- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
korodi1981
csendes tag
Olvasgatva más topikokat, milyen erdekes,hogy a Solution 10 nem porog...Talán azert,mert itt egy jo tabrol van szo., Tovabbra is kifogastalanul mukodik. Ha valaki szenved mas 3G-s tabbal, en csakis ezt ajánlom megvetelre. Garantalt a nyugalom, es az,hogy idegbaj nelkul lehet hasznalni. Hisz nem ezert veszunk egy keszuleket.
-
korodi1981
csendes tag
Múlt hét csütörtökön kaptam meg a gépet. Tényleg csak jót tudok róla írni. Akik eddig dícsérték, igazuk volt. Nem ismétlem meg az előttem lévőket. Én is csak ajánlani tudom, mert valóban kiváló tab.3G-ben szerintem talán a legjobb.És ára is nagyon kedvező.http://www.youtube.com/watch?v=oxW7IOlnARg Ezt a kis video-t találtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest