo0
addikt
válasz
gordonfreemN #64544 üzenetére
-
modflow
veterán
válasz
gordonfreemN #64380 üzenetére
Azért van egy kis különbség!
Nekem azonnal jelentkezett a hiba, azaz 2 hét után, nem pedig 1 év után. Ráadásul szép fokozatosan lett egyre rosszabb.De bízunk benne, hogy arra is lesz megoldás, de én a 2021-es modellről beszéltem.
-
balint82
senior tag
válasz
gordonfreemN #64376 üzenetére
Mármint hogy ez szoftveres hiba lenne?
-
espi38
őstag
válasz
gordonfreemN #64356 üzenetére
Skacok! Samsung tévékről egyre rosszabbat hallok.
Állítólag a neoQledes tévék is mennek vissza sok a gond velük -
espi38
őstag
válasz
gordonfreemN #64352 üzenetére
pedig a q60 is a választottak között volt van
Érdekes, hogy két rosszat is kifogtál ugyanazzal a hibával.
Holnap rakjuk össze a Philipset igaz ha nem az a topic de ha érdekel valakit szívesen leírom a tapasztalataimat.
Egy biztos nem edge ledes megvilágítású panel van benne ráadásul, szabályozott helyi megvilágítással igy jobb lehet a kontraszt és a fekete szín,majd meglátjuk.
Egy samsung 8000 szériát váltana, edge ledes 2 éves mar de hibátlan állapotban van.
B. U. E. K -
szkutyi
addikt
válasz
gordonfreemN #64222 üzenetére
Mo-nak írtam és hívtam is őket.na a global válaszára kíváncsi lennék én is.
-
Celtis
veterán
válasz
gordonfreemN #63964 üzenetére
De mind a két esetben ugyanazon a koaxon megy ugyanaz a jel.
Meg amúgy is digitális a jel, azon a zaj és bithiba nem így jelentkezne.
-
Celtis
veterán
válasz
gordonfreemN #63961 üzenetére
Milyen koax? Csak a box beállítása más - ha jól értem - ugyanazon a hdmi kábelen megy a jel.
Elvileg 50i bemenetről jobb képet kéne kapni.Viszont az lehet, hogy a különböző bemeneti formátumokhoz különböző képbeállítások tartoznak és a kettő eltér. Ellenőrizném, hogy a két esetben tényleg egyformák-e a beállítások különösen az élesség és dinamikus kontraszt.
-
vlevi
nagyúr
válasz
gordonfreemN #63961 üzenetére
Szerintem is.
Kis túlzással azt mondanám, hogy az első kép minősége alapján olyan, mintha digitális SD jel lenne, a második viszont inkább analóg :) -
Joshi
titán
válasz
gordonfreemN #63956 üzenetére
"...szebb"
Inkább jobb a másiknál. -
kezo0
addikt
válasz
gordonfreemN #63888 üzenetére
A CI+ kártya csak kikódolja a kódolt csatornák jelét, azon semmilyen jel nem „érkezik”. A jel a koax kábelen érkezik, akkor is, ha kiveszed a kártyát (ill. a modult) a tévéből – csak ugye ebben az esetben nem fogod tudni nézni a legtöbb csatornát.
Van pár kódolatlan csatorna – pl. pár közszolgálati(nak nevezett…) –, amelyeknél láthatod, hogy a kártya nélkül is ugyanolyan lesz a jel, és a tévéd is ugyanazokat az adatokat fogja kiírni.
(Amúgy az én Panasonic tévém 1080i / 50Hz-et ír ki ugyanarra a jelre.) -
Celtis
veterán
válasz
Manapság már 25i-nek hívják az 50Hz-es interlaced formátumot (50i). Feltételezésem szerint a számítógépes videó szerkesztők és digitális feldolgozás terminológiája lenyomta a műsorszórásban megszokottat. Baromi félrevezetőnek tartom, pont ellentétes a formátum lényegi tulajdonságával.
Látod a kiírást 1080i 25Hz. Másodpercenként 50 váltottsoros félképet visz át a rendszer. De egy félkép közel sem 50% információt tartalmaz, hanem sokkal többet.
25Hz-en nézhetetlen lenne egy sportközvetítés. -
modflow
veterán
válasz
Szerintem igen.
-
Zoty4
őstag
válasz
gordonfreemN #63869 üzenetére
+#63870 Joshi
mostanában egyre több eszközön látom. Erősítől, TVk
pedig a pckről már vagy 10+ éve eltünt
szóval nem nyulka-piszka -
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63839 üzenetére
Én úgy olvastam hogy ha a közelbe csak akkor igen, ha közvetlen csap akkor nem. De csak azt mondom amit olvastam te gondolom akkor jobban értesz hozzá..
De azért nyugodtabban alszom..
-
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63837 üzenetére
Hát ha egyszer a környékre csap a villám akkor biztos...
Meg rázott a koax kábel akkora a rendszerbe az áram ugye a jelet az viszi, ezt a tv előtt illő leválasztani...
-
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63834 üzenetére
-
Ger_man
senior tag
válasz
gordonfreemN #63785 üzenetére
A képenyő kapott valami speckó bevonatot, jobb lesz tőle a betekintési szög, de sajnos ront a kontraszton. Akinek fontos a jó betekintési szög, mert mondjuk 3-4-en nézik általában annak jobb választás lehet az XH95 (XJ95).
-
Zoty4
őstag
válasz
gordonfreemN #63785 üzenetére
xh 2020 model a j 2021
igen 1,5x annyiba kerül, azért is nem azt vettem. Ennyivel nem ér nekem többet -
szkutyi
addikt
válasz
gordonfreemN #63780 üzenetére
-
szkutyi
addikt
válasz
Hűha elég vegyes..lócal dimming zónák és fényerő tuti..illetve a képfeldolgozó chip talán.teo szerint is Sony legjobb lcdje filme az az xr95j
-
Zoty4
őstag
válasz
menj el és nézd meg pl a westendben levő sony boltba őket, tényleg brutál a különbség, ha egymás mellett a kettő. 95j kb mint az oled, olyan képe van. De ha nincs a 90j mellett a 95j akkor ott se csalódsz, én is azért vettem az olcsobbikat. Gyönyörű képe van annak is
-
szkutyi
addikt
válasz
gordonfreemN #63756 üzenetére
Akkor nem ez volt az..majd ha lessz kis időm elő keresem mivel idézhető elő az adott effeckt.de nem sok értelme van amúgy, mert ezt tényleg csak tesztel során látni.:)
-
Celtis
veterán
válasz
gordonfreemN #63754 üzenetére
Ugye az egész forrása a film alacsony képkocka száma.
Viszont sajátos módon stutter szempontból pont az olcsóbb 60hz-es tv-k, a lassabb panelekkel jobbak. Márkák között sincs különbség. Az rtings ezt a paramétert is méri, megtalálod a tesztekben.Joshi előttem pontosan leírta, hogy mit lehet ellene tenni, és mi ezeknek a hátulütője.
-
Celtis
veterán
válasz
gordonfreemN #63748 üzenetére
Tudom. Az a stutter.
A judder az amikor nem egyforma ideig jelennek meg a képkockák. Egyik hosszabb, a következő rövidebb ideig.
Az rtingsnek van erről is egy nagyon jó magyarázó videó sorozata. Ez az első rész. [link] -
szkutyi
addikt
válasz
gordonfreemN #63733 üzenetére
-
Celtis
veterán
válasz
gordonfreemN #63739 üzenetére
Ez a stutter. A judder az egyenetlen sebesség.
-
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63719 üzenetére
Jónak nézki ez is.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
gordonfreemN #63695 üzenetére
Én is Vodás vagyok és nálam nincs ilyen gond ahogy átszerkesztettem a csatornákat és visszatöltöttem az azóta úgy van.
De volt már rá példa (igaz csak egyszer) hogy kiléptem valamelyik alkalmazásba, és visszalépve nem akarta feloldani a kódolást, újra kellett indítani a TV-t. -
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63695 üzenetére
Nem tudom sajnos, mert ez szolgáltató függő, én digis vagyok szerencsére itt nincsenek ilyenek....
-
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63693 üzenetére
Ez nem megoldás semmire de szerintem köze lehet hozzá...
-
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63690 üzenetére
-
Toth_Jani
őstag
válasz
gordonfreemN #63688 üzenetére
Nem lehet hogy promóciós csatorna volt és éppen kikapcsolták. Igaz olyan most csak a Telekomnál lehet.
Igaz én csak egyszer szerkesztettem azóta az úgy van. -
szucsinka
őstag
válasz
gordonfreemN #63681 üzenetére
Nem csalok
nemkonzolosvok se cronux se Xim
-
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63660 üzenetére
Szerintem Kodi-n keresztül igen. Én a RTL mostért tettem fel, de rengeteg alkalmazás megtalállható a bővítményébe. Itt nézzél szét az első összefoglaló leírása alapján csináltam...
-
kissdani
senior tag
válasz
gordonfreemN #63577 üzenetére
Nincs fólia csak a szélén, ne kapargassd...
-
Zoty4
őstag
válasz
gordonfreemN #63577 üzenetére
93j-n csak a szélein volt
-
F-ECT$
titán
válasz
gordonfreemN #63212 üzenetére
Esetleg 65X90. Kifutó modell, most olyan 375e-ért van, de talán BF miatt benéz 350e körülre.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
gordonfreemN #63206 üzenetére
igen ua.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
gordonfreemN #63204 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest